Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
PociAti #28181 üzenetére
Mindenesetre én nem töltöm 42 V-ig az akkut, hátha ezzel kímélem valamennyire. Töltésmennyiség így is elegendő, mert egyszerre nem megyek olyan sokat, 36 V-ig se merítem általában.
Ideiglenes megoldásként 3 darabnak megfelelő* diódát kötöttem sorosan, illetve a rollerben gyárilag is van 1 db, a visszirányú áram kizárására. Így 39,7 V körül szokott megállni és egy konnektorba dugható timer a becsült / kitapasztalt idő után le is kapcsolja teljesen.
*Konkrétabban "másfél" Graetz-hidat használtam megfelelő kötésben, mivel az volt kéznél, egyszerűen hűtőbordára csavarozható típus. Vezetéket vágni nem kellett, dugaszolhatóan iktatom a töltő és roller közé.
Későbbiekben a töltő feszültségkorlátját veszem lejjebb valószínűleg, de azt nem akartam még szétszedni (garanciális elvileg, nem mintha sok reményt fűznék a garanciához / eMAG).
-
alphamooncam
őstag
válasz
PociAti #28181 üzenetére
"18+ videó, aki nem bírja ne nézze meg.
https://www.mirror.co.uk/news/world-news/horror-moment-battery-blows-up-33328678"
Sokszor 18 elmúltam mégsem tudom megnézni mert csak "homokórázik"Összefoglalva, élni életveszélyes.
Lifttel utazni is, mégis túlélhető...
Nap mint nap látom, hogy mások is megteszik.
Kutyával is, meg elemmel működő mindenféle szerkentyűkkel is.
Tényleg erről akarunk beszélni?!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest