Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz CobraKai #28973 üzenetére

Okai Neon Lite-ra nincs egyértelmű válasz.

Én nagyon szerettem, nekem nem is volt vele gondom, de a nála kisebb és nagyobb roller mellett döntöttem. Akinek régen garanciális problémája volt - még a TMX szerviz idején - azok között volt, akinek meg kellett küzdenie velük, de egy ideje már mások szervizelik, és rájuk nincs panasz. Tehát ez a probléma már a múlté, felesleges a friss vásárlónak ez alapján megítélnie őket. Viszont bizonyos meghibásodásra állítólag továbbra sincsenek alkatrészek. Visszafizetik az árát. És az itteni visszajelzések alapján valami típushibája lehet a szériának, egyeseknél nem veszi fel a töltést.

Ettől eltekintve mechanikailag jobbnak tartom a második generációs Xiaomi 1S és a Ninebot F40E rolleremnél. Főleg a kormány merevsége tetszik, a gumija (az egész váz rezgéselnyelése), a menetstabilitása.
    Ami kevésbé tetszett: a sebesség tartása hullámzóbb volt, a gyorsulása kevésbé lineáris és úgy mindenben kevésbé közvetlen.
    Tapasztalatok és videók alapján az Okai elég jó tervezés, mintha jobb alkatrészekből lenne összerakva, de egyes elemeknél kicsit hanyagabbul lenne összerakva, és a sebességgel kapcsolatos programozás sem lenne ideális.

-----

A már említett Segway Ninebot eKickScooter E2 Pro, 150k környékén kapható.
    Érdekes, hogy a Segway magyar nyelvű oldaláról pár hete eltávolították.
    https://hu-hu.segway.com/kickscooter-comparison

Nincs saját tapasztalat vele, de alap paraméterei, okosan átdolgozott részletek (pl. a kijelzője, kipörgésgátlő, index, Apple Find My) nagyon ígéretes rollerré teszik. Az elődökből kiindulva megbízhatónak tűnik. Ha a kompromisszumok beleillenek a saját igények közé, akkor az egyik legjobb vétel.

• Thunderzolee

veterán

válasz CobraKai #28973 üzenetére

A Neon Liteot azért nem említettem meg, mert meegesik, h meghibásodik, nem lehet bekapcsolni, vagy nem veszi a töltést, és gariztatni kell. Jobb esetben már a dobozból kibontás után egyből hibás.
    Viszont a garanciális ügyintézésről horror sztorikat lehet olvasni.
    Bár már másik szerviz lett a garanciális szervize, de alkatrész továbbra sincs hozzá.
    Az Okai egyszerűen nem forgalmaz alkatrészeket, Aliexpressen sincs hozzá semmi, nem úgy, mint a Segway, Xiaomi rollerekhez.
    Szóval ezért nem ajánlom nyugodt szívvel a Neon Liteot.

Különben jó roller, ugyanazt tudja, mint egy Mi 3, csak jóval kevesebbe kerül.

Új hozzászólás Aktív témák