Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz PociAti #20072 üzenetére

Igen próbálok roggyasztani. Ami most nagyon szív fájdalmam, hogy warrioron rosszabb a térdem, mint mantisin vagy zero n volt. De futómű meg isten. Hátulját fel tudom majd picit puhítani, azt meg is csinálom, amint etwow hadrendbe állt.
    Itt helyben (ha nem esik) én is szinte mindenhova rollerrel megyek, mert sajnálom is a kocsit hajtani rövid távon meg zavar is hogy 90 kilómat 1300 kilóval mozgatom.

Viszont helyben meg ilyenre pont nem kell 2-3kw meg power, elég egy kisebb is. És amúgy igen, egy standard pálcika is simán jó lett volna... De kíváncsi alkat vagyok, olyan már volt, ez meg valami más, érdekel is nagyon. Inkább ez, mint az, hogy valóban szükség volt rá :DDD

Alirol jön, review ok alapján hamar szállították eddig eu ba, remélem nekem is úgy lesz, mert rá vagyok izgulva rendesen :DD

Szóval térdvédő segít? Én ilyen gumis szorító valamire gondoltam, hogy kéne. De kéne védelem is (idén veszek kesztyűt meg mindent is). Dobsz linked mid van? :R

Új hozzászólás Aktív témák