- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Scarletiel #12405 üzenetére
Buckán taknyolás inkább akkor reális, ha nagyon erős a vas. Kolléga felhúzta
48V-ra a 36V-os masináját, ráadásul össz-kerekes is volt, első útján elrepült...
Túl erős lett hátul, és valóban megdobta a bucka... első kerekes ilyet nem tud.
Nyilván meg kell tanulni közlekedni vele, mert nagyon más, mint a bicikli.Amitől inkább félni kell, az a gödör, mivel az megfoghatja az első kereket, és...
Továbbá az ember ne nagyon akarjon padkákra fel/le ugratni, abból is lehet baj.
Ha mást nem előidézheti azt a műszaki hibát vele. A váz túlterhelésének okán.Ezeket betartva azért nem mindennapos fetrengés a rollerezés... 3.5-et estem
közel 3000 km alatt: ebből kétszer az ominózus első kerék kitörés, egyszer a
hátsó rugóstag szakadt el, de ekkor nem estem el, ez csak fél: a vas repült.Egy volt még az elején, amikor hátul kövér gázra elindult a segge a sárban...
Akkor még nem volt rajtam védőfelszerelés, de bukfenc után mentem tovább:
nem egy hirtelen történet volt, ki tudtam gurulni, s a szemüveg is fent maradt.
Amikor eltört a váz, akkor értelemszerűen jött a tolás, autós segítség kérése.
Ezen kívül többször rohadt le alattam, de hát magamnak építgettem.Szerintem ajánlott videó kezdőknek (esetleg haladóknak is) esés megelőzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest