Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz moma #20798 üzenetére

Ők mindenben különcködnek más webáruházakhoz képest.

Külön netkártyám van, amire átvezettem az akkori bankos devizaárfolyamon (mellesleg elég szar, szóval nem is értem) a Kindle árának megfelelő összeget forintban és nem sikerült a zárolás.

Aztán ment a szenvedés, mert amikor már elég összeg volt, akkor meg basztak zárolni. Aztán vártam meg próbálkoztam és végül csak sikerült. De elég idegtépő annak, aki ahhoz van szokva, hogy "kártyaadatokat megadom, 3 jegyűt is vagy paypallal fizetek, zárolás rögvest megtörténik, fizetés letudva".

Ez az amazonos logikával túl egyszerű lenne. Persze aki már rengetegszer rendelt közvetlenül tőlük és nem a Marketplace-ről, azok már lehurrogtak, hogy de igenis jól csinálják mert blablabla....

Eleve az is egy faszság, hogy amíg nem kezdik meg a feladást, le se vonnak semmit. Gondolom az összes ebayes eladó is marhára örülne, ha közölnéd, hogy majd csak akkor fizetek, ha már feladtad és ezt papírral igazolod is. :C

A másik idiótaság a szállításnál volt, asszem járt hozzá tracking, de már nem emlékszem pontosan és azt tudom, hogy 2 hetet vártam a csomagra. Németországból Magyarországra 2 hét. Gratulálok. Ebből 1 hetet heverészett valahol Magyarországon. Aztán végre kihozták, mire körbetelefonáltam a fél országot, hogy mi a lóhere van már.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák