Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz VikMorroHun #435 üzenetére
Én csak simán leugrott ám a hídról...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
gyimger
őstag
Itt csak őrnek kell kinézni, nem számít, hogy mit takar a szerelés. Amúgy sok jó módja van a kijutásnak, ki is dobathatod magad, és ha berúgsz, kapun kívül térsz magadhoz
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
.LnB
titán
Később lesz egy küldetés, hogy oda vissza kell menni. Na én full zárt sisakba megyek vissza, de egyből betámadnak, hogy én loptam onnan. Holott teljesen más páncél van rajtam, és az arcom sem látszik..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Peace
nagyúr
válasz VikMorroHun #479 üzenetére
Igen, az kimondottan mókás. Én rettenet lassan haladok, de ez van. Még csak most járok az első tanyán, ahol ki kellett kérdeznem az embereket és kiderítenem, hogy merre mentek a fosztogatók. A harc egyelőre nem igen megy úgy, ahogy itt olvastam. Írtátok többen, hogy Q+F, aztán vágás, de ez egyelőre nem igen megy. A zöld pajzs ikonnál szoktam védeni egyet, majd rögtön szúrni. Azért szúrok, mert az sokszor betalál, a vágást már valamiért tudja védeni. Biztos lesz rengeteg kérdésem majd menet közben, de elhatároztam, hogy nem olvasok több tippet meg trükköt, hanem inkább próbálom önmagában élvezni a játékot. Biztos könnyebb lenne jó felszerelést szerezni az elején meg szuper lovat meg a többi, de elveszne az egész varázsa....gondolom én.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
válasz VikMorroHun #442 üzenetére
Nem a fogadós küldi rád, hanem véletlenszerűen jönnek, egy bizonyos ellopott mennyiségű cucc után, de ez is változó.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
sqpp
őstag
válasz VikMorroHun #587 üzenetére
-
Rony949
őstag
válasz VikMorroHun #587 üzenetére
Chrome-al: Jobb klikk a képre --> Kép megnyitása új lapon
(szívesen)
-
gyimger
őstag
válasz VikMorroHun #742 üzenetére
Általában Rattay mellett van, a küzdőtér mögötti réten, de ha elő(bb)re haladtál a sztoriban, talán épp elfoglalt és máshol van.
Ha megint 8 dolcsis áron jön a DLC, bezsákolom.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest