Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
A lenne a kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani nekem valami olyan oldalt, ahol többféle dock van?!Néztem már rocket, object, startobject vagy valami ilyen, nexus, cirles... féléket, de a beállítások variálásával sem találtam meg azt amire azt mondtam volna, hogy: Na ezt akarom nézni hetekig! Nagyon megköszönnémZenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
válasz IBasterd #11651 üzenetére
IBasterd, The DJ, vans? Köszi nektek, megfogadom a tanácsokat is. Pár napig tanulnom kell, de amint lesz eredmény küldöm.
Egyébként a Startnak már 2x nekirugaszkodtam, de olvasgattam, hogy néhányak nagyon belezavartak abba a bizonyos exébe. Nos ez elriasztott eléggé, de amint gyűjtöttem bátorságot, akkor megcsinálom.
Mindenesetre köszönöm a jótanácsokat.
Amúgy ez lehet hogy láma kérdés, de miért vannak 3-asával a start button-ok? 2-őt még értek, de miért van a harmadik?Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
válasz Psychonaut #11656 üzenetére
Köszi, erre gondoltam. Megnéztem és tényleg más a harmadik...
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem: Próbálkozom a Win 7 Start Button Changer progival, viszont nem jön létre az csere. A windows mappába bedob 2 új exlorer.exe-t, olyan elnevezéssel, mini utal a fent említett programra, viszont nem történik semmi. Próbáltam azt is,hogy felülírassam az eredetit (persze csináltam biztonsági másolatot) ugyanakkor nem engedi, az írásvédettség miatt. Nem tudom eldönteni, hogy meddig mehetek el: konkrétan arra gondoltam, hogy a régit kidobom, az újat beteszem a helyére, (már, ha ez működik) de nem tudom milyen károkat okozhatok. Valami help? Persze a legátlagabb user utmutató lenne a legjobb...[ Szerkesztve ]
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
válasz sputyi70 #11692 üzenetére
Köszi, de valahol elakdaok. UAC rendben van, kigugliztam, hogy hogyan tegyem magamévá, de ez nem jött össze. Leírnád részletesebben, hogy ezt "vedd saját használatba az Explorer.exe-t a TakeOwnership"- hogyan csináljam. Illetve akkor a start mellé berakott explorerrel mit csináljak?
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Alakul az asztalkám, viszont lenne 2 kérdésem:
- Hogyan tudom az objectdockból kiszedni az elválasztó vonalakat?
- A felhasználó fájlok mappámat csak 1-1 ikonnal tudom betenni a dockba,ennek mi az oka? És hogyan tudnám ráérőltetni azt, amit szeretnék? Az a hibajelenség, hogy szépen ikontcserélek, és amikor beteszem a dockba, akkor csinál belőle egy ronda sárga windows mappát...Csak ezzel csinálja.Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
Szia! Köszi, bejött.
akkor már csak ez a gondom objectdockban:
- A felhasználó fájlok mappámat csak 1-1 ikonnal tudom betenni a dockba,ennek mi az oka? És hogyan tudnám ráérőltetni azt, amit szeretnék? Az a hibajelenség, hogy szépen ikontcserélek, és amikor beteszem a dockba, akkor csinál belőle egy ronda sárga windows mappát...Csak ezzel csinálja.Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
Igazából még munkafolyamatban vagyok, de ha már ilyen szépen kértél, akkor küldöm.
Dock ikonok nem véglegesek, rengeteget néztem de még nem találtam meg a legmegfelelőbbeket, úgyhogy a beállítások próbálgatásával okosítottam magamat. (amúgy ezt a rózsaszínes-lilás-fehéres-szürkés vonulatot vinném tovább a dockban,de a pink nem jön be)
Plecsni: még ő sem végleges, hosszan és napokig tartó küzdés után végre sikerült lecserélnem az eredetit...
Szóval alakul, de van még munka....én pedig napról napra többet tanulok Tőletek. Ezért köszönetZenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
köszi Ikonok: igen, ott, de rengeteg a csiricsáré színes, viszont összeválogatottat nem szeretnék, kellene találnom egy jó csomagot. Egyenlőre a png-vel nem tudok sajnos mit kezdeni...
Viszont már kezdek én is megszállott lenni, csak még szoknom kell, hogy hiába válogatok órákig, hiába állítgatom, nézegetem órákig, mindig csak kicsi változás lesz az összképen.
Ha sikerült rendbetennem az ikonokat, akkor nekiesek ismét a Rainmeternek, hogy ott mélyebbre tudjam ásni magam. Még mindig kicsit "kemények" a dolgaim, nem elég kifinomult a stílus, de alakul.....remélemZenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
válasz IBasterd #11794 üzenetére
Köszi, igyekszik az emberlánya . Legközelebb olyat szeretnék majd megmutatni amivel tényleg meg leszek elégedve...ha lesz ilyen
@ Vans?: utánanézek ennek a png dolognak, köszi a tippet.
-
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok. Célbaértem.
Amin változtattam: lecsökkentettem a tálcán lévő ikonok számát. Fent a dockba új ikonokat tettem (szintén csökkentettem a számban), devianról leszedetteket PS-ben lilára színeztem, hogy menjenek a designhoz (nem tökéletes, de nekem tetszik). Átalakítottam a jobb oldalt: a naptár színeit és hátterét variáltam, afölé tettem informálócsíkokat az akksimutatón kívül még kettőt, illetve odatettem még egy Powertoyt is, ami korábban a tálca felett volt más kinézettel. Most kész vagyok. Úgyhogy többet nem fogjátok látni ezt a hátteretZenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
válasz IBasterd #11850 üzenetére
Köszönöm, te is készen leszel, csak türelem . Nekem ez több mint 2 heti munka volt, nulláról idejutottam. Remélhetőleg a többi még jobb lesz.
@LOWzjeeeeE: köszi a tanácsot, de nekem az sok lenne. A koncepcióm a szürkére és erre a lilásrózsaszínre épült.
-
littlemamba
aktív tag
válasz IBasterd #11859 üzenetére
nah pont ettől félek...sajnos (vagy 'hálisten) már érzem a fanatizmust. Bár a párom mer elég rendesen cinkel, hogy "ezzel" szöszölök el órákig és utána mutogatnom neki, hogy : na milyen??!! Naja ... de ma már neki is kellett csinálnom egy-két skint...
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
-
littlemamba
aktív tag
Szerintem a lányok többségét nem érdekli a CPU és a RAM kihasználtság. A számítógép/laptop olyan mint az autó, a legtöbb lánynak az a fontos hogy jól nézzen ki, de hogy mi van benne vagy, hogy mi hogy működik benne az nem fontos. De persze van vannak az én-féle lányok is
-
littlemamba
aktív tag
A mailt és az időjárást lehet hogy nem raknám össze a fő soroddal és tényleg megfontolandó lenne, ha továbbra is ezt a "sűrű" stílust alkalmazod, az hogy egyenlő távra rakd az ikonokat. Kölönben nem rossz, de nekem az előző tényleg jobban bejött.
-
littlemamba
aktív tag
válasz scream #11936 üzenetére
valóban nagyon jó a háttered! Grat hozzá, mindenesetre ha az ikonokat kicsit eltolnád balra, akkor nem tűnne, úgy hogy nincs középen. Kül nézegettem, nem tudtam eldönteni, hogy a kép vagy az ikonok a ludasak
-
-
littlemamba
aktív tag
2 napig nem vagyok itt és mennyi szép desk készült...
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
Látom már késő, de a fehér csík nagyon jól néz(ett ki)! Nekem ugyan a háttér nem jön be. Ugyanakkor az is jó, hogy csak jobb oldalon vannak plusszban kis ikonok (most kikapcsolás stb) vagyis azt akarom mondani, hogy nekem így jobban tetszik, mint amikor baloldalra is pakoltál ezt-azt.
-
-
littlemamba
aktív tag
Kuka: szépnek szép, de nekem nem jön be hogy bal oldalt van, persze az egyensúly meg minden, értem én, de nekem nem tetszik ott. Izgalmasabb ha van egy nyitott oldal, amin semmi nincsen szvsz.
Igen, igen, a háttér illik hozzád, ezt írtam is. De azért az érved ellen szól, hogy itt szinte mindenki nagy gondot fordít a háttere kiválasztására, még te is, akkor is ha nem nézed
-
-
littlemamba
aktív tag
válasz Dj Isti #12188 üzenetére
Szerintem majndem elég egységes, a tálcán a színes ikonok zavaróak egy kicsit, illetve hogy a rainmeter-ét nem cserélted ki szép sötétszínűre. Szóval szerintem finomítgatni kell, de az irány jó. Illetve átgondolnám a helyedben, hogy kell-e ennyi ikon.(ez utóbbit úgy mondom, hogy régen, nekem is mindig legalább ennyi volt kint, de most tálcával és dockal nagyon boldogságos vagyok,de ez csak tipp.)
-
littlemamba
aktív tag
Thanx. cpu: szeretem tudni mennyire gyilkolom a gépet, van mihez viszonyítani, ha valami változik.
@Bopez: igen. igazad van (start button), én is érzetem, keresgéltem is, de sajna még nem találtam megfelelőt, igazából nekem még mindig tetszik, de valóban nem illik ide és mellesleg már egy kicsit unom is. Mindenesetre köszi, meglesz a csere. Idő kérdése. Ha máson is változtatok akkor feldobom majd újra nagyobban Amúgy örülök, hogy tetszik, komolyan.
(egyébként elcsúszott a cpu és a power rész, de már javítottam)
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
válasz Hunyus #12422 üzenetére
szia, google vagy devian: letöltesz icon packot, aztán az asztalodon lévő ikonokon
jobb gomb->tulajdonságok->ikoncsere
Ha dock-ba akarod rendezni, akkor ugyan ez, csak letöltesz egy dock-ot, és azon belül cserélgeted az ikonokat.Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
hahó!
Az rmskin kiterjesztésű skinnel mit kellene csinálni, hogy használtba tudjam venni?Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
littlemamba
aktív tag
Látom a plecsni reneszánszát éli
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
Kicsit régi kicsit új, de olyan énféle...igazából nem vagyok teljesen megelégedve éppenséggel, de megosztom, hátha jön valami inspiráló kritika. Szóval ne kíméljetek...
(természetesen egy képet töröltem jobbra fent, nyilván nem így néz ki )[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
válasz IBasterd #12709 üzenetére
Köszi, leszedtem a témát, berakom, megnézem. Az elrendezést is kipróbálom, ha tetszik,illetve ha jutok vele valamire, akkor holnap mindenképpen felteszem
Startmenüben hogy kell kicserélni az ikonokat?@pincehely & ntomka : nektek is köszi, lehet lecserélem, mert nekem sem szerelem, de a többit már nagyon untam...
-
littlemamba
aktív tag
válasz IBasterd #12709 üzenetére
Nah kipróbáltam, a start menü tetszik, a tálca viszont nem annyira, próbáltam áthúzni a tanácsod szerint:
Látom azóta írtál még egyet, de az ikonokat tényleg holnapra hagyom...
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
válasz littlemamba #12715 üzenetére
-
littlemamba
aktív tag
válasz Воланд #12783 üzenetére
Nyugi, ezen mindenki átesik..keres keres és semmi nem jó...Aztán persze lehet hogy hetekbe tellik mire valamiből szerelem lesz. Én egy ideje hátteret nem találok, de türelmesen keresgélek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest