- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Nálam már jó ideje ugyanaz a felállás, de egye fene, neveznék vele
-
vans?
őstag
válasz
elektrotank #39893 üzenetére
Ketsegkivul sikerult elrejteni ket helyesirasi hibat egy szoban.
-
Aby_2014
aktív tag
Én kimaradtam
antiminimal kategória
http://logout.hu/tema/kinek_milyen_a_desktopja/hsz_39724-39724.html
-
scope2007
addikt
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
[(#39730) ghost364]
Ez nálam inkább antiminimal lesz.[(#39734) Boombasticc]
Ez nevezés lenne?[(#39821) spammer]
Ez nevezés lenne? -
-
válasz
gzbotii #39877 üzenetére
A felső bar mindent tartalmaz az adott (éppen aktív) alkalmazással kapcsolatban. Ha kis méretre állítod, akkor is. Ez elég fura Windows után, de megszokható. Illetve a jobb oldalon értesítések és állandóan futó alkalmazások ikonjai jelennek meg. Mint a Windows tálcán, szintén az óra mellett. OS X-et moddolni nem egyszerű, meg hát nem is nagyon van értelme. Mivel ez így "tökéletes"...
-
Lathronos
őstag
válasz
Petyyyyy #39874 üzenetére
Látom vannak akik nem kedvelik az egyszerű megoldásokat. Nekem egyszer volt szerencsém kollégám laptopján hozzá, az bőven elég volt egy életre. Úgy átszabták, hogy semmit nem találtam meg és persze semmi sem úgy működött ahogy kéne, a billentyűkombinációkat is beleértve. Ha a Windows 10 is ilyen lesz, nem veszem meg, és csak linux lesz a pc-men. Legalább megspórolok kb. 40.000 Ft-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Nagyjából kész a koncepció fejben, de úgy fest nem egyszerű az élet nyócpontegyen, ha át akarja szabni kicsit az ember fia.
-
scope2007
addikt
üdv!
hogyan lehet legegyszerűbben *.png-t betenni ikonnak?
vagy csináljam inkább online png to ico-val? -
Lathronos
őstag
válasz
szildavid90 #39854 üzenetére
Alternatív link(ez is ingyenes): 32 bites Elementary OS Luna és 64 bites Elementary OS Luna
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz
Kék gomb alatt: "Download Luna for free". Vagy ha a Freya (béta) verziót akarod: [link], beírod a $ Custom mezőbe, hogy 0, aztán download gomb.
-
cattus
addikt
válasz
El is olvastad a szöveget? "Name your price or download for free." Azaz lehet támogatni, de ingyenesen hozzáférhető.
-
szildavid90
aktív tag
válasz
Bjørgersson #39853 üzenetére
Rámész a legelső találatra és 10dollár!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
szildavid90 #39852 üzenetére
[link], legelső találat, nem.
-
válasz
sketchifun #39850 üzenetére
Itt nézz körül: [link]
-
válasz
sketchifun #39848 üzenetére
Ezt az íves listát kapcsolom ki elsőnek Mac-en. Jól néz ki, de nekem átláthatatlan... Még a tálca ikonokat, start gombot és a tálca színét az asztali elemek hátteréhez igazítod és pörfekt. Ja, kuka helyett MiniBin. Sokkal praktikusabb és szebb. Hálózat, hangerő, stb. legyen rejtve a kis nyilacska mögé az óra mellett. Az is sokat dob. Úgy sem kellenek 2 percenként.
-
sketchifun
senior tag
Sikerült is alkotni valami izgalmasat.
-
wopi
aktív tag
válasz
sketchifun #39846 üzenetére
Szia!
Pl a Rainmeter alkalmazás segítségével, amiből egy kis ízelítő itt. Ezen kívül az első hozzászólásban, fent!
-
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Hogyan tudnék a W8 rendszeremre egyszerű monitorozó alkalmazást kitenni?
Ami kell: CPU, lehetőleg szálanként(4), RAM, 2 meghajtó.Válaszokat előre is köszi.
-
TIT
veterán
Nem tudjátok miért nem frissül az időjárásjelző minialkalmazás win-ben?
-
Zarah
csendes tag
válasz
pocokxx #39840 üzenetére
Ezzel is találkoztam, és tényleg szép, bár elég hasonló az eredeti Token ikonjaimhoz. (Lehet, hogy csak ki kellett volna cserélnem a világosabb packra, vagy nem ennyire eltérő ikonokat választani?) Szerinted ezzel szebb lenne?
Egyszerűbb lett volna, ha ki sem rakom őket..
-
Lathronos
őstag
Parancsolj: Metrostation Icon Pack 3 színben: fehér, fekete, kék.
-
spammer
veterán
elementary OS, The Legend of Korra, és Aang szobra, igen.
-
cattus
addikt
válasz
elektrotank #39825 üzenetére
Így van.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Bjørgersson #39826 üzenetére
Igen, elementary OS.
-
válasz
Ricardo128 #39822 üzenetére
-
Ricardo128
senior tag
válasz
pocokxx #39820 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy csak 3 téma van összesen, azon a weboldalon, amit linkeltek a leírásba. Abból az egyiket nem lehet kitömöríteni se TC-vel, se winrar-ral, a másikban pedig csak egy .cmd kiterjesztésű fájlt volt, semmi más. Sem mappa, sem .theme kiterjesztés. A harmadik téma pedig nem tetszik.
Szóval valószínűleg működne, csak sehol nem találok témát win7-re. Valaki volna olyan kedves és linkelne? Előre is köszönöm!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Ricardo128 #39819 üzenetére
Bemásoltad a C:win/resources/themes mappába? (a mappát és a .theme fájlt?)
-
Ricardo128
senior tag
Lenne még egy kérdésem. A start gombot sikeresen módosítottam, viszont most valamilyen témát szeretnék Win 7-re, de nem engedi, illetve nem találok témákat. Az itt leírt módon patcheltem amit kell az Universal Theme Patcher-rel, viszont témákat nem tudok betenni. Sikeresen patchelte, gépresi megvolt, majd innen töltöttem le a 3 közül egyet. CMD kiterjesztéssel elindított egy ablakot, ami lefutott egy szempillantás alatt, de témát nem telepített fel. Valaki tudna linkelni nekem egy oldalt a témák gyűjtőtárhelyéről?
Köszönöm előre is!
-
karlkani
aktív tag
válasz
Ricardo128 #39815 üzenetére
Itt a megoldás...
-
Ricardo128
senior tag
Üdv,
Nem szeretnék ide írni, mert már elég inaktív a poszt. Így hát tőletek kérdezném. Nem tudom az explorer.exe-t szerkeszteni, ahogy leírják a fent említett cikkben. Valakinek valami ötlet? Win7.
Előre is köszönöm! -
bacsis
Közösségépítő
válasz
Lathronos #39810 üzenetére
az ilyesmit meghagyom a profiknak/hozzáértőknek
én nem tudok desktopot moddolni, sőőőt nem is érdekel...
de mikor elolvastam a feltételeket, úgy vettem ki, hogy amivel jelentkezek, az simán belefér, hiszen belefér minden kritériumba
CJ4567! Jól mondod[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Miután rátaláltam a topicra, elkezdtem próbálkozni, és mivel nevezési díj nincs ( Az kéne még...
), én is jelentkeznék a a versenyre
További sok sikert mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
elektrotank #39802 üzenetére
Öreg oprendszer, de egy kis hozzáértéssel, ami sajna nálam hiányzik, ezt is nagyon szépre lehet szabni
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Szeretnék nevezni én is a VII. Desktop szépség versenyre!
íme a használt desktopom amivel indulnék:Mint bizonyára tudjátok, eléggé számítógép fanatikus vagyok, ezért hozzám igazán illik a háttér, illetve az ikonok (sajátgép, hálózatok, internet lomtár)
A konfig amin használva van:
HOT 433-as alaplap
AMD 5X86 133@160MHz CPU
32MB RAM
S3 Virge 4MB VGA+ 3DFX Voodoo2 8MB
570MB+1045MB SCSI HDD
Windows95Plus! Oprendszerszerk:
a desktop 1024X768-as felbontásra van belőve, ez fölött már csak 256 színt tud kezelni a VGA, így maradtam a 24bites színmélyégnél[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külpolitika
- További aktív témák...