Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LandTiger
csendes tag
válasz sasa311 #1000 üzenetére
Sasa Drága! ennyire ne legyél negatív!!! AZ ÉLET SZÉP, MINDENRE VAN MEGOLDÁS "szólt az uram a létra legfelsőbb fokáráról, amikor a mennyezetet csiszolta".! Tehát, ha segítjük egymást, akkor van megoldás. Itt a segítség a hangsúlyos szó!! Egy régi slágerrel: Szeressük egymást gyerekek, az élet oly szép.... Még a felújítás legközepén is, hiszen rátaláltam eg olyan kedves barátra, akit azt hittem, hogy örökre elveszítettem!
Miért nem találok tudósokat?!
-
HXY
addikt
A határ a 10.000 Ft, de ez nagyon max.
Az elvárások:
minimum 4 colos érintőképernyő, és új készülék.
Galaxy S3 tökéletes lenne, ha a pénz nem számítana.0 Ft-os készülékről én még nem hallottam, maximum olyanról, hogy a havidíjba beépített részlettel kell kifizetni.
-
sasa311
veterán
Nyilván újra kell kötni az előfizetést ilyen esetben.
10K-ért nyugodtan felejtsd el a dolgot úgy, ahogy van. Látom nem volt még a kezedbe ilyen 30$.-os telefont, de elképzelhetetlenül rossz minőségről beszélünk... Egy játéktelefon jobb minőségű, mint egy 10K_s kínai telefon.
100$ alatt csak az idődet és azt a 10K-t pazarlod, hogy ha bármit megrendelsz.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
LandTiger
csendes tag
válasz #40993792 #1002 üzenetére
Nekem a kislányom "vásárolt " egy Nokia 134 telót le3het már vagy tíz éve. EGYSZERŰEN IMÁDOM! Igaz, egyszer "vízhangos lett" beleesett a marhája WC-csésze tisztítás közben a lefolyóba. Szerencsémre a "barátaink" megőrizték gyermekük első telóját és megkaptam. Sőt: a férjem bátyja is nagyon családi viszonyokat építve, nekem adta a legelső Nokia 134-es telóját. Tehát nekem kezdetektől fogva ez volt a telefonom. Mióta "úgy megszaladt a ló", hogy nyaralunk is a párommal, már nem viszem Görögországba magammal, annyi adat van a Telón, hogy ha elvesznének, én is "elvesznék". Már csak a Vaterán vásárolható, legolcsóbb készüléket visszük, ami működik, haza lehet telefonálni és ENNYI. Más funkcióra nincs is szükség, hiszen a fotózás átlküldésére ottt vaq a WIFI Mamma Doránál, vagy pedig bárhol, ahol Kafeszt van kedvünk inni, igaz kicsit lassúbb, mint amit megszoktunk, de működőképes!
Miért nem találok tudósokat?!
-
LandTiger
csendes tag
válasz sasa311 #1005 üzenetére
Drága Egyetlen SASA!
Sajnos drogra nem telik, a szekták pedig taszítanak!
Nem tudom, miért gondolod egy hatvan éves öreglányról, hogy drogozik, pláne hogy szektás?! Tündér bögyölőm! Hol élsz Te? Tudod-e hogy mennyi a nyugdíj?:! Mi a csirkeláb kategória vagyunk!! arra telik. És a gyermekünk által fizetett internetre!
Nézz máááááá körüüüüü a saját nyugdíjas családtagjaid körül, hogy ők mennyiből tudnak kijönni? Élnek, nem panaszkodnak, és juttatnak! Igen még a nyugdíjukból is adnak, zokszó nélkül!!
Ez jelenleg egyáltalán nem a kínai mobil teló témába vágó párbeszéd, DE zokon vettem akár a szektásságba, akár a drogozós buliba való besorolást.
Amúgy Téged is szeretlek, ahogy mindenki mást!Miért nem találok tudósokat?!
-
Rawulf
őstag
válasz LandTiger #1009 üzenetére
Pedig ettől függetlenül Sasa igazat mondott és csak jót akar.
Én megfejelném azzal, hogy 20k alatt nincs jó kínai telefon.
Az a baj, hogy a 10k alattiakba gyakorlatilag kivétel nélkül olyan mikrofont tesznek, hogy érteni se lehet majd, amit belebeszél az ember. A vonal másik végén azt mondják majd, hogy "halk, nem hallom". Az ember pedig hiába beszél majd hangosabban, ha attól meg torzítani fog.
Még egy 10 éves Nokia is alkalmasabb telefonálni... nem véletlenül.
Az sem véletlen, hogy 125$ a legolcsóbb kínai telefon, amit hirdetek.[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
sasa311
veterán
válasz LandTiger #1009 üzenetére
Nekem is van nagyanyám, de ő nem akar 4 colos érintőképernyős mobilt, mert nincsen rá 30 ezre. 10ért meg nem kapni csak olyat, amiben a mikrofon és a hangszóró hang felvételére és lejátszására alkalmatlan, a fényképezőgép felismerhetetlen képet csinál a wifi meg 2 méterre a routertől nem vesz jelet. Ennyi. Ha ezt nem sikerül megérteni azt szörnyen sajnálom és sok sikert kívánok a 20$-os Brand phone-hoz.
Amit meg írsz az valami félelmetesen zagyva és szétszórt. A 87 éves nagyanyám százszor összeszedettebb gondolatvilággal rendelkezik. Ezért volt bátorságom nem mentális problémára gondolni az esetedben, hanem tudatmódosítóra, de úgy fest sajnos tévedtem....
[ Szerkesztve ]
-
LandTiger
csendes tag
Drága RAVULF!!
Mi az Isten áldása az a 10k, vagy 20k?! Kérlek írj emberi nyelven, hiszen a főnököm szerint a nőket csak az különbözteti meg a szárnyasjószágtól, hogy a nők nem szarják össze a tyúkudvart (mert az uruk épített - kivájt - nekik egy potyis klotyót)! Tehát mi a fészkes fenedék az a 10-20k dolog, amire hivatkoztál. ÉN nem tudom, mi az, kérlek világosíts fel! Bár lehet, hogy minden "kockafejű" ismeri, de én csak egy parlagi felhasználó vagyok, hiszen még azt sem tudtam elérni, hogy filmeket küldjek át barátoknak - bár szentül megígértem - de nem fogadja el ez a tunya-rusnya.undormány gépMiért nem találok tudósokat?!
-
hello11
csendes tag
Hello. Ha én elküldom a pénzt a bankszámlámról a bankszámlájukra és elküldöm az adatokat a megadott e-mail cimre akkor hánynaponbelűl érkezik meg a telefon ? vagy egyátalan megérkezik a telefon ? akirendelt az oldaról az segitsen előre is kösz errol az óldarol van szó - www.fastcardtech.com
-
hello11
csendes tag
es akkor tutira megerkezik a telo ?
-
hello11
csendes tag
ja te meik ordalrol veszel telokat ?
-
hello11
csendes tag
igy mar ertem - meik oldalakat alyanlanad nekem
-
Rawulf
őstag
válasz hello11 #1022 üzenetére
Az Android Dual Sim topikban érdemes ezt a kérdést feltenned.
-
kgabor6263
csendes tag
Sziasztok!
Erről valaki tud valami érdemlegeset?Érdemes lenne venni egy ilyet?http://www.aliexpress.com/item/HK-Freeshipping-Bedove-HY5001-5-0-IPS-1280-720-X909-1GB-4GB-1-2GHz-MTK6589-Quad/832268224.html
-
Rawulf
őstag
válasz kgabor6263 #1024 üzenetére
Van annál jobb és nagyobb is azon az áron.
-
Rawulf
őstag
válasz kgabor6263 #1027 üzenetére
Privát üzenetben már válaszoltam neked délelőtt.
-
Pachenkoooo
tag
Üdv!
Tapasztalatok érdekelnének goophone i9, x7 telókról.
-
Rawulf
őstag
válasz Pachenkoooo #1029 üzenetére
Szia!
Ezt a topikot ritkábban nézik, mint a dual sim-eset.
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/friss.html"Please state the nature of the medical emergency!"
-
blade zte
őstag
Emberek tudtátok, hogy az első snapdragon 600-as telefont egy alig/egyáltalán nem ismert gyártó dobta piacra?
[link]
Régen nem néztem, de emlékeztem, hogy azon az oldalon nagyjából 2(!) hír szólt róla. Youtube-on egyetlen videó sincs fent, a weboldala meg csakis kínai. Sehol máshol nem látom, hogy árulnák szinte, pedig ez az egyetlen mobil, ami mindent magába foglal: sd kártya (többi olcsó kínainál nincs), s600-as proci (nincs olcsó kínai teló ilyen procival 5 inchen), minden tudásban max, és az akksija 3600mah, jobb változatban meg akár 4000+!Egyetlen gondját meg hát ránézésre látjátok. Bár nekem nem tűnik tragikusnak annyira a kinézete
[link]
A hátlapja meg még elfogadható is, főleg aranyban.Oppo find 7 astro black
-
sasa311
veterán
válasz blade zte #1032 üzenetére
Tehát 600 usd-ért kapsz egy vállalhatatlanul randa telefont, ami alig tud többet, mint bármelyik stock mtk6589-es telefon, de legalább min. 3x annyiba kerül...
És csodálod, hogy kutya nem foglalkozik vele?
-
Rawulf
őstag
válasz blade zte #1032 üzenetére
Tudod az a baj, hogy a giz-nél meghirdetett újdonságok árai a forgalmazás megkezdésekor a valóságban 20-25%-kal magasabbak a valóságban.
Aztán arról még nem is beszéltünk, hogy milyen költsége van még annak, hogy hozzád el is jusson a telefon.
Ezek után pedig ha valaki mégis hajlandó neked ilyet beszerezni mondjuk 650-700$-ért, akkor pedig sértődés lesz, mert a legtöbben belinkelik a kereskedőnek a neten található legolcsóbb árat...A magam részéről pediglen egy első szériás telefont nem szívesen ajánlanék.
Itt is aki nálam UMI X2-őt rendelt előző héten, GPS hibás volt (első szállítmányból való)... Még szerencse, hogy ez a kínai elő-tesztelésen derült ki és nem itt Magyarországon.De tudod mit?
A poén kedvéért kérek rá árat.[ Szerkesztve ]
-
blade zte
őstag
válasz sasa311 #1033 üzenetére
Még mindig nem több, mint az oppo find 5, vivo xplay stb.
mtk6589: sgx544, 4 a7-es mag
Nyolcmagos exynos: sgx544mp3-as mag, magasabb órajelen, itt a 4 a7-es mag csak a fogyasztás csökkentésére van a cortex a15 mellett , és kb = a snapdragon 600-al, tehát messze más kategória.A kutya viszont foglalkozik a vivo xplayel, és az oppo find 5-el is. Ennek azért több figyelmet kellett volna akkor kapnia, amikor 1-2 dologban jobb is. Szinte csak elönye van. Ja, hogy ez egy álcázott "prémium anyag" fanatikus kör?
Szerk: Basszus ti mi a francról beszéltek? Meg sem nyitottátok a weboldalt. Narudo lando x2. Azt néztétek?
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
sasa311
veterán
válasz blade zte #1036 üzenetére
mtk6589
napdragon 600Ez mind tök jó szintetikus benchmarkba, csak épp használat közben annyit veszel észre belőle, hogy kb. semmit, cserébe 3x annyiba kerül.
Senki nem végez HD videó renderelést telefonon. Esetleg a leges leges legújabb játékoknál lehetne észrevenni valami különbséget, de aki azért vesz 200 helyett 600$-ért telefont, hogy +10 FPS-e legyen valami telefonos játékban azt egyszerűen nem tudom megérteni...
szerk:
Narudo lando x2
Igen, ezt néztem.[ Szerkesztve ]
-
blade zte
őstag
válasz sasa311 #1037 üzenetére
Najó akkor az elözö kommentem felettinek szólt csak a szerkesztés, mert mtk-snak nézte.
Azért a blademen idövel az egyszerü új 2d-s játékok is csak úgy grafikától függetlenül belassultak... Angry birds ment, a bad piggies meg már nem. Csak emiatt kell talánDe látom ebben a topicban tényleg a nagyon olcsó dolgokat értékelik. Akkor majd inkább a xiaomi m3-ról beszélek, ha idejövök.
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
Az árát nagyjából tudom. Tölük a weboldalukról 480, a jobb 4200mah-s(vagy 4100) meg olyan 530 körüli magasabb órajellel. A xiaomi m2s-en kívül mást nem tudtak ilyen procival olcsóbban adni tudtommal.
Azt tudom, hogy ösz, de akkoris, most ránéztem, lehet az eredetileg idén újévre tervezett telefonváltást, még tovább tolom(lassan 3 éves bladet váltok). Csak az új magok, és gpu-váltás kedvéért talán kivárom. Ránézésre fém, és jó kis sötétszürke színü az anyaga. A nanocoat vízvédelmet meg sem említve ezenkívül. Meg a végre fullhd-t.
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
Naaa én találtam egy-két oldalt, ahol ez nem teljesen igaz:
-a realpricesfromchina.com egy ideig az alap+10 dolcsi árat tartotta. Támogató híján annyira nem tudták tartani, de most is jók az áraik.
-[link] a www.jd.com oldal internacionális része, ami kínában alapáron ad minden cuccost. Mi 4 dolcsi felár körül kaphatunk tölük. A xiaomi m2s is pl. (millet 2s néven kiírva) 324. Lehet, hogy hamisítvány, de azt is látnotok kell, hogy huawei wp telók, meg összetéveszthetetlen egyedek is fellelhetöek. Lenovo k900 is csak 486 dolcsi. Bár csak kis eséllyel áfamentes.[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
csabili74
aktív tag
喂 . Érdeklne, ha valaki tud segíteni alma klón. Goophone, Tunderbird, stb. Van olyan, ami tényleg használható?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
blade zte
őstag
válasz csabili74 #1047 üzenetére
Szerintem a goophone használhatónak tűnik, a csomagolás legtöbbször átlagon felüli, azthiszem egy fémláda. A ram a hátrányuk, sokszor nagyon kevés van ebből.
Amúgy nagyon kevés igazán jó másolat van most piacon, mindegyik általában ilyen 256mb ram, vagy mtk oprendszerű ezeken kívül.
Nem igazán láttam négy magot bennük, de működni valószínűleg jól működnek.
Oppo find 7 astro black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest