Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:19:28

LOGOUT.hu

Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27951) Faresz1976 válasza #51444992 (#27944) üzenetére


Faresz1976
aktív tag

Nekem nagyon tetszik. Japán szerkezet, jó lumen, kidolgozottság, anyagminőség. Persze szigorúan figyelembe véve, hogy kínai óráról van szó! Ettől független a legjobb ár-érték arányú búvár-kínai kombó óra szerintem az aliexpresszen, ebben az árban.
A pontosság nálam másodlagos, melóba napelemes Casio-t hordok az pontos. Ha hazaérek felveszem valamelyiket, amelyik éppen tetszik. Nekem pl. azon túl hogy "Óra" ( ne májkül kors és társai legyen ) a kinézete nagyon fontos, ha ránézek jó érzés töltsön el.
Ezért is az automatáim többnyire állnak, mert nem hordom annyit őket.
Szerintem aki abbe a fórumba jár ( olvas-ír ) legtöbbjét ( magamat is beleértve ) nem veti fel a pénz, a 40e Ft-os kategória értékben a csúcsokat döntögeti.
De amit az előttem szólók is írtak, ne dőlj be a 10e Ft-os automatának mert csalódni fogsz.
De hogy már a pontosságot kérdezted épp nemrég a másik fórumban mérgelődtem a Steeldive-ra mert a 10. koronafordulatra indult el. Az telefonos Accuracy Meter szerint napi 20mp-et siet :) . Ellenben a nagyon lebecsmérelt "Winner" 1 fordulatra elindul. Persze ettől még nem lessz jó óra a Winner, mert lehet holnap örökre megáll :DD .

[ Szerkesztve ]

____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.