Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Scarletiel #12405 üzenetére

Buckán taknyolás inkább akkor reális, ha nagyon erős a vas. Kolléga felhúzta
    48V-ra a 36V-os masináját, ráadásul össz-kerekes is volt, első útján elrepült...
    Túl erős lett hátul, és valóban megdobta a bucka... első kerekes ilyet nem tud.
    Nyilván meg kell tanulni közlekedni vele, mert nagyon más, mint a bicikli.:R

Amitől inkább félni kell, az a gödör, mivel az megfoghatja az első kereket, és...
    Továbbá az ember ne nagyon akarjon padkákra fel/le ugratni, abból is lehet baj.
    Ha mást nem előidézheti azt a műszaki hibát vele. A váz túlterhelésének okán.

Ezeket betartva azért nem mindennapos fetrengés a rollerezés... 3.5-et estem
    közel 3000 km alatt: ebből kétszer az ominózus első kerék kitörés, egyszer a
    hátsó rugóstag szakadt el, de ekkor nem estem el, ez csak fél: a vas repült.:D

Egy volt még az elején, amikor hátul kövér gázra elindult a segge a sárban...:DDD
    Akkor még nem volt rajtam védőfelszerelés, de bukfenc után mentem tovább:
    nem egy hirtelen történet volt, ki tudtam gurulni, s a szemüveg is fent maradt.
    Amikor eltört a váz, akkor értelemszerűen jött a tolás, autós segítség kérése.
    Ezen kívül többször rohadt le alattam, de hát magamnak építgettem.:))

Szerintem ajánlott videó kezdőknek (esetleg haladóknak is) esés megelőzés.

Új hozzászólás Aktív témák