- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
DigitXT #26332 üzenetére
Ja, neha nagyon hataron tud lenni. Amikor a kugoomnak elkezdett degradalodni az akkuja, akkor elkezdtem hirtelen nem elerni zoldeket es sokkal tobb lett a menetido. Ez a belvarosban, ahol kb. 50 meterenkent lampa van elegge kellemetlen.
Amugy meg valoban lehetne lassabban menni es ugy zoldhullamban, vagy lehet kicsitgyorsabban is. Akinek nem szamit a csaladjatol ellopott 3 percek, az majd megy lassabban.
-
PociAti
őstag
válasz
DigitXT #26332 üzenetére
A (#26320) hozzászólásban, amire ezt írtam, ott a fotó a környékről. Kisvárosias, már-már falusias környezet. A villanylámpák előtti várakozás nem lehet gyakori stressz faktor.
Városias környezetben 2 forgatókönyv szokott előfordulni:
- ismerős útszakaszon közlekedünk,
- kevésbé ismert szakaszon megyünk.Ismerős szakaszon fejből megmondom minden egyes kereszteződésben milyen sorrendben következnek a lámpák, kinek lesz zöld, így jó messziről előre meg tudom mondani nekem mikor lesz zöld (kell-e sietni). Sőt, idővel 2 villanylámpa közötti ideális tempót is memorizálni lehet. Döntő többségében teljesen felesleges sietni, azáltal csak többet ácsorog az ember a lámpa előtt.
Ismeretlen szakaszon meg az ismeretlen úthibák miatt nem éri meg sietni.
Ha pechsorozata van valakinek, akkor is csak pár percről beszélünk, Az nem számíthat. Ha mégis számít, akkor már induláskor elcseszte, és tanuljon a hibájából. Legközelebb induljon el pár perccel korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futárcégek
- Diablo IV
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest