Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Somatom
veterán
válasz

Thunderzolee

üzenetére
						Az enyém G30E II, 25 a vége. Mivel a többihez képest nagy a hatótáv, eddig egyszer merítettem 30% alá. 22 -vel ment óra szerint. 50% -nál még biztosan tudja a 25 -öt.
 - 

ρσгτσ
addikt
válasz

Thunderzolee

üzenetére
						Az előbbi az igaz, de nekem a hatótáv csökkenésével nem csökken a végsebesség. Ezt direkt néztem, miután megvizsgáltam már az elején, hogy 6 -tal kezdődik a motor száma.
#16475:
Ezt nem tudom. Lehet ennek szoftveres oka volt az EU verzióknál. Az biztos, hogy én egyből frissítettem és nálam ilyen nincs.Vagy lehet gen1 motorból sem egy fajta van. Tényleg nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
 - Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
 - Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
 - Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest