Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Hm, tudtommal a ddr4-eknél a szerver ramok lehettek leginkább szenzorosak, de tévedhetek, főleg sodimmekkel találkoztam ebből a generációból. A gamer ramoknál is előfordult szenzor?
A körülményeknél inkább arra gondoltam, hogy nem a házba beépítve, ház és tápventi által biztosított légmozgással lehet másképp melegszik. A vízhűtéses procinál meg amúgy sem árt valami légmozgás (gondolom általában egy házventi esik mellé) az alaplapi alkatrészeknek is.#7 MasterDeeJay aham, akkor valsz azért voltak ilyen extra képességeik
A kínai beszerzés kapcsán én is úgy láttam, hogy nem nagyon éri meg ramot vagy ssd-t venni kintről, mert hasonlót itthon is megkapni garival, számlával sokszor. Régebbi notikba ddr3l és régi desktopba szerver ramchipből épített ("amd only") ddr2 modult vettem már olcsón kintről.
Meg van amit érdekes módon inkább ebay-en látni (kínából), alin meg alig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Acer Aspire 5 +2 év garanciával, i5-12350H/RTX2050/512GB SSD/16GB Ram
- Xbox Series X 2 kontrollerel töltő
- Ps5 lemezes 1 kontrollerel + Elder Ring
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő