Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• saril

senior tag

válasz Tamás9x #15134 üzenetére

Nekem egy noname rollerem van 100e Ft-ért és tökéletes, igen "még" csak 500km van benne, és köszöni szépen semmi baja, ja és ehhez gyárilag van első teleszkóp, és mókolás nélkül tud menni 30-al is ha kell...
    Ja és megkérdeztem a gshopper-nél is, van hozzá mindenfajta alkatrész ha kellene.
    Összegzem újra
    -1/2 de inkább 1/3-ad áron van egy jobb rollerem, mint amit a xiaomi és a segway/ninebot ad
    -Tehát ha vennék még 1db-ot csak úgy, akkor is annyiba vagyok mintha egy t*kony xiaomit vennék ami merev vázas és mókolgatni kell hogy ne csak 20/25-el tudjon menni
    -Újabb mókolgatás és 30-50eFt egy első teleszkóp ezekre a drága (fizesd meg a márkát) rollerekre amit ajánlotok, grat!
    -15kg 350watt és 18Nm, ja ezt sem tudja egy xiaomi sem 2**eFt-ért... de a g30 sem :D egy vicc
    -Mint írtam a gshopper-ről minden alkatrészt ugyan úgy elküldenek ha kellene, de sok átfedés van más rollerekhez képest, így rengeteg minden van fent aliexpressen és máshol IS.
    -Erősebben, robosztusabb, merevebb váz mint a xiaomi vagy g30-nál.
    -Gyárilag jobb világítás.

Köszi, de nem kell 2-300e Ft-ért merev vázas roller, amikor 100ért van egy JOBB rollerem.

Új hozzászólás Aktív témák