- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyee75
tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek van e tcl s960 vagy thl t100.
Ezek között hezitálok de egy személyes véleményre nagyon kíváncsi lennék.Ezeknek a telefonoknak frissítése szokott e jönni? -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Erről az oldalról mi a vélemény? [link]
Valaki rendelt már innen? -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi segítségeket.
UMI X3 amit szeretnék venni még több mint egy hónapig nincs várni meg nem akarok.
Ezek közül Ti mit vennétek, javasoltok?
Zopo980+ Ebbe csak 1Gb RAM van.
iOcean X7S
Neken N6 Pro
THL W200S ,,csak" 1Gb Ram és nem Full HD
Vagy az eddigi olvasataim szerint abszolút megbízható, de ,,csak" 4 magos THL W8S
Köszi -
zoliboy76
újonc
Az az igazság megjött a telefon és eddig tetzsik nem volt még soha hasonlom se tehát no name mobil ! öszinte legyek eddig egy samsung galaxit nyuztam de elegem lett belölle 5 honaposan 3 szor járt szervizbe !! kicsit untam már nagyon sorolhatnám mik voltak a bajai de nem nagyon vagyok egy telefon guru
ez pont fele annyiba került és tudása nem annyi de hasonszörü !! majd kiderül !! vagy ugy végzi mint a galaxym megy a kutyának rágcsának
de azért készülök egy hasonlo árkategoriában venni asszonyal is venni gy ilyen mobilt mint a HTM M3 ajánlhatnátok nekem olyasmit készüléket amit már teszteltetek !! megköszönném !!
-
Rawulf
őstag
Itt egy érdekes cikk azoknak, akik még csak most ismerkednek azzal a gondolattal, hogy kínai teló:
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2014/02/11/okostelefon_negyvenezer_forint_alatt/ -
Rawulf
őstag
A ThL alapvetően túlárazott. Persze lehet azon vitatkozni, hogy jogos-e...
A ThL telefonokkal inkább az a baj, hogy már azokat is hamisítják. Például olyan modelleket is árulnak ThL név alatt, amiket a ThL hivatalosan nem is forgalmaz, illetve HERO belsejű.
Tavaly nyáron az UMI telefonoknak nagy sikere volt a kedvező ár miatt viszont. (Állítólag ugyanaz a hardvere, mint a drágább Iocean telefonoknak.) -
zoliboy76
újonc
sziasztok egy kis segitség kellene nekem ! rendeltem egy htm m3 csoda telefont !! ez az elsö kinai bobilom !! de félek tölle mert nem szeretnék vele beköltözni egy szervizbe vagy hasonlo !! valami vélemény érdekelne jo kis ketyere ez vagy nyugottan tehetem is hirdetésbe
elöre is köfi majd aztán ha nem gond irom a véleményem a dologrol már mint a telöröl ! hogy nekem hogy is válik be !!
-
Gino20
őstag
Igen időközben rájöttem.
Esetleg gyártói vélemények? Kínai és kínai között is van különbség? Gondolok itt THL W8S-re és pl ami nekem tetszik az a UMI X3. UMI jóval erősebb mégis ugyan annyi mint THL. -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Köszi a választ / tippeket
Erről mi a véleményzetek? UMI X3 vagy iO X7Scean.
Magáról a gyártóról, meg arról, hogy ,,aliexpress" megbízható? Vagy csak nekem gyanús, hogy umi x3 még az umiphone.com-on sincs készleten. Na meg az ár, hogy 260 dolcsi? Az lehet, hogy kamu a hirdetés? -
pomphl
csendes tag
Üdv!
Talán még ezek:
- ZTE V987
- Lenovo S820
- ZTE Geek V975
- Lenovo A850
- Xiaomi Red Rice Hongmi
- JIAYU G4 Advanced
- Lenovo P780
- NEO N003
- inew v3
- ALPS A8 IP67
- Lenovo S650
- ZOPO C2 kicsit drágább, de megbízható -
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Van egy IHTC ONE telóm. Titaniummal kitöröltem belőle a gyári weather alkalmazást és egy idegesítő 3d-s weather widgetet. Na ezután a telefon újraindult és ahogy betölt megint újraindul és ezt egy végtelen körforgásban műveli.
Bootloaderbe bebootoltattam és a kínai sorok között kilógott egy "e MMC" sor. Rámentem a telefon formázta magát és működik is egészen addig amíg le nem zárom a kijelzőt. Ahogy feloldom a kijelzőt a telefon újraindul és folytatja az újraindulgatást. A két kitörölt app még a formázás után se került vissza.
Hogyan tudnám megjavítani?
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta rákattantam ezekre a kínai cuccokra, mert szükségessé vált egy dual SIM-es készülék és elég jónak tűnnek.
Már annyi mindent olvastam, hogy kezdek elveszni az adat dömpingben, így a segítségeteket kérném, hogy milyen telót vegyek 50000 körüli összegből?
Maga a tárhely nem fontos (jelenlegi 4Gb-ot sem használom ki) csak a gyorsaság számít. És itt jön szóba a RAM mérete. Nem tudom, hogy elegendő-e az 1 Gb-t, mert ha megtelik, akkor gondolom belassul a teló (erről esetleg tapasztalatok?).
Cubot One Ennek ha jól tudom nagyon gyenge a kamerája viszont baromi jól néz ki (szerintem).
THL W8
THL W8s W8 és W8s alig van különbség árban. Itt PH-n van két teszt erről a telóról. Elég jónak tűnik, relatív jó kamerával.
Neken N6 Na erről nem sokat tudok. Se minőség, összeszerelés, se kamera.
Vagy egy olcsóbb változat W200Vagy esetleg van más ötletetek ebben az ár kategóriában?
Vámot, hogy lehet megúszni? (valaki azt írta, hogy nem fizetett, valaki meg igen)Válaszaitokat előre is köszönöm
-
pomphl
csendes tag
Ezeket szemeltem ki:
-Huawei honor 3x
- TCL idolx+ s960
- umi x3Melyik lenne a legjobb ár-érték arányú? Én az umi mellett szavaznék..
-
katna01nk
újonc
Hellósztok. Nekem olyan problémám lenne, hogy vásároltam egy samsung s4 klón telefont és nem működik rajta a wifi és a bluetooth... nem az a gagyi fajta klón, Androidos, 4 magos proci van benne meg stb. jó kis telefon gyors meg minden, de hiába kattintok a wifi vagy bluetooth ikonra semmit nem reagál... mit tudnék esetleg csinálni vele?
-
Zeki
nagyúr
válasz
OctoCore #1423 üzenetére
Visszaolvasás neked sem megy.
De akkor újra leírom, ITT ÉRDEKLŐDJNoname telóval még túl sok a szívás.
Nem kéne kínából sem a vackot venni.
Lenovo, ZTE, OPPO, Xiaomi, Huawei, THL, Jiayu, Zopo, Amoikínai webshopok:
minideal, antelife, geekbuying, minitake, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, comebuy, magicbazaar
illetve eladói piac
aliexpress.com -
OctoCore
tag
Sziasztok,
Rendeltem az antelife.com-ról egy Flying F9500+ típusú mobilt, amin se a Bluetooth se a Wi-Fi nem működik, írtam a supportnak ők azt mondták hogy hard reset(megvolt még mindig működésképtelen)
Aztán kaptam egy linket a fórumról, ott keresgessek, csak hogy ezzel a telefonnal kapcsolatban 1 téma sincs.
Lehetséges ezen romot cserélni? van valami általános android ami felmegy minden ilyen eszközre?Köszönöm előre is
-
Rawulf
őstag
válasz
terrorbarany #1421 üzenetére
Kínában a Samsung dual sim-esen árulja a Note2 és Note3 telefonjait.
-
Zeki
nagyúr
válasz
terrorbarany #1418 üzenetére
Na ugye, máris kaptál segítséget!
Mondtam hogy ott vannak a szakik. -
Zeki
nagyúr
válasz
terrorbarany #1416 üzenetére
Itt kérdezz, itt vannak szakik:
Android dual sim topik -
terrorbarany
csendes tag
Sziasztok,
Valaki segítségét szeretném kérni !!
Vettem egy Samsung galaxy Note 3 Clont GT 9006N
Az lenne a problémám hogy nem kapcsol be , csak recoveryt tudom behozni, és nem találok rá romot valaki ebben ha tudna esetleg segíteni nagyon meg kösszönném! -
Msony
tag
válasz
Elaniel #1412 üzenetére
én is nézegettem az ulefont. végül mégsem amellett, hanem emellett döntöttem: http://www.tmallbox.com/mobile-phone/17068-mtk6592-ulefone-u9592-octa-core-854480-2g16g.html
de ha jól nézem az N3+ is valahol ulefon? mindenesetre nagy különbségek nincsenek, de ez jobb paraméterekkel bírt számomra.
-
Msony
tag
jelentem 20-án megrendelt teló 9 napig meg se mozdult a rendszerben, majd egyszer csak életre kelt. Még hong-kongban tanyázik, de már kaptam sms-t, hogy adjam meg az emilcímemet a dhl vámkontakt részére. gondolom, holnap már Magyarországon lesz a vámon.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Elaniel #1412 üzenetére
Ez egy pörgősebb kínai telós fórum, itt kérdezz.
A kínai telefonok gyengéje a kamera. Kevés az, amiben jó.
A pandawill meg mostanában sokat kamuzik, sok velük a baj. -
Elaniel
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, de elég tanácstalan vagyok, hogy milyet érdemes venni, ebben szeretném a véleményeteket kikérni.
Először is elég konkrét elképzeléseim vannak a telefont illetően, ilyen például, hogy 8 magos procival rendelkezzen, megfelelő minőségű fényképezővel, illetve, hogy 5 colos legyen, ár-érték arányban pedig maximum 60-70e Ft körül mozogjon.
Kinéztem egy elég no name márkájú telefont. Ez lenne az http://www.pandawill.com/ulefone-u9592-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-android-42-otg-air-gesture-50-inch-white-p85628.html Van valakinek tapasztalta ezzel a márkával?
Előre is köszönöm a válaszokat -
szazso66
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Budapest környékén keresek valakit, aki foglalkozik Kinai telefonok javításával!
Előre is kösz!!! -
dokken
tag
TinyDeal leárazás
-
feca81
aktív tag
Sziasztok!
Van egy THL W1+-om. egész pontosan a páromé. Leszakadt a power gomb. Már megvettem a másik gombot, de kell egy szerelő, aki ráforrasztja. Nem tudtok Pesten valakit, aki ért ehhez, és el is vállalná? Eddig akárhol voltam mobilszervizbe, elzavartak, mondván kínai mobillal nem foglalkoznak. Szét is tudom szerelni,csak a precíziós forrasztás nem megy. Ötlet?
Köszi előre is! -
Zeki
nagyúr
válasz
herdsman12 #1407 üzenetére
A paypal olyan arányban adja a refundot, ahogy fizettél.
Ha volt a paypal számládon 50 USD, de te 100USD értékben vásároltál, akkor 50USD még levonódik a bankkártyádról.
Refundnál ugyanígy megy vissza. 50 USD a paypalra, 50 USD a bankkártyádra. -
Zeki
nagyúr
válasz
herdsman12 #1405 üzenetére
pár nap átfutása van a paypalról bankszámlára történő pénzmozgásnak. jellemző a 2 munkanap.
-
herdsman12
őstag
Az "in stock" a kínaiaknál semmit nem jelent. 14-én emailben megérdeklődtem, hogy van készleten a kiszemelt telefon. Buzgón bólogatott a kínai, hogy 2-3 napon belül postázzák. Fizetés után kiderült, hogy nincs raktáron, de majd talán lesz. Tegnap - 1 hét után - visszautalta a pénzem, 2-3 óra múlva jelzett is a Paypal, hogy visszautalta a Net kártyámra. Most én se látom sehol, a Paypal elküldte, a bankomnál még nem látom.
Jó lenne tudni, hogy mikor költhetem el?
Ki mit tud, mi van ilyenkor? -
Msony
tag
igen, mondtátok már többen is. most nem akartam vele vacakolni, ezért a legygorsabbat választottam, így 25$-al többet fizettem, de még így is jobban jártam, mint a kollégám a focal-al. Neki először visszaírtak, hogy nincs, válasszon másikat 29$ különbözetig nem kell fizessen. választott egyet ami 33$-al volt több, gondolta, így még ráfizet 3-4 $-t. Erre közlik, hogy fizessen 43 vagy 49$-t pontosan nemtom. Akkor kérdi miért, erre visszautalták a pénzt valahova, amit nem talált, a rendelést meg törölték. Szóval most nem találja a pénzt. montam neki, hogy instockosat rendeljen. Gondolom, amit rendeltünk instockosat a haveromnak, az meg fog jönni, jelenleg hajózik.
szóval tudom, hogy vámolnak, de melyiket nem? és a DHL-ről írtátok, hogy korrektebbek, mint a sima esetben a vámosok, tehát most kíváncsi vagyok, hogy az összevissza 4db telefonból, amit rendeltünk melyik hogyan fog ideérni. A focalról azért több pozitívat feltételeztem, remélem a tmall-al nincsenek gondok. -
Msony
tag
Rendeltem egy N3+ 8magost a tmallbox-tól. Remélem jó döntés. 260$ volt a teljes ár DHL-el. pypal-al fizettem, de nem kértem, hogy ők váltsák át, a bankom megspórolt nekem több, mint 3db ezrest. Kíváncsi vagyok mire ideér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest