- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Hm, tudtommal a ddr4-eknél a szerver ramok lehettek leginkább szenzorosak, de tévedhetek, főleg sodimmekkel találkoztam ebből a generációból. A gamer ramoknál is előfordult szenzor?
A körülményeknél inkább arra gondoltam, hogy nem a házba beépítve, ház és tápventi által biztosított légmozgással lehet másképp melegszik. A vízhűtéses procinál meg amúgy sem árt valami légmozgás (gondolom általában egy házventi esik mellé) az alaplapi alkatrészeknek is.#7 MasterDeeJay aham, akkor valsz azért voltak ilyen extra képességeik
A kínai beszerzés kapcsán én is úgy láttam, hogy nem nagyon éri meg ramot vagy ssd-t venni kintről, mert hasonlót itthon is megkapni garival, számlával sokszor. Régebbi notikba ddr3l és régi desktopba szerver ramchipből épített ("amd only") ddr2 modult vettem már olcsón kintről.
Meg van amit érdekes módon inkább ebay-en látni (kínából), alin meg alig. -
azbest
félisten
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Milyen körülmények közt volt 60-70 fok közt a ram?
Csak azért kérdem, mert sodimm ddr5-nél én is eljátszottam ezt minipécével, hogy jaj jaj forrósodik, ha nincs légmozgás. Viszont, ha már van egy kis áramlás (lassú, csendes venti fújja a ramot és ssd-t), akkor simán lemegy a hőmérséklet 80 fokról 50aláMeg valószínűleg maga a tény, hogy a ddr5-nél van hőmérséklet, így meg tudunk ijedni az értéktől. Közben lehet a ddr4-es is főtt a nem szellőző noti slotokban, csak nem volt róla visszajelzés
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összegezve: a kínai DDR5 is ajánlható (legalábbis ez a Puskill márka), de minden az ártól függ.
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest