- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
VikMorroHun #742 üzenetére
Általában Rattay mellett van, a küzdőtér mögötti réten, de ha elő(bb)re haladtál a sztoriban, talán épp elfoglalt és máshol van.
Ha megint 8 dolcsis áron jön a DLC, bezsákolom.
-
Rony949
őstag
válasz
VikMorroHun #587 üzenetére
Chrome-al: Jobb klikk a képre --> Kép megnyitása új lapon
(szívesen)
-
sqpp
őstag
válasz
VikMorroHun #587 üzenetére
-
Interceptor
addikt
válasz
VikMorroHun #442 üzenetére
Nem a fogadós küldi rád, hanem véletlenszerűen jönnek, egy bizonyos ellopott mennyiségű cucc után, de ez is változó.
-
Peace
nagyúr
válasz
VikMorroHun #479 üzenetére
Igen, az kimondottan mókás.
Én rettenet lassan haladok, de ez van. Még csak most járok az első tanyán, ahol ki kellett kérdeznem az embereket és kiderítenem, hogy merre mentek a fosztogatók. A harc egyelőre nem igen megy úgy, ahogy itt olvastam. Írtátok többen, hogy Q+F, aztán vágás, de ez egyelőre nem igen megy. A zöld pajzs ikonnál szoktam védeni egyet, majd rögtön szúrni. Azért szúrok, mert az sokszor betalál, a vágást már valamiért tudja védeni. Biztos lesz rengeteg kérdésem majd menet közben, de elhatároztam, hogy nem olvasok több tippet meg trükköt, hanem inkább próbálom önmagában élvezni a játékot. Biztos könnyebb lenne jó felszerelést szerezni az elején meg szuper lovat meg a többi, de elveszne az egész varázsa....gondolom én.
-
.LnB
titán
válasz
VikMorroHun #435 üzenetére
Később lesz egy küldetés, hogy oda vissza kell menni. Na én full zárt sisakba megyek vissza, de egyből betámadnak, hogy én loptam onnan. Holott teljesen más páncél van rajtam, és az arcom sem látszik..
-
gyimger
őstag
válasz
Itt csak őrnek kell kinézni, nem számít, hogy mit takar a szerelés. Amúgy sok jó módja van a kijutásnak, ki is dobathatod magad, és ha berúgsz, kapun kívül térsz magadhoz
-
TTomax
félisten
válasz
Én csak simán leugrott ám a hídról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest