- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #24766 üzenetére
Az a helyzet, hogy ülve hátrébb kerül a súlypint, még hajlamosabbak lesz szitálásra. Amúgy azt tudnod kell rollerről, hogy egy bármi alja szar fos motor 100x stabilabb, mint ezek. Wolf széria ami talán kivétel az életveszélyes (nyilván gyorsabb gépekre értem) alól
City amúgy nem rugózik olyan jól, mint várná az ember. Zero 10x komfortosabb amúgy. Ezen kívül hányinger minimotors vezérlős cucc. Rángat indulásnál, mert szenzor mentes és négyszögjeles, hangos, búg, cserébe hatásfoka is rosszabb.
Gyorsulásra meg közelében nincs egy 60v os 10-11" gépnek, mert ugyan az a motor és vezérlő van benne csak nagyobb kerék már sok neki. Nem mondom, forgalom tempója meglenne sztem 45-50ig. Utána nem gyorsul komolyan.
Ezen felül az első nyak részén konstrukciós hiba van. Konkrétan a nyak befogatási részét pár csavar tartja ott meg 2 pötty hegesztés. Utóbbi el fog törni, ahogy meneteket kitépi az aluból.
Megoldható de szánalmas ennyiért. Szét kell szedni, végig hegeszteni, plusz menteket helicoilozni.
Ezen kívül már csak a szokásos dualtron kormány nyöszörögésre kell számítani, de azt 10 kiló zsír megoldjaja még valami. Mocskos nagy gép. Wolf king 30cm el rövidebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest