Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcfly82
tag
Sziasztok! Nekem is megérkezett a telefon, kb 2 hete, csak most jutottam oda, hogy írjak tapasztalatot.
Nos, a vásárlás/szállítás: én everbuying.com-ról rendeltem, szépen rendben ideért, az ÁF@ dolgot viszont nem úsztam meg. Így tokkal-vonóval 55 ezerbe került.
És akkor pár mondat a telefonról.
Pro: -nagyon gyors. Legalábbis nekem semmi gondom a sebességével, a bootolás is jó, és minden alkalmazás hamar indul és zökkenőmentesen megy.
-gyönyörű a kijelző képe, és elég világos még napsütésben is
-GPS: cirka 3-4 másodperc alatt talál jelet, hidegindításnál is. Ez számomra döbbenetes meglepetés. Még épületben is van jel.
-nálam a telefonálásnál semmiféle probléma nem mutatkozott, amit többen is írtak, szóval tiszta a vonal, nincs búgás.
Kontra:
- akkumulátor. Nem volt meglepetés, hogy nem fog sokat bírni, de erre azért nem számítottam. Ha nem használom, akkor egy éjszaka alatt kb 10%-ot merül, ami még egész jó is, viszont a kijelzőidő az szerintem gyászos, egy izzasztósabb játéknál jó ha a 2 órát elérem. Ha csak böngészés, telefonálás, stb, akkor 3-4 óra, az egész tűrhető.
- wifi: nem nagy probléma, inkább csak nekem szúr szemet, hogy bár a wifi egész szépen lát jelet (pont ugyanolyan erősen, mint az előző THL W100 telóm), de elég hamar el tudja dobni, ha egy kicsit gyengül a vétel. Aztán persze hamar csatlakozik, de ez néha zavaró. Ha erős a jel, akkor nem dobálja el, szépen megy.
-kamera: nem olyan rossz a helyzet, legalábbis én nem vagyok annyira elégedetlen, mint egyesek, de azért hagy némi kívánnivalót maga után.
-melegedés: nekem nagyon tud melegedni, ha jobban izzasztom játékkal, majdnem megégeti hátul az ujjam. Azért az előző telóm ennyire nem volt forró, ugyanannál a program futtatásnál.Egyebek: a waze navigációnál grafikai problémák vannak, szinte használhatatlan, de utánanéztem, ez a waze hibája, nem jól kezeli ezt a MALI gpu-t.
Összességében nem bántam meg, nagyon jó és gyors (és nekem tetszetős) telefon, ami zavar, az a melegedés és az akkuidő. De együtt tudok élni vele, és kárpótol a sebessége és a tudása

Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- iPhone 15 128GB Pink független 91% akku 1év garancia.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi 12 128/8GB Blue
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB 3ÉV garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest