Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atthom
csendes tag
Sziasztok! Úgy néz ki jövő hét elején-közepén én is megkapom a telefont. Végigolvastam az egész fórumot, ért pár meglepetés, de most inkább kíváncsivá tett, milyen is lesz ha megjön. Szerencsére a hibák egy része talán engem nem is érint, ha jól értelmeztem mindent. Fényképezni telefonnal alig szoktam, az időm 90%-át meg wifi-s környezetben töltöm, így a mobil adatforgalom szinte mindig ki van kapcsolva. Főként a dual sim miatt rendeltem, mivel van munkahelyi és privát kártyám is, és elegem van abból hogy két telefonom legyen. Szóval kíváncsian várom hogy milyen lesz

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest