- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #19899 üzenetére
Ahogy feljebb is írtam infó gyűjtésre jó az a csoport például a fenti témában is. Több szervizes és szakértő is van a csoportban, így könnyen információhoz lehet jutni, hogy egy-egy népszerű modell moddolása, korlátozás módosítása hol tart, mit tudnak jelenleg megoldani, milyen módon kivitelezhető.
Aki mondjuk bejut egy csoportba és az alapján hoz döntést, azt nagyon tudom sajnálni. Én napokat töltöttem el azzal, hogy megfelelően válasszak. Annak ellenére, hogy itt is kérdeztem.
Nem arról szólt a téma, hogy rollert keres.
Szerk.:
Azt egyébként innentől kezdve érdemes lenne leírni az itteni ajánlások során, hogy nem EU modellek esetében a várható szabályozás miatt érdemes plusz költséggel számolni. Illetve arról érdeklődni, hogy jelenleg milyen lehetőségek vannak a módosításra.Vagyis ez a minimum, mert még nem tudjuk milyen további dolgoknak kell megfelelni a különböző kategóriákban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest