- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Hm, tudtommal a ddr4-eknél a szerver ramok lehettek leginkább szenzorosak, de tévedhetek, főleg sodimmekkel találkoztam ebből a generációból. A gamer ramoknál is előfordult szenzor?
A körülményeknél inkább arra gondoltam, hogy nem a házba beépítve, ház és tápventi által biztosított légmozgással lehet másképp melegszik. A vízhűtéses procinál meg amúgy sem árt valami légmozgás (gondolom általában egy házventi esik mellé) az alaplapi alkatrészeknek is.#7 MasterDeeJay aham, akkor valsz azért voltak ilyen extra képességeik
A kínai beszerzés kapcsán én is úgy láttam, hogy nem nagyon éri meg ramot vagy ssd-t venni kintről, mert hasonlót itthon is megkapni garival, számlával sokszor. Régebbi notikba ddr3l és régi desktopba szerver ramchipből épített ("amd only") ddr2 modult vettem már olcsón kintről.
Meg van amit érdekes módon inkább ebay-en látni (kínából), alin meg alig. -
azbest
félisten
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Milyen körülmények közt volt 60-70 fok közt a ram?
Csak azért kérdem, mert sodimm ddr5-nél én is eljátszottam ezt minipécével, hogy jaj jaj forrósodik, ha nincs légmozgás. Viszont, ha már van egy kis áramlás (lassú, csendes venti fújja a ramot és ssd-t), akkor simán lemegy a hőmérséklet 80 fokról 50aláMeg valószínűleg maga a tény, hogy a ddr5-nél van hőmérséklet, így meg tudunk ijedni az értéktől. Közben lehet a ddr4-es is főtt a nem szellőző noti slotokban, csak nem volt róla visszajelzés
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest