Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Na várjunk csak. Én nem azt mondom hogy hasra vagyok esve töllük, meg csókolom a lábukat. Csupán annyit mondtam, hogy amit gazdaságilag(Általánosan) Kína elért, igen rövid időn belül, az figyelemre méltó. Ennyi.
Az viszont igaz hogy Kínában igen nagy a szegénység, és az elnyomás. Voltam ott, láttam saját szememmel, hogy vannak jócskán a hajléktalanokból, a munkások éjjel-nappal, hétvégén is megállás nélkül dolgoznak, az átlag ember pedig jóformán az égre nem mer nézni engedély nélkül. Ez szomorú tény az hétszentség, és ami a legrosszabb, hogy senki nem tud megoldást mindezekre(most függetlenül Kínától), akár a hajléktalanokra, akár az elnyomásra.

-
Hasek
Közösségépítő
1# : Ahogy a cikkben is írják: Le a kalappal Kína előtt! Azért akárki akármit mond, ezek a Kínaiak nem keveset raktak le az asztalra, és tudhatnak is valamit gazdaságilag, ha már Amerika is nekik tartozik.
2# : Te pont ugyan ezt(vagy ha nem is te, de valamelyik családtagod biztosan) csinálod a szarvasmarhával. Indiában pedig pontosan ezért a tettedért néznek rád úgy, mint ahogy te most a kínaiakra. Nézőpont kérdése.
Véleményem szerint Kína elismerésre méltó teljesítményt hajtott végre az elmúlt évtizedekben, de még mi mindent fog! Az meg hogy Kína gazdaságilag meghódítja Nyugat Európát, Amerikat, stb? Ha a felsorolt nemzeteknek, közösségeknek ez nem tetszene, vagy nem élveznének hasznot ebből az egészből, akkor szerintetek hagynák hogy a szemük láttára eméssze fel őket szépen lassan egy mind eddig nem számot tevő ország?(ami (kb)150 évvel ez elött még gyarmat volt?) Ne nézzük már hülyének az embereket kérem szépen.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest