Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
-
vans?
őstag
válasz RaZroX #19643 üzenetére
Ezzel barmit csinalsz jobb lesz. (no offense)
Szoval kezdeskepp akkora startgombot rakj be, amekkora valo a talcahoz. Ezenkivul le lehet cserelni a talcaikonokat, deviantart-on ezerfele ikonpack van, gyonyoruek. Az ikonokat az asztalrol ki kellene vagni a rakba, de legalabbis dockba rakni (nem az osszeset..). Objectdock peldaul jo valasztas. A jobb oldali dolgok helyett pedig Rainmeter, szep processzorfigyelo, idojaras skinek, szinten devart-rol, vagy innnen valakitol elkerve. Ja, es olvasd el a #1-t, foleg a Rainmeterhez, de a tobbi cikket is.
Hajra!
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz RaZroX #19663 üzenetére
A Dokumentumok/Rainmeter/Skins mappaba bontsd ki a mappakat, ezutan kell Rainmeterben jobb gombbal Refresh All, aztan a Configs-ban kikeresed az ujonnan letoltotted, elinditod, es voila.
@bAtt001: rohadjon meg az osszes befotted. ujabban mar hatteret sem cserelek!
hábm bábm
-
pocokxx
Közösségépítő
-
nagyúr
válasz RaZroX #19799 üzenetére
Az alsó dock kicsit zsúfolt, ahogy már írták is, illetve jobb lenne, ha egységes icon set-et használnál, de a desktop hangulata egységes.
Edween: az óra skin-je módosított, vagy alap?
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz RaZroX #20760 üzenetére
Folyamatosan futnia kell háttérben, hogy kicserélve maradjanak (azt hiszem, bár én nem nagyon használtam) . A legegyszerűbb, ha elrejted az összes ikont, ami a sys trayen van.
Egyébként nekem még az albook széria is tetszik...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
vans?
őstag
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz RaZroX #21046 üzenetére
Ugyanúgy, mint az explorer.exe-t. Saját tulajdonba kell venni, ha nem megy, akkor itt van a SystemFileReplacer, amit épp erre találtak ki. Egyébként nekem az összes explorerframe. cserémben volt egy kis bug. nem látszanak a nyilak, teljesen eltűnt a mentéseknél a könyvtárak gyors menü, meg hasonlók... Backup mindenképp legyen!
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest