Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Peaceliker #28009 üzenetére
"Gyári zoom állítólag mindenhol folyik. Nekem mondjuk sehol, de sokan sírtak hogy fékkarnál sem.
Ha nekem ez meghal rajta (már ha egyszer lesz még talpon a gép) akkor nutt megy rá. Amúgy 160 as tárcsa és jó vastag, nem a szokásos roller tárcsa."
Ha Nuttra váltanék nem lenne elég csak egy nyereg csere, ne legyen már vegyesfelvágott Zoommal kevert, mert hogy néz az már ki. Ha meg elöl csere, akkor már hátul is kell. Akkor cakk-pakk mindent kéne cserélni, ami meg nekem nem éri meg.Hátsóra egyébként sem költenék, mert felesleges.
Egy költséghatékony megoldásként, gondolok a 4 dugós Zoom féknyeregre, fékcsőcsere nélkül.
Kétszer akkora a 4 dugós fékbetét felülete, mint a mostani, ennek meg kell lennie a hatásának, de lehet ez a beruházás is csak holtszezonban lesz esedékes, amikor úgy sem lehet használni a rollert. Most nincs pénz lóvéra.*
Arra meg hogy a Zoom folyik, nem tudom mit mondjak, látnom kéne, hol folyik, tudni milyen körülmények között üzemelt, hogyan szerelték...
Simán lehet akár szerelési hiba is, de láttatlanban ...
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker #28009 üzenetére
Adagolható az csak vészfékezésnél mondom
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest