Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
nem tudom,hogy kezeli ez pontosan a dual simet? ha egyik simen beszelek a masik akkor gondolom foglaltat jelez? az a helyzet ,hogy ez 136 euro igy joval tobbe kerul mint 26 ezer! A Zte blade szimpatikus! hol tudom megvenni olcson? kozben latom t mobil arulja csak eppen nincs keszleten.
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz salieri. #653 üzenetére
szerintem ahogy a hívásvárakoztatás a túloldal azt hallja, hogy csörög, te meg kopogást/ahhoz hasonlót hallasz.
valóban, ez euro. a kínai siteok többségén (dealextreme, focalprice, stb) dollárban vannak megadva az árak.
ez így 37kszerintem rendeld meg, és írd meg hogy milyen!
-
Pikkolo^^
addikt
Miért akar "mindenki" Androidos dual sim-es készüléket?
-
sbazsi
veterán
válasz Pikkolo^^ #656 üzenetére
mindenki?
milyen dual simes (okos)telefont lehet kapni?
apple/win7/andorid?
htc/samsung/motorola/lg/sonyericsson/alcatel/siemens/sharp/panasonicsok helyen van céges mobil, sok embernek van saját száma.
szerinted?jelenleg tudtommal nem létezik dual simes, kb mindent tudó telefon.
sajnos ahogy nézem, valami mindig hiányzik a kínai cuccokból is.
vagy a kapacitív, vagy a 3g, vagy a megfelelő felbontás, vagy proci gyenge.pedig igény az lenne rá.
szerintem. -
sbazsi
veterán
-
Pikkolo^^
addikt
WM telefonkönyvben 4 érintéssel megtalálom akivel beszélni szeretnék, Androidnál és Iphone esetében ez kb. 20 virtuális gomb megnyomása Mivel napi 50-60 hívásom van ezért ez lényeges szempont. Androidra rengeteg játék van, de a telefon nem játék
Nézd meg a HTC mit hozott ki WM 6.5-ből, korrekt felület.
-
kobra001
csendes tag
Sziasztok!
WG6-os telóm van,de a GPRS nem megy rajta tudja vki hogy kell beállítani?? előre is köszönöm -
Jakuu
őstag
Tud valaki linkekkel szolgalni itthoni arusitokrol? Mivel szeretnek venni egy Androidos kinai mobilt, mint pl a Ciphone A3+ vagy a Star A3000 esetleg valami hasonlo tudasut. Vatera nem erdekel, mert en nem fogom finanszirozni az o rendelesuket az eloreutalassal, mikozben meg +10k-val tobbet fizetek a telefonon, mintha en rendelnem.
Itt regen azt hiszem linkelve lett olyan magyar oldal ahol kinai klonokat arulnak, de sajnos sehol nem talalom.
-
kaller1
veterán
válasz MaxTorque #670 üzenetére
Igazából a dual sim kezelésen kívül nem sok szól mellettük, ha a moddingra a rom cserére gondolsz, az is megoldható, de ehhez a kínai fórumokba kell belemerülni, ami nem egyszerű eset.
Én egyébként első androidos készüléknek nem biztos, hogy bevállalnám, mondom ezt azok után, hogy nekem kínai készülék volt az első ilyen..::> <::.
-
MaxTorque
tag
Számomra fontos tényező az ár, és valjuk be, ezek szemtelenül olcsók. Androidban vonz a teljes testreszabhatóság, az hogy sokmindent lecserélhetek, valamint az A3000-t alkalmasnak tartják játékra, talán igaz De miért nem ajánlod első androidos telefonnak?
[ Szerkesztve ]
-
ironer23
csendes tag
Beszereztem egy Iphone 4 hez hasonlito kinai "csodát. ( Tudtam hogy csak klon nem vágtak át) Volna egy olyan gondom vele hogy GPRS-el nem tudok netre kapcsolodni. T-mobile- ra kéne valamit jol beállitani vagy mi lehet a gondja?
-
Jazz77
aktív tag
Eladóvá vált : P790 HD projektor
[ Szerkesztve ]
Nem mondtam,hogy hülye vagy csak nincs szerencséd amikor gondolkodsz...
-
PaFec
aktív tag
Lassan eladó lesz 2db klon telefon. Egyik K599 (iphone 3G klon), a másik Airphone4 (Iphone 4G klon). A K599 TV funkcios. Használatból hátlap apró karc, nem vészes, kijelzö fóliás mindkettön. Minden tartozékokkal, dobozzal.
PaFec
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
őstag
Ha megnézitek ezt ["T-Mobile" HD2] Akkor a képernyőfotókon WP7-et látni!!! Pedig WM6.5-öt írnak+Android2.2-t. Lehet hogy egy 6.5-re felrakott WP7 like launcherről van szó? 60 rongyért nem lenne rossz egy WP7 tella. Különösen hogy 480*800, és dualisimes, kezeli egyáltalán a WP7 a dualsimet ??? Bár a 3G hiánya azért gáz, a nagy kijelző és a dualsim valamint a gps valamennyire kárpótolhat.
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
balaqe
csendes tag
Sziasztok! Van nekem 1 t200+ kínai mobilom de sajna a kutyám szétrágta a töltőjét. Kerestem a neten de nem találtam sehol töltőt hozzá. Légyszi ha valaki tud segítsen fontos számok vannak benne. http://china.5mp.eu/web.php?a=china&o=o5GeNlfciM ő lenne az
-
Bernath
tag
Sziasztok!
Megérett az idő lecserélnem a jól bevált dual simes F 003-somat,két lehetőségben gondolkodom WG6 X6 avagy C5000,Ti melyiket ajánlanátok,esetleg tapasztalatok?
Két link:
http://mobil-telefon.teszvesz.hu/dual_sim_2_kartyas/wg6_x6_tv_wifi_java_dual_2_sim_mp4_mobil_magyar_1453064547.html
http://www.teszvesz.hu/mobil_telefon/dual_sim_2_kartyas/uj_c5000_wifi_tv_mp3_2sim_dual_sim_garancia_magyar_1454235593.html#product-images
Roluk lenne szó
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Bernath
-
colle
csendes tag
Sziasztok!
Februárba vettem egy ovális kínai dual simes X5 Phone- mobilt.
Nagyon csajos, mindent tud, tényleg szép, CSAK telefonálni nem tudtam vele!
Ugyanis rossz volt a belső hangszórója, így semmit se hallottam!!! SENKI nem tudott segíteni! Elvittem szervizbe, de csak rontottak rajta! És itt találtam egy nagyon ügyes szerelőt! Mindent kijavított rajta! nagyon sok munkája volt benne, időben is sok volt!! De most JÓ! Már feladtam, azt hittem sose lesz jó, és beleöltem majdnem 30.000,- Ft-ot!
Ha valakinek hasonló gongja van, csak írjon szívesen megadom az elérhetőségét - tnorbika@hotmail.com - (tnorbika a nickje itt is, azt hiszem)Nagyon megbízható, rendes, gyors, segítőkész! És rajta kívül nem tudom bárki is megtudta csinálni!!
ciaó Nki
-
tevike
senior tag
A klón telefonok is ebbe a topicba tartoznak ugye? Végül is kínába gyártják nagy részét azoknak is.Nekem volt egy Sciphone-m is,meg egy Nokia n95 8gb clone-m is régen még.És nem azért mert azután mind a kettőből volt eredetim.De használhatatlanok,és nagyon trágyák.Senkinek sem ajánlom őket(nem csak ezt a két fajtát,semmilyen klón telefont sem(.Külsőleg persze szépek,és én is akkor azért vettem meg őket.Amolyan " trabant lelkü bmw" volt végül is.De egyik sem volt nálam tovább 2hétnél.Na de ami nem klónnak készül hanem egy saját cég gyárt,abból vannak megbízhatóak,most lehet sokan haragudni fognak de egy kalap alá veszem a kínait minden távol keletivel.
Szóval a ZTE,HTC,NEC ,mind 3om betüs semmit mondó cég nevek voltak,egy nulláról induló cégek voltak,és kinőtték magukat.És igen csak megbízhatónak mondhatóak főleg a HTC,de ezt nem is kell senkinek bemutatni szerintem.Ha nem is volt mindenkinek,de fogott már a kezébe,gondolva itt egy HTC hd desire-re.Feledhetetlen...
Szóval: kínai cég által gyártott telefon - Pipa
kínai utánzat telefonok - nc- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
seger
addikt
A kínai telefonokban van valami menü ahol meglehet tudni mi a szoft verzió, vagy felejtős? Van nekem is 3db kinai vackom, de soha többet nem veszek. Első 3 hónap még szuper, de utána kuka.
-
tnorbika
csendes tag
HA VALAKINEK SZERVIZRE LENNE SZÜKSÉGE:http://kinaimobiltelefonszervi.hupont.hu/1
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki ,egy olyan kérdésem volna hozzátok hogy van e infótok erröl a Webshop-rol : http://www.fastcardtech.com . Menyire megbízható
-
INMOTEP
őstag
Sehol senki ?
-
rolooo
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy iphone clónt, tv nincs benne, dual sim van, egyszerű mint a hullámcsat. de telefonálni nem annyira, a gyorstárcsázást még nem tudtam megfejteni rajta, elég sokat kell nyomkodni mire telefonálni tudok, mms nem sikerült, video mp4 megy rajta, rádiónál kéri a fejhallgatót, oké de hova dugjam bé? egy csati van rajta az olyasmi mint a micro usb de nem pontosan, kicsit szélesebb, lehet hozzá kapni valamit? típus nincs rajta: iphone szerű szappantartó forma szemből kb feléig cróm kerettel. Ha valaki tud valamit a kezeléséről örülnék neki, eddig minden telóval dűlőre jutottam x10pro mini, mitac mio a701, pedig ezek bonyolultabbak.B:)
-
Tapló
csendes tag
Sziasztok!
Agyalok vagy egy éve... Dual sim kéne, de valami frankó. De az nincs, csak kínai. Ami lehet nem frankó... Szóval azért vannak kritériumok, aminek meg kéne felelni egy mai telefonnak:
Kapacitív kijelző, multitouch. Legalább 256 MB RAM, inkább 512. Legalább 500 MHz körüli proci, inkább 1GHz. Windows Mobile 6.5 feletti, vagy Android 2.2 op rendszer. GPS. Gyors adatátvitel: 3G vagy afelett (HSUPA, HSDPA). WIFI. persze dual sim.
Égen földön nem találni ilyet, főleg nem Magyarban. Láttam a HTC HD2-nek klónját (HOT HD9) meg hasonlót, de azt se kapni valamiért sehol.
Tud valaki segíteni a témában? Ötletek? Minden szuper lenne megfelelő lóvéért, csak a dual sim hibádzik :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest