Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz
Tamás9x #15134 üzenetére
Nekem egy noname rollerem van 100e Ft-ért és tökéletes, igen "még" csak 500km van benne, és köszöni szépen semmi baja, ja és ehhez gyárilag van első teleszkóp, és mókolás nélkül tud menni 30-al is ha kell...
Ja és megkérdeztem a gshopper-nél is, van hozzá mindenfajta alkatrész ha kellene.
Összegzem újra
-1/2 de inkább 1/3-ad áron van egy jobb rollerem, mint amit a xiaomi és a segway/ninebot ad
-Tehát ha vennék még 1db-ot csak úgy, akkor is annyiba vagyok mintha egy t*kony xiaomit vennék ami merev vázas és mókolgatni kell hogy ne csak 20/25-el tudjon menni
-Újabb mókolgatás és 30-50eFt egy első teleszkóp ezekre a drága (fizesd meg a márkát) rollerekre amit ajánlotok, grat!
-15kg 350watt és 18Nm, ja ezt sem tudja egy xiaomi sem 2**eFt-ért... de a g30 semegy vicc
-Mint írtam a gshopper-ről minden alkatrészt ugyan úgy elküldenek ha kellene, de sok átfedés van más rollerekhez képest, így rengeteg minden van fent aliexpressen és máshol IS.
-Erősebben, robosztusabb, merevebb váz mint a xiaomi vagy g30-nál.
-Gyárilag jobb világítás.Köszi, de nem kell 2-300e Ft-ért merev vázas roller, amikor 100ért van egy JOBB rollerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest