Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PociAti
üzenetére
Lehet csak én vagyok béna, vagy rossz az út sok helyen, de én a roller egy kezes irányítását életveszélyesnek tartom. Mondjuk nem vagyok rutinos kb 200-300 km-t tettem meg rolleral, de ha érzem hogy rezeg az AW akkor se nézek rá max piroslámpánál, vagy ha meg kell állni valamiért.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Ugyan úgy ahogy autóval olvasni kell a forgalmat, ha narancsra vált a lámpa, akkor ha messze vagy nem nyomod tovább ott se a gázt. Én 25 tempomattal ha látom hogy meg kell állni simán húzok még egyet rajta és a 3-asra állított motorfék simán megáll kb 15-20 méter alatt. Szóval olvasni kell ezzel is a forgalmat, hogyha a buszos vagy autóst nem érdeklő, hogy a biciklisávba elsőbbséged van és ő bekanyarodik eléd, tudj reagálni. A kocsival is ahol lehet tempomattal megyek, olyan rollert/autót sosem vennék amibe nincs.
Persze 25-el hatalmasat lehet esni, de én eddig még nem próbáltam, de ami késik nem múlik.
-
válasz
Casseius
üzenetére
Milyen cuccok ezek? A Cratoni-t a honlap szerint raklap helyen árulják Bp-n, de van olyan hely ami a keresője szerint semmit nem tart a márkából. Ez a Oneal-t meg egy magyar bolt árulja kb a 11 kertől kb a legmesszebb. Előre be kell jelentkezni hozzájuk, hogy fel tud próbálni.
-
válasz
Casseius
üzenetére
Xiaomi pro 2 max 25km/h.
Ehhez keresek sisakot és a 30-32.000 a maximum amit erre költenék, de csak ha indokolt az összeg.
Nem kell motoros sisak, csak egy sima állvédővel. Napi szinten fogok 90%-ban bicikli úton közlekedni a forgalomba kb 8km-t. Nyilván a cég fizet BKV bérletet is, de azt csak esőben használnám.
Ehhez keresek egy jó sisakot. -
A feleségem azt mondta, hogy névnapomra kapok tőle egy bukósisakot. Nem gondoltam, hogy ennyibe fog kerülni.
Kinéztem az itteni ajánlás alapján a Cratoni C-Maniac. Arról tudtok valami képet mutatni, hogy mérjem le a fejem, hogy jó méretet vegyek? Valahol Bp-n fel lehet ilyet próbálni boltba?
-
Mai tapasztalat: 11 kerből indulva szinte végig bicikli úton kb 7,5 km az első kerületbe 7,5 fél (lehet pár száz méterrel több, mint 15 km nem pont azon az úton mentem amit a Google tervez biciklivel) 100%-król indulva végig 25 tempomattal ahol a forgalom engedte. Most 69%-on áll az aksi. Visszafelé kelenföldön a biciklis feljárón elég durva emelkedő is van. Szerintem nem rossz a kis pro 2-től. Meg vagyok vele elégedve. Igaz 4 satu volt közben, mert pl a menetrendszerűen közlekedő busz se adta meg az elsőbbséget a bicikli úton. (nagy járművekre visszatérve) Az normális hogy satunál valamelyik oldalra kitőr a hátulja?
-
-
Ezért utálom a buszosokat, kamionosokat és mindenkit aki nagy járművel van, mert azt hiszi ha a jármű nagy, akkor ő is annyira okos.
Más: Úgy néz ki hogy az új melóhely 4-4,2 km-re van és rollerrel fogok majd többszőr munkába menni. (Xiaomi pro2)
Felvetődik a kérdés, hogy hogyan érdemes tölteni? Mindig legyen 100-ra töltve, akár 4 km-enként is, vagy gondolom formán mikor már csak 1-2 csíkot jelez?
Még 1 kérdés: én mindenhol ahol lehet 25-t tempomattal megyek. Ezen az útvonalon is 90%-ban bicikli út van. Olyan 3-400 métert kell mennem az első bicikli útig. Elektromos cuccoknál nem számít, hogy a jelenleg 10-12 fokos zárt teraszról be hozom és egyből csőgázon megyek vele? (25 km/h)
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Én a kocsival is mindenhol tempomattal megyek ahol csak lehet. A roller se kivétel, mivel mindig 25-el megyek ahol csak lehet (tempomattal) így nincs màr gázfröccs. Nekem néha éveknek tűnik mikor 25-el megyek és meg kell várnom, hogy bekapcsoljon.
Ízlések és pofonok. Szerintem jó dolog a tempomat. (Bp 11 ker)
-
Kérdés
Most hogy télen is használgatom a rollert kezd kicsit saras, koszos lenni. Mi a megoldás a sárvédő, roller alja, amin állsz takarítására? Gondolom ne a kúton csapassam le 300-ért?
-
Nah most kipróbáltam… le van merülve 49%-kra az aksi és elmentem vele egy 5-6 km-es körre. Nem volt olyan fickós mint szokott lenni.
Visszafelé az emelkedő utolsó részén már lökni kellet magam
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Kb 20 méterig...
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A leírásban 50-60 PSI szerepel. Én 60-ra szoktam nyomni.
-
Szerintem ez már kicsit off, de nem én vagyok a topic gazda...
Szóval Oakley sisakot nem vett még senki?
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Pedig sajnos csak a teraszon van neki hely, bár az be van üvegezve. Télen mikor hideg van akkor olyan 12-15 fok szokott ott lenni. Nem fűtjük. Vagy még talán az alvós szobába fel tudom rakni a szekrény tetejére ott olyan 19-22 fok van.
-
Van valami spéci módszer amit meg kell csinálni a roller télire elrakása előtt?
Letörölgetem, feltöltöm. Másvalaki? Télen párszor érdemes az aksira rátölteni?
-
-
Én leginkább a 11 kerben használom a rollert és mikor át kell menni a vili síneken, akkor jó lenne egyébként meg a bicikli út és a járda is tök normál ott meg nem kell.
(Mi pro 2)
Majd ha ezt a rollert kinövöm, akkor biztos nagyobb kerekes és lengéscsillapítóst nézek. A Fb feldobott egy hirdetést 20% akciós roller 100-al megy meg minden 1,5 M, nah ilyet nem veszek tuti.
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igen ez volt az. Van arról valami videó mit kell meghúzni? Nem vagyok egy nagy szerelő típus.

-
Egy xiaomi mi pro 2 első “oszlopa” kicsit kotyog. Hallottam hogy van valami cucc amivel lehet stabilizálni úgy hogy össze lehessen csukni utána is. Mennyibe fáj egy ilyen, ha én szerelem és mennyi lenne kb egy roller szervizbe?
-
Nah megérkezett az elektromos pumpa (xiaomi portable 1S) és a lakat (ninebot) a rollerhez. Már csak egy bukót kell szereznem és megvagyok.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Első rollerem így nem fogok ilyenekkel foglalkozni. Köszi a leírást így már értem, akkor ez ilyen. Ne merítsem nagyon 30% alá ha nem akarok max 15 “hasítani”.
Sosem volt a tuning híve, pedig ma már néztem monolitos yt videót, de egyik cucc sem érdekelt, max a 10” kerék, de az biztos hogy én nem fogok itthon szerelgetni, ha lesz ilyen rajta tavasszal tuti valahol megcsináltatom.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem 76%-on volt az akku tegnap este mikor frissítettem és ilyenek. Ma kb 10 km-t mentem vele ahol lehet 25 tempomattal. Utána lett 30%-os az akksi mikor itthon megnéztem. Azóta töltőn van. Olyan szoftver upgrade-et nem lehet akkor, hogy az elején is 25-el menjen és ezt egész addig, míg le nem merül?
-
Elmentem ügyetintézni vele. A 11-be is szarok a járdák/bicikli utak.
Kérdés: beállítottam, hogy legyen tempomat és 5 mp után csippen is, hogy oké, viszont ezt bicikli úton a kocsik mellet alig lehet hallani. Lehet ezen hangosítani? -
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az írja hogy press the button ami félre érthető egy másik oldalon meg hozzá tették, hogy once és ment is egyből. Igaz a lámpa is felkapcsolódott így, de jah.
-
-
Oké megvan a roller. Xiaomi pro 2
A srác törölte a mi homeból, de én hiába nyomom a gombot ahogy kéri a párosításnál, nem csinál semmit. Mikor bekapcsolva kezdem nyomni kikapcsol, ha kikapcsolva akkor bekapcsol, de egy perc után sincs semmi. Mit kellene csinálni vele? Appban kiválasztom a modellt elfogadom a felhasználásit és után írja hogy nyomjam a gombot de nem történik semmi.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Délután hozzák Pestre a pro 2-t.
Elméletben azt nem tudja senki megvenni előttem.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
200 lenne a teteje. Első roller lesz és az ár érték arány bajnok dolgokat szeretem általában. A 3 közül akkor a pro 2 lenne az?
Tényleg használt rollernél mire kell figyelni?
Azt hallottam hogy ha nem törlik belőle az előző párosítást, akkor kuka használhatatlan? -
Milyen lakat ajánlott egy mi Scooter 3-hoz?
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi valószínűleg egy használt lesz HA-ról. 3-as kezdésnek jó lesz, aztán majd meglátjuk.
Köszi a segítséget. -
válasz
Thunderzolee
üzenetére
68-69 kg vagyok. Ma éjfélig van akcióba a 3 és a pro 2 is. Könnyen rá lehet patintani az új szoftvert?
-
Sziasztok
Szeretnék venni egy e-rollert munkába járásra és egyéb kisebb mászkálásra. A táv kb 3,2-3,8 km a térkép szerint biciklivel tervezve. A 11 kerben használnám leginkább meg majd a belsőbb kerületekben. Még nem volt saját rolllerem csak megosztósokat használtam. 3 modellben gondolkozok.
“Legolcsóbb” megoldás a Mi Scooter 3. (170e)
Az ár-érték kategóriám a Mi Scooter pro 2 (200e)
Drága opció Ninebot Kickscooter MAX G30LE II (250e)Mindegyikre 2 év gari lenne. A két xiaomi svájci modell max 20km/h sebességgel, de ezt flash-el feltenném 25-re.
Nem szeretek nagyon szerelni meg semmi ilyen. Melyikkel lenne a legkevesebb gondom, melyik lenne ajánlott?
Ez a 200e lenne a kb ár nyilván ha megéri akkor lehet max 250 is.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Helyesírás topik
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Arch Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest