Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Etwow legalább körbe hegesztette
de ettől függetlenül az olyen felfüggesztés annyira alja
olyat kattan nagy kirugózásnál, hogy azt várom, hogy egész gép darabokra hullik...de allítólag bírja. Viszont faján lehet vele ugratni (no nem freestylozni akarok), de semekkora kerékkel bármekkora lyuk, gödör, padka, úton felejtett katica bogár kihívás neki, de legalább ha ember időbnen észre veszi át/fel lehet pattanni a géppel ...próbáltam már wolf warriorral is ugrani...nem sikerült
-
akerbis
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hát nem tudom, úgy néztem hogy visszatölti, első generációs 15A vezérlős. A srác mondta hogy érdemes megerősíteni ott a nyaknál a hegesztést mert alig valami tartja. Szerintem beszélek majd ismerőssel hogy pöttyintsen még oda egy kicsit, ha majd meggyógyult az akku, vagy cseréltük.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - OFF topic
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ettől függetlenül az olyen felfüggesztés annyira alja
olyat kattan nagy kirugózásnál, hogy azt várom, hogy egész gép darabokra hullik...de allítólag bírja. Viszont faján lehet vele ugratni (no nem freestylozni akarok), de semekkora kerékkel bármekkora lyuk, gödör, padka, úton felejtett katica bogár kihívás neki, de legalább ha ember időbnen észre veszi át/fel lehet pattanni a géppel ...próbáltam már wolf warriorral is ugrani...nem sikerült