Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz GoodSpeed #27653 üzenetére

Ha nem tűnne fel, a hatótávokat a 25km/h-s sebességgel szoktam megadni. Sőt, nem csak én, hanem úgy általában, ez egy visszatérő probléma, h valaki vesz egy rollert, mert a dobozára volt írva, h 30km-es a hatótáv, aztán itt, vagy Facen a rolleres csoportokban meg megy a sírás, h csak 22km-t tudott vele megtenni.
    Mert valami hozzád hasonló mondta neki, h az elmegy 30, vagy jelen esetben 40km-t a roller, csak elfelejtette hozzátenni, h nem 25-ös tempóval, hanem 15-el.

Meg lehet adni azt is, h elmegy a roller 40-et, de az a minimum, h odaírjuk ilyenkor a kérdezőnek, h azt Eco módban tudja a roller, 15-el haladva.
    Nincs ezzel semmi baj, de ha ezt nem írod oda, akkor félrevezeted a kérdezőt.

Néztem feljebb a posztod, a képernyőképeket, akartam is kérdezni, h mennyi volt az átlagsebesség, mert azt már levágtad a képernyöképről, nem látszott, csak közben kiment a fejemből.

Ha tovább kérdezősködne a posztoló, vagy szóba kerülne részletesebben, akkor persze én is leírom, h 25-el ennyi, lassabban, meg D módban több, de a tapasztalat az, h ezt nem szükséges beleirnom minden hsz-ba, minden kérdezőnek, mert a legtöbb ember 25-el fog haladni, és ennek megfelelő hatótávra kíváncsi, nem arra, h ha délután van kedve gurulgatni, akkor mekkora hatótáv hozható ki amúgy egy adott rollerből.

De amúgy továbbra sem értem, miért nem a kérdezőknek írogatsz? Nekik kellene segíteni válaszadással.

Vagy DroiDMestert például miért nem hxlyézted le, mikor azt írta, h járdán csak 5-el lehet menni kerékpárral, (és rollerrel).
    Hát őt miért nem javítottad ki egyből felháborodva, h nana, 10-el lehet menni biciklivel járdán, nem 5-el.
    Ez nem volt olyan fontos?

Neked pl nincs véleményed az X3-as Monorimről? Elvileg ha valaki nem tud a rollerrel egyensúlyozni, ez még működhet nála? Inkább ilyenekhez szólnál hozzá, építő jelleggel.

Új hozzászólás Aktív témák