- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Szűk két héttel ezelőtt jelent meg ez a "cikk", a rendeljkinait oldalon:
Új Segway Ninebot elektromos rollerek - Itt az új szebb, jobb D szériaEz legalább megbízható gyártó és fejlesztő cég, nagy múlttal, millió szám eladott rollerekkel.
Még ha maradékokból összelegózott példányok lennének, akkor is sokkal jobban meg lehet bennük bízni, mint a noname példányokkal, ahol a tanúsítványok megléte elég kétséges.
Ha egy év múlva szeretnél eladni egy noname példány, féláron se nagyon találsz rá vevőt, ezek a márkás cuccok sokkal jobban tartják az árukat.Szerintem ez a D széria most elég best-buy belépő szint, a költségtakarékos külföldi webáruház vonalon.
A valós igényekhez kell választani rollert. Inkább ezt tekintsd kiindulási alapnak, ne azt a név nélküli példányt, amiről az égvilágon semmit sem tudni. Például hogy milyen szoftvere van, testre tudod-e szabni, van-e hozzá alkatrész, foglalkozik-e vele valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest