Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DroiDMester #27654 üzenetére
Korábban leírtam már, hogy sokszor én is 25-tel szoktam menni, ha itthon vagyok (értsd a városon belül és ha az M365-tel megyek vagy a PRO 2-vel). Az E2 PRO-nál az visszalépés, hogy van benne 15 km/h és ahhoz mérik a 40 km-es hatótávot, mert viszonyításképpen az M365-nél a 30 km-es hatótáv, valamint a PRO 2-nél a 45 km-es hatótáv is 20 km/h-hoz van mérve, ami egy könnyebben vállalható kompromisszum, így általában 20-szal szoktam menni, de amikor tudom, hogy már mennyi út van hátra csak a napból és belefér, akkor 25-tel tolom.
E2 PRO-nál 15 km/h 40 km-es hatótávhoz, ez szerintem kevéske, de már elkezdtem használni aktívan, ha nem sietek, és úgyis a városban vagyok, és ez így jobb mint a sima M365, viszont 20 km/-nál is 35 km a hatótávja, tehát az M365-nél jobban bírja! 25 km/-nál 27 km-re csökken a hatótáv, és még itt is szoktam használni a Sport módot, amikor ugyanaz a helyzet mint az M365-nél, és érzésre azért jobb a hatótávja. Nincs ebben semmi meglepő az E2 PRO az M365 és a PRO 2 között helyezkedik el, de ne adjuk már elő azt a figurát, hogy gyenge roller lenne. Meg ne a Xiaomi 4 Lite-al hasonlítgassuk már, hogy annál azért erősebb valamivel, mert nem egy liga kettő!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest