Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
Minap én is megkívántam egy rolex másolatot, a seiko számlapja fogott meg.
Seiko se olcsó, rolex meg elérhetetlen... meg élőbe nem is láttam lehet úgy nem is szép...
Én a drága másolatokat merem ajánlani, ha meg tudod fizetni még eredeti ETA szerkezetet is raknak bele. Kivülről meg nem mondja meg senki hogy hamisítvány, esetleg órás nagyító alatt. Az olcsóktól meg nem kell sokat várni, annyit ér mint az ára.
[link] -
nebancsa
senior tag
Megértelek
Ha nem ismernéd itt rengeteg a választék [link] Én még nem rendeltem itt, nem tudom mennyire megbízható. A honlap dátumát ne nézd, mert ezek állandóan költöznek, vagy azért mert üldözik őket, vagy átverik a népet
Abból gondolom nem átverés, mert igen nagy hangsúly van az órákon, rengeteg választék és kép, van benne munkaóra.Én egyetlen esetbe ítélem el a replicákat, ha valakit megkárosítanak vele. Értem eredetiként árulják a másolatot.
Azt nem írom le hogy a gyártót megkárosítják, mert aki ilyen másolatot vesz, az úgy se venne eredetit... -
nebancsa
senior tag
Megjött nekem is a TSS chronom , ez eltűnt a postán, de volt olyan rendes az eladó küldött még egyet.
30$ volt az ára ingyenes szállítással.
Hát mit mondjak, lehet drágán vettem?
Az anyaga szerintem spiáter krómozva, hátoldalán a füleknél karcolások vannak, és az oldalán is van egy vékony. A hátlapja egyszerű pattintós, gumitömítés nincs, így gondolom csak cseppálló. Sunon p90 szerkezet van benne. A kismutatók működnek stopper üzemmódban, az alsó a másodpercet, a felső 1/30s méri. 60 másodperc után leáll 1/30s mérő, de háttérben számolja. Mikor leállítod a mérést, mutatja a mért értéket. Percgyűjtő nincs, azt úgy oldották meg ha lenullázod a stoppert annyiszor körbe forog a másodperc gyűjtő ahány perc telt el. Kaptam hozzá még 2 db. tartalék elemet, törlőkendőt, plusz egy szíjat, dobozt, TSS logo-s papírzacskót. A szíj kellemes tapintású de nem mernék azt mondani igazi bőr.
A képek:[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
válasz viktor0911 #16680 üzenetére
-
nebancsa
senior tag
válasz nebancsa #16463 üzenetére
Nagyon tetszett ez a kinézetű óra, így megrendeltem, és reménykedtem ne valami hivalkodó felirat legyen. Hát bejött
Kiderült armani óra, nem is tudtam neki is van órái miért is ne maradt volna ki...
A világos órán a felirat olyan jó sikerült hogy csak egy bizonyos szögből látszik, így nagyon letisztult az egész, de egyben 60 éveket is idézi. Nekem nagyon tetszik. A tok krómozott, hátlapot 4 csavar fogja, nincs gumitömítés, így nem vízáló. Szerkezet kínai kvarc. A szíj nem bőr, de érdekes textúrájú, kellemes viselni. 16 dodót simán megért. -
nebancsa
senior tag
válasz pulutodurumo #16838 üzenetére
-
nebancsa
senior tag
Megjött a várva várt órám, tanulságos eset...
és amit valójában kaptam:
Sajna a számlap nem kék inkább fekete, ennek tudatában jobb lett fehér számlappal.
Viszont a billegő és a gátkerék? szépen látszik, az jobban sikerült mint a parnis-nél.
Ez a felült eltolt elrendezés élőben elég furán hat.
A tok rozsdamentes acél, oldalán két csík van kialakítva.
Szerkezet automata, koronáról húzható. A napszak indikátor és a másodpercmutató is működik.
A 3bar vízállósága hihető. 57 dodó volt.
A szíj műbőr. Sajna ilyen sötét számlappal nem jön be lehet továbbadom, vagy elrakom a fiók mélyére...
[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
Hogy lehet ilyen olcsón órát adni?
Most nem lázadozok hogy olcsó, sőt örülök neki, de hogy ilyen olcsó, és még hasznuk is van rajta...
Itthon majdnem az elem többe kerül, és ebbe a szállítási költség is benne van.
Mondjuk ezt sem értem, hogy tudják ingyen küldeni?
Én kb. 2kg-os csomagot küldtem Kínába, 25e.ért vitték el. -
nebancsa
senior tag
Megérkezett egy kézihúzós csontvázóra a dhgate-ról.
Egész látványos kis óra, egy bajom van vele a csonváza krómos, így nagyon csillog-villog. 15 dollár volt. Ez nem pénz érte. A márkája Winner
Úgy nézem rozsdamentes acélból van, hihetetlen ennyi pénzből ez is tellett. -
nebancsa
senior tag
Jött egy regulateur IWC klón óra is. Ezt nagyon vártam, egyrészt szeretem az IWC-ket másrészről képek elég ígéretesek voltak, harmadrészről az ára is nagyon kedvező volt, bár abból sejthető volt nem egy AAA minőségű.
Kézihúzós ez is, rozsdamentes acél a tok, a szíj is tartalmaz bőrt. Én 80 dollárét vettem, viszont felemelték az árát 115-re. Mérete 44mm kn. szóval nem kicsi, lehet ez miatt tovább is fogom adni. Az utolsó két képen van egy svájci pilóta óra a 90-es évekből, na itt látszik mennyit nőttek az órák a 38mm-rel gyerek órának tűnik.[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
Egyébkén megfogadtam idén több órát nem veszek kíváncsi vagyok be tartom-e, de muszáj lesz. Inkább megpróbálkozok a pimpeléssel, ami nem tetszik valamelyiken, azt átalakítani. Lehet így fogyatkozni fognak az óráim
-
nebancsa
senior tag
Bejegyzésed miatt elővettem 16 éves astron órámat, hát egy elég komoly polírt elviselne. Én lehet így fogok mulatni, ráköltök egy kisebb összeget hogy szép legyen Viszont amin meglepődtem, felvettem a kezemre, és bazi nagy a beállított szíjméret. Ezek szerint az ember csuklómérete is tud változni, mert nekem most kisebb lett.
-
nebancsa
senior tag
Nem rossz órák, sőt szerintem akkoriba jó vételnek számítottak. Az első órám amit megláttam a kirakatba, és onnantól magába kerített az érzés nekem ez kell. 1 havi fizetésembe került, 22eFt (nem röhög!) sokan hülyének néztek ennyit kiadok egy óráért. Zafír üveg, kék számlap, vízálló azt hiszem 100m-ig, tízenpárévig egyetlen óraként hordtam. Gond nélkül. Viszont most már nem látom a helyi órásüzletben árulni a márkát. Most már jobban élünk Seiko Casio és Zeppelin el van tele az üzlet.
-
nebancsa
senior tag
Sea Gull -nak van elérhető áron, így van svájci hamisitvány is 700 dollárért. Szóval ha valakinek ez a vágya nem kell egy életöltőt spórolni.
[link] -
nebancsa
senior tag
-
nebancsa
senior tag
válasz Mr.Csizmás #17340 üzenetére
Kemény! Ezzel repülőre nem engednek fel, simán detonátornak nézik
-
nebancsa
senior tag
Ti nagyon ráértek másodpercezni Én még egyetlen órámnál se néztem meg mennyire pontos
Mikor valamelyiket felveszem ami automata vagy kézihúzós telefonomhoz gyorsan hozzáállítom azt jó van. Van egy 40 éves Roamerem az kb. heti szinten 5 percet siet, mikor hordtam hetente kicsit visszatekerem azt jóvan. A többi órámnál nem volt ilyen gond 1-2 hétnél egyiket sem hordom tovább, muszáj lecserélni. Kvarcoknál meg fél évente úgy is állítgatni kell, de azokat se másodperc pontosra állítom, elég a perc.
Persze nem vagyunk egyformák, én nem vagyok ennyire precíz. -
nebancsa
senior tag
Hát arra már nem is emlékszem mikor ültem utoljára buszon, vonaton. Örömmel olvasom ilyen pontosak, anno még nem ez volt a jellemző. Hol előbb hol később jött így min. 10 perccel előbb a megállóban voltam. Az én életvitelemhez nem fontos az atompontos óra, sőt szerintem a pontos emberhez nem fontos az atompontos óra sem. Az meg szerintem szőrszálhasogatás hogy egy kvarc óra 1 hónapban 2 vagy 5 másodperc az eltérése, mindegyik bőven jó. Azokat meg csodálom, hogy egy mechanikus órát képesek úgy kiismerni, hogy a napi eltérés 1s legyen, itt már azt is nézik hogy pihentetik este, és mennyit. Itt a hobbit már szenvedélyre emelik
-
nebancsa
senior tag
válasz schawo #17417 üzenetére
Lehet olyan logikával gondolkodtak, hogy oroszul a típus neve kétéltűt jelent, és ezért angolul amphibian-ra fordították. Azért kíváncsi lennék Amcsik-angolok mennyire veszi az orosz órákat? Nálunk van valami nosztalgia pl. gyerek koromba az első órám egy rakéta volt. Öreg apám is ragaszkodott a felhúzós rakétájához.
-
nebancsa
senior tag
válasz schawo #17422 üzenetére
Ha a Seiko-nál lehet és senkit sem zavar mért ne lehetne a Vostok- Boctok-nál?
Seiko Turtle, Seiko Teknős, Seiko Propex черепаха [link]Egyébként én leszarom, viszont én ha marketinges lennék, biztos nem hagynám ki hogy a típus és a jelentés más nyelvterületen is ennyire hasonló. Viszont a márkanevet nem változtatnám meg, mindenhol ragaszkodnék a Boctok-hoz.
Ezek szerint Te mind a kettőhöz ragaszkodsz, csak ennyivel különbözik a véleményünk. -
nebancsa
senior tag
válasz Demens #17509 üzenetére
Nekem zafírt is sikerült megkarcolnom, pedig elvileg azt csak gyémánttal lehet, azt pedig csak képről láttam
A másik hogy tükröződő réteggel is bevonják az óra m vegét. Az pedig egy átlátszó lakkrétegnek kell elképzelni. Az is elég könnyen karcolódik, és olyan mintha az üveg lenne karcos, pedig nem. A te órádnál nem tudom lehet -e külön zafír üveget beszerezni. -
nebancsa
senior tag
válasz Wilk919 #17518 üzenetére
Szerintem nyitott a csoport, van felvétel: Replika Órák Minden Kategóriában (7300 tag). (Adás-Vétel-Csere-Javítás) Itt találsz megbízható emberkéket akik beszerzik az általad keresett típust. Pont tegnap raktak fel egy ilyet, nagyon gondolkodok rajta: [link]
Én ezzel az oldallal szemezek egy jó ideje: [link]
Rengeteg a választék, külön lehet kérni nyomáspróbázott példányt, megoldják azt is hogy anglián keresztül érkezzen a csomag. Viszont nem mondható olcsónak, egy órát nem éri meg rendelni... -
nebancsa
senior tag
válasz @mriya@ #17520 üzenetére
Én is utálom azokat az automatákat amiket nem lehet koronáról húzni Jóval egyszerűbb ha tudod hétvégén nem veszed fel az órát péntek este felhúzod teljesen és hétfő reggel csak felrakod a kezedre. Nincs rizikó a rotor 100% felhúzta vagy nem. A 3-4 perc rázogatást jóval egyszerűbb 10 tekeréssel kiváltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest