Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Etwow legalább körbe hegesztette
de ettől függetlenül az olyen felfüggesztés annyira alja
olyat kattan nagy kirugózásnál, hogy azt várom, hogy egész gép darabokra hullik...de allítólag bírja. Viszont faján lehet vele ugratni (no nem freestylozni akarok), de semekkora kerékkel bármekkora lyuk, gödör, padka, úton felejtett katica bogár kihívás neki, de legalább ha ember időbnen észre veszi át/fel lehet pattanni a géppel ...próbáltam már wolf warriorral is ugrani...nem sikerült
-
akerbis
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hát nem tudom, úgy néztem hogy visszatölti, első generációs 15A vezérlős. A srác mondta hogy érdemes megerősíteni ott a nyaknál a hegesztést mert alig valami tartja. Szerintem beszélek majd ismerőssel hogy pöttyintsen még oda egy kicsit, ha majd meggyógyult az akku, vagy cseréltük.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ettől függetlenül az olyen felfüggesztés annyira alja
olyat kattan nagy kirugózásnál, hogy azt várom, hogy egész gép darabokra hullik...de allítólag bírja. Viszont faján lehet vele ugratni (no nem freestylozni akarok), de semekkora kerékkel bármekkora lyuk, gödör, padka, úton felejtett katica bogár kihívás neki, de legalább ha ember időbnen észre veszi át/fel lehet pattanni a géppel ...próbáltam már wolf warriorral is ugrani...nem sikerült