- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
Megjött a numpbuck órám, ami nem lett humbug 🙂 Minden funkció működik, hozza a 80-as évek színvonalát.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #35776 üzenetére
Nekem is van rózsaarany tokozású órám, nálam a hasított barna bőrszíj jött be.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #35560 üzenetére
Nálam most ez a három a befutó 🙂
-
nebancsa
senior tag
Nah eddig bírtam, ma rendeltem megint egy citizen homage-t, le volt árazva....
Kíváncsi leszek minden funkciója működik-e?
-
nebancsa
senior tag
Limited offers-be van egy csomó casio egész jó áron. Ezek hamisítványok lehetnek?
-
nebancsa
senior tag
Múltkor elszakadt a Ventus órám gumiszíja, a honlapjukon nem volt rendelhető.
Írtam nekik egy mailt, hogy szeretnék gyári gumiszíjat, segítsenek hogy tudom beszerezni.
Jófejek voltak, elkérték a címemet és küldtek ingyen egyet
Azért látszik hogy a zelos almárkája, mert Z-s zacsiba küldték.
-
nebancsa
senior tag
Rózsaszín teki
-
nebancsa
senior tag
Ha már mindenki órátmutogat... 🙂
-
nebancsa
senior tag
Sci-fi nél tartunk akkor nálam az Alien az egyik alap.
Be is szereztem Bishop óráját, (biztos lemerült a bios elelme, azért kellett óra a kezére) bár nem ajánlom elég hitvány homage.
-
nebancsa
senior tag
válasz
baal-amiga #34770 üzenetére
Köszönöm a tippet, így simán kijött.
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1 #34781 üzenetére
Nem rossz, nekem skeletonban ő a nyerő
-
nebancsa
senior tag
Bronz csathoz visszatérve. Ne forduljon meg senkinek a fejébe, hogy egy ideje használt csatot átszerelje egy másik szíjra. Most agyalhatok hogy szedjem ki a belerohadt stiftet.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #34710 üzenetére
Csudaszép ez a kék, gratula!
-
nebancsa
senior tag
válasz
bigmasterg #34646 üzenetére
Én a bronz tokos órámnál az oxidréteg eltávolítását citromlé+szódabikarbóna és egy fogkefe segítségével oldottam meg. Viszont megbántam annyira csillogott villogott utána, alig vártam hogy újra visszabarnuljon.
-
nebancsa
senior tag
Ha már kronó, megjött nekem is a mini focus 🙂
Sokat nem vártam tőle, de meglepően jó sikerült lemásólni a citizent bullhead-et. Igaz hogy pattintós a hátlap, spiáter a tok és hajtogatott a szíj, de semmi hibát nemtaláltam rajta. Szépen kivitelezett óra. Nem szedtem szét de a szerkezet is elég jó. Itt a nagymásodperc mutató folyamatosan jár. A segédmutatók a kronó részei, itt nincs 24 órás rész 🙂 , ha nincs használva mindegyik pofásan felfelé áll. Ellentétben az ihletet adó citizennel. Van rajta percgyűjtő, másodpercgyűjtő és a harmadik 2s alatt tesz meg egy kört, az talán 1/6s hívják?
Van egy kis lumen is. Viszont úgy érzem nem lesz kedvenc, elég tömzsi az óra és hogy fent vannnak a kezelöszervek, tényleg kisebbnek hat a 38mm. Jobb lenne ha kicsit nagyobb lenne. Viszont nem kellett megvennem 160e-res citizent, hogy ez kiderüljön, ugyanis az is ezzel a méretekkel rendelkezik.
-
nebancsa
senior tag
Ha már kronó szóba esett, a kínaiak találtak egy ügyes módszert. Percgyűjtő segédmutató nélkül is jelzi az eltelt perceket. Szerencsére nem terjedt el 🙂
[link] -
nebancsa
senior tag
Egész jók lettek ezek a bulova-cadisenek.
[link]
-
nebancsa
senior tag
Mindig is akartam egy bullhead órát, de a citizen 2100 caliberes túl nagynak találtam. A mostani kisebb típusát meg túl drágának a tudásához képest
Erre szembejön velem az alin 🙂
[link] -
-
nebancsa
senior tag
válasz
Churpik #34079 üzenetére
Ott van az, csak a szíj vége látszik
Köszönöm srácok! A tanulság hogy akármekkora az óratartó előbb utóbb betelik. A másik fiók belakását még nem mertem elővezetni az asszonynak. Várom az alkalmat. Talán akkor engedné, ha egy kis helyet biztosítanék a fülbevaló, gyűrű gyűjteményének 😂 -
nebancsa
senior tag
Szoktatom a vízhez, ha már búváróra! 😆
Boldog Új Évet Mindenkinek! -
nebancsa
senior tag
Nekem dec 4.-től 20.-áig állt a csomagom, aztán 27.-én meg is kaptam a kari ajándékomat Megjött a répás Cadisen
Nem rossz, nem rossz, ami negatívum hogy a szíjak végszemeire nem sok gondot fordítottak. A csatnál lötyög, az óránál meg elüt a szálcsiszolás és az illesztés sem tökéletes. Az egyébként olcsóbb paganiknál erre is odafigyeltek. Lume lehet hogy egy kicsit jobb, hajnalban is le lehet olvasni az időt róla, mondjuk a paganiról is.
A kötelezőket hozza, zafír, koronazár, tömörszemes szíj és végszemek, egyirányba forgatható bezel. A bezek amúgy kicsit lötyögős, de nem vészes.
A színe vonza a tekinteteket, jópáran rákérdeztek milyen órám van. Viselni elég kényelmes számomra.
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1 #33088 üzenetére
Megérkezett az órád? Kíváncsian várom a tapasztalataidat róla.
-
nebancsa
senior tag
Úgy néz ki karácsonyra nem fog megjönni a narancs Cadisen -em
Dec. 4 óta semmi hír felőle, akkor végeztek elvileg a vámkezeléssel vele.
Vígasztalásból az űrhajós órámat nyomkodom.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #33428 üzenetére
Nekem Paganinél ez a fekete jön be most, hogy nehezítsem kicsit a döntést
-
nebancsa
senior tag
Ha már pagani van a porondon nálam most a héten ő van soron
-
nebancsa
senior tag
válasz
dzsi23 #33134 üzenetére
Mi a véleményem a PRX-ről? Egy hetes hordás után már kezdem érteni mi ez a magasztalás a San Martin körül. Az előző órámon nem látszott hogy annyira minőségi lenne, ennél azért igen. A polírós részek nagyon szépek, tényleg tükrösek. A élek határozottan szépen kidolgozottak, a szíj is teljesen rendben van. Mindennapi órának szántam, de túl szép és csillogó ahhoz, a számlap is nagyon vonzza a tekinteteket, így marad ünneplősnek. A szerkezete neked nem tetszene, mert nincs dátum ablak, de az dátumállító pozíciót benn hagyták, engem mondjuk ez nem zavar. Érdekes hogy van jó pár nh szerkezetes órám, de egyiknél sem tapasztaltam azt hogy megmozgatom a kezem és a rotor pörgését több másodpercig hallom pörögni. Ez a kínai szerkezetekre jellemző, lehet az van benne?
A tesztekben kihozzák hogy a szíj élei nagyon élesek, ez igaz szinte borotválni lehetne vele, de ennek ellenére hordáskor semmi kellemetlen érzésem nincs. Sőt fémszíjas óráim közül ennek a hordása a legkényelmesebb, gyakorlatilag észre sem veszem hogy rajtam van.
Összességében pozitív a véleményem, talán a hátlapon egy kis glavír elférne. -
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #33114 üzenetére
Pontosan nem látom át az egészet, de feltételezem hollandiába rakodták ki, így ott került be az unió területébe, és onnan látja a magyar posta. A csomag értékére kevesebbet írtak így csak a 27% áfa-t kellett kifizetni meg a kezelési költséget.
-
nebancsa
senior tag
Boldogság van, megjött a prx. Kellett a postának kemény 2e ft-ot fizetnem, nem értem hogy jött ki ez az összeg, de nem bánom 🙂 Valki jófej volt hogy értékként ennyit jelölt.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #33111 üzenetére
A nyújtott nekem bevált, az ablakpárkányon elférnek. Azokban vannak a rádiósak és a napelemesek.
-
nebancsa
senior tag
válasz
dilajoska1 #33088 üzenetére
Tetszik, igényes!
-
nebancsa
senior tag
Ha már öltönyóra, bár nem azzal hordtam, e heti viseletem. Kb. 1 perc sietést hozott össze. Az érdekessége hogy büszkén vállalja hogy kínai. 🙂
-
nebancsa
senior tag
válasz
bigmasterg #32936 üzenetére
Sok kínai óránál egynél jártam hasonlóképpen, elvittem óráshoz.
Csak annyi baja volt hogy a billegőn a rugót me kellett igazítania. Lehet szállítás közben kaphatott egy ütést...
A javításért nem kért semmit. Szerintem mindenképp mutasd meg majd egy órásnak. -
nebancsa
senior tag
Hát becsúszott egy narancs cadisen, kíváncsi leszek hozza-e a pagani minőséget, ja ést ezt vízben is akarom használni, remélem vízálló lesz. 🙂
-
nebancsa
senior tag
válasz
driv4r #32410 üzenetére
Én azt sugalnám neked, ha el akarod venni a kínai óra birtoklás szűzességedet, akkor a szerkezet is kínai legyen. Akkor elmondhatod, hogy tényleg kínai órád van! Engem kiábrándít hogy van egy gyönyörűen kidolgozott órám, de nem merem levenni a hátlapot mert az egyáltalán nincs kidolgozva...
E heti viselet, ennek sem merem levenni a hátlapját..
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #32317 üzenetére
Az arany paganid szerintem PVD nek számít
Nem kell tőle félni, az éleknél szokott elkezdeni kopni, de mondjuk a fekete tokon az jó is áll. -
nebancsa
senior tag
válasz
vinczetibor #32241 üzenetére
Gratulálok szépek, a tudorra késztetést éreztem, de ellenáltam. Viszont behúztam régi vágyam egy PRX-et.
Viszont bajba vagyok, az asszony kérdezte milyen órát szeretnék karácsonyra, de nem mertem megmondani az akciós árát sem. (84e)
Mit mondjak neki? 😆
-
nebancsa
senior tag
válasz
vinczetibor #32031 üzenetére
Engem le vett a lábamról a kéksége és a szerkezet díszítése, és még magyar vonatkozása is van...
Egyedileg díszített Hangzhou 7xxx szerkezet van benne
Én erre tippelek.
[link] -
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #32010 üzenetére
Természetesen űrhajós
-
nebancsa
senior tag
válasz
pulutodurumo #31998 üzenetére
Ennyi pénzért csoda hogy a tok acél, nem hogy még ennyi komplikáció is belefért, és még valamilyen szinten működik is, nem kamu. Az eredeti ár 0,1% ért🙂 A steeldrive valamiben túl is szárnyalja a seiko-t az eredi ár 30% ért. Tehát ha a patek homage 6misibe kerülne meg lennél elégedve valszeg. 🙂
-
nebancsa
senior tag
válasz
Churpik #31855 üzenetére
Igen ennél már lehet elemet cserélni, elég dúrva hogy adnak ki olyan verzíót amin nem lehet..
Visszaszámlálót szoktam használni, amikor egy munkafolyamatot 20 percenként kell szemrevételeznem.
Ami igazán ledöbbentett az óránál, hogy tényleg űrhajósoknak tervezték 🙂
A dualtime-ben külön lehet állítani az év-hónap-napot.
Így nincs gond ha véletlenül időtugrik a hajó. -
nebancsa
senior tag
Nekem megjött a 4eFt -os skmei űrhajós órája. A fém szíjat lecseréltem gumira, nem volt türelmem méretre állítani. Jópofa óra, olyan hangos a csipogása, hogy órába ilyet nem hallottam 🙂
Ez eredeti dizájn vajon vagy ez is egy casio copy?
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #31804 üzenetére
Ezt most miért kellett 😂
A red is nagyon tetszik...
-
nebancsa
senior tag
válasz
5-ös kezelő #31793 üzenetére
Dehogy fogsz 🙂, egyébként ehhez a Tudor mutatóhoz szerintem pont illik a logo, hasonló a formája. Egyébként sok modellnél a San Martinnál lehet logo nélkül is rendelni számlapot.
Fagyalllo elindította a bogarat ez is nagyon tetszik... -
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #31744 üzenetére
Sokat nem látni rajta
Lehet megköveztek, de én arra a következtetésre jutottam hogy amit ennyire leakcióznak a San Martin-nál, nem fér bele a fémszíj, a kidolgozás sem annyira részletes mint a drágább modelljeinél.
-
nebancsa
senior tag
Nekem is megjött az impulzus vásárlásos san martinom. Nem rossz, nem rossz, a körítés pazar, bőrszíj csat minőségi, a számlap színe is tetszik, könnyen leolvasható. Egy hátránya van, hogy nem szendvics számlapos, ja kettő a hátlapja elég snasz...
-
nebancsa
senior tag
Mit szóltok erre a narancs skx007 homagere?
Elgondolkodtam rakta.
-
nebancsa
senior tag
Beszéljetek le, a "korgó" után késztetést érzek Alángra 😆
u
-
nebancsa
senior tag
Egy kis dicsekvés, mai jófogás 🙂
A bal oldali a legtöbbet hordott órám, otthoni mindenes, hát nem karcmentes...
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #31451 üzenetére
Á dehogy 1997 ben már a siemensnek S10 volt színes kijelzője
Ha már retró egy hete kaptam egy hp jordana 720-ast és sikerült életre keltenem, most próbálok netet varázsolni ráJönnek a téli esték, lehet kockulni....
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #31439 üzenetére
Én nagy Sony Ericsson rajongó voltam, már volt tölük 2003-ban érintőkijelzős telefonom. Megelőzték a korukat, az iphone 2007-ben jelent meg....
-
nebancsa
senior tag
E heti viselet, mondjuk nem biztos kihúzza egy hétig, zavar hogy nyomkodnim kell a gombot hogy mutassa a pontos időt....
Trafalgar a márkája 70-es évekből
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #31384 üzenetére
San Martin fémszíjas búvár újra akcióban.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Faresz1976 #31355 üzenetére
Hétfőtől lesz rádiós, jó áron.
-
nebancsa
senior tag
válasz
Churpik #31342 üzenetére
Nekem elég hogy kihúzom a fiókot és ott sorakoznak, egyikről letörlöm a port másiknál elemet cserélek, harmadinál csak felhúzom koronáról. Egyelőre nem visz rá a lélek hogy bármelyiket is eladjam. Egyrészt az amit kapnék érte nem okoz olyan örömet mint amit a birtoklási vágyban érzek.
Én úgy határoztam meg amig nem alakul olyan élethelyzet gyűjtögetek, viszont ha lesz fontosabb cél akkor feláldozom a gyűjteményem. -
nebancsa
senior tag
válasz
bigmasterg #31331 üzenetére
A kis dátumablak miatt nem tetszik az eredeti, ez a bajom vele. Végignéztem az összes másolatot, mindegyiken van kis dátumablak, kivéve a san martinon nincs. Meg mintha láttam volna még egy márkán, de ott meg a mutatókat rontották el.
Ha nem jön össze akciósan akkor mérgembe veszek egy skmei-t. Ott legalább az jól néz ki, hogy a dátum mellett van nap jelzés is. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest