Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Emberek tudtátok, hogy az első snapdragon 600-as telefont egy alig/egyáltalán nem ismert gyártó dobta piacra?
[link]
Régen nem néztem, de emlékeztem, hogy azon az oldalon nagyjából 2(!) hír szólt róla. Youtube-on egyetlen videó sincs fent, a weboldala meg csakis kínai. Sehol máshol nem látom, hogy árulnák szinte, pedig ez az egyetlen mobil, ami mindent magába foglal: sd kártya (többi olcsó kínainál nincs), s600-as proci (nincs olcsó kínai teló ilyen procival 5 inchen), minden tudásban max, és az akksija 3600mah, jobb változatban meg akár 4000+!Egyetlen gondját meg hát ránézésre látjátok. Bár nekem nem tűnik tragikusnak annyira a kinézete
[link]
A hátlapja meg még elfogadható is, főleg aranyban.Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz sasa311 #1033 üzenetére
Még mindig nem több, mint az oppo find 5, vivo xplay stb.
mtk6589: sgx544, 4 a7-es mag
Nyolcmagos exynos: sgx544mp3-as mag, magasabb órajelen, itt a 4 a7-es mag csak a fogyasztás csökkentésére van a cortex a15 mellett , és kb = a snapdragon 600-al, tehát messze más kategória.A kutya viszont foglalkozik a vivo xplayel, és az oppo find 5-el is. Ennek azért több figyelmet kellett volna akkor kapnia, amikor 1-2 dologban jobb is. Szinte csak elönye van. Ja, hogy ez egy álcázott "prémium anyag" fanatikus kör?
Szerk: Basszus ti mi a francról beszéltek? Meg sem nyitottátok a weboldalt. Narudo lando x2. Azt néztétek?
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz sasa311 #1037 üzenetére
Najó akkor az elözö kommentem felettinek szólt csak a szerkesztés, mert mtk-snak nézte.
Azért a blademen idövel az egyszerü új 2d-s játékok is csak úgy grafikától függetlenül belassultak... Angry birds ment, a bad piggies meg már nem. Csak emiatt kell talánDe látom ebben a topicban tényleg a nagyon olcsó dolgokat értékelik. Akkor majd inkább a xiaomi m3-ról beszélek, ha idejövök.
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
Az árát nagyjából tudom. Tölük a weboldalukról 480, a jobb 4200mah-s(vagy 4100) meg olyan 530 körüli magasabb órajellel. A xiaomi m2s-en kívül mást nem tudtak ilyen procival olcsóbban adni tudtommal.
Azt tudom, hogy ösz, de akkoris, most ránéztem, lehet az eredetileg idén újévre tervezett telefonváltást, még tovább tolom(lassan 3 éves bladet váltok). Csak az új magok, és gpu-váltás kedvéért talán kivárom. Ránézésre fém, és jó kis sötétszürke színü az anyaga. A nanocoat vízvédelmet meg sem említve ezenkívül. Meg a végre fullhd-t.
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
Naaa én találtam egy-két oldalt, ahol ez nem teljesen igaz:
-a realpricesfromchina.com egy ideig az alap+10 dolcsi árat tartotta. Támogató híján annyira nem tudták tartani, de most is jók az áraik.
-[link] a www.jd.com oldal internacionális része, ami kínában alapáron ad minden cuccost. Mi 4 dolcsi felár körül kaphatunk tölük. A xiaomi m2s is pl. (millet 2s néven kiírva) 324. Lehet, hogy hamisítvány, de azt is látnotok kell, hogy huawei wp telók, meg összetéveszthetetlen egyedek is fellelhetöek. Lenovo k900 is csak 486 dolcsi. Bár csak kis eséllyel áfamentes.[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz csabili74 #1047 üzenetére
Szerintem a goophone használhatónak tűnik, a csomagolás legtöbbször átlagon felüli, azthiszem egy fémláda. A ram a hátrányuk, sokszor nagyon kevés van ebből.
Amúgy nagyon kevés igazán jó másolat van most piacon, mindegyik általában ilyen 256mb ram, vagy mtk oprendszerű ezeken kívül.
Nem igazán láttam négy magot bennük, de működni valószínűleg jól működnek.
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz csabili74 #1050 üzenetére
1. Soha nem rendeltem, úgyhogy rendelés elött alapos utánnanézés a véleményeknek azoknál, amit írtam.
2. A fastcardtech nem megbízható, ne higgy annak, hogy minden 2. telefonjuk tegra 6-al van szerelve stb., meg sokszor a pletykált specifikáció marad fenn, amikor már rég lehet kapni.
3.Gondold meg biztos iphone másolat kell-e, mert ha nem, akkor hatalmas, és megbízható a választék.Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz Pachenkoooo #1055 üzenetére
Kizárólag mtk6589-es procival. A 2gb ram sokszor nem a repertoár része, mert a nagy hévben hirtelen mindenki rögtön kiadta, és nem ment hiba miatt a második gb ram. De azonkívül nagyjából megfelel az elvárásaidnak minden 200-300 dolcsiig terjedö mtk6589 procis telefon.
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz lac14548 #1071 üzenetére
Amúgy az fullhd.
Én annak tartom a vivo xplayt (sztereó hangzás, és fém), oppo find 5-öt (sokkal minöségibb, és szebb, szinte a htc-t alázza), és xiaomi m2s (masszív telefon, olcsó, legjobb szoftveres támogatás). 1.-nek 5.7-es a képe, a 2.-nak a procija kicsit gyengébb, a 3.-nak meg a kijelzöje 4.3-as hd.
Amúgy meg mindegyik alatta van árkategóriában, de persze jobbak.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz umenhoffer92 #1084 üzenetére
xiaomi m2 rendelők ibuygou.com-et szokták mondogatni, hogy ott ajándékcsomagolópapírba(!) csomagolnak telefont, hogy a vámon átmenjen. És innen még nem láttam rossz tapasztalatot róluk.
Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz Woody80 #1090 üzenetére
A felettem lévöt kiegészítve:
xiaomi m2a-t vegyél. Annak a procija, ezzel együtt a gpu-ja erösebb is mint az mtk6589-é(antutuban az mtk max 15 körül, ami inkább 13, míg ez 17 átlagosan). Ha nem gond a "csak" HD felbontás, és az 1gb ram, akkor nincs gond.Oppo find 7 astro black
-
blade zte
őstag
válasz Woody80 #1093 üzenetére
Mert az a kétmagos snapdragon proci (sokkal) erösebb magokkal jön. 200 körüli áron valószínüleg mtk6589-ek vannak, azokban meg energiaspórolásra készített magok találhatóak. Nem mellesleg emellé a világ egyik legjobb szoftveres támogatását is megkapod (heti frissítések), és a legjobban optimalizáltat. Meg a minöségben is sokkal biztosabb lehetsz.
Én azt mondom, ha szeretnél egy kis "legújabb technológia" érzést, akkor vegyél a négymagos mtk6589-esek közül:
A képernyö általában fullhd, a ram 2gb, a 13mp-es, az aksi sokszor hatalmas. Tehát a teljesítményt leszámítva egy csomó eleme a csúcskategória tudásával egyezik.Ha meg a xiaomi m2a kell, akkor a benchmarkok szerinti jelentösen nagyobb teljesítmény, a szoftveres tudás, a megbízhatóság, és az általad áhított nfc az elönyei. Bár az a képernyö messze nem tragikus.
Az ár meg opcionális, mtk-s eszközökböl rengeteg van, ahogy boltból is.
Oppo find 7 astro black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.