- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
xBananaJoex
üzenetére
sajnos a géped enyhén szólva régi (de ezzel gondlom tisztában vagy), mx440-el a maga idejében ha jól emlékszem akkor az ut2k3 sem ment fényesen, azaz egy belepő szintű vganak számított (2002-2003 tájékán)
ha csak a hiba miatt érdekelne akkor ahhoz a vgahoz már elég régóta nem csinálnak drivereket - esetleg próbáld meg egy directx frissítéssel, vagy valami régebbi driverrel a dolgot - az a baj h annyira régi nem tudom megmondani h melyik driver támogatja (esetleg úgy ki lehetne deríteni hogy ut2004nek a dvdjén szétnézel és egy az nvidia által a dvdre szánt drivert feltenni... a kfről tudni kell h egy frissebb verzióval rendelkező ut2 engine fut alatta, aminek nagyobb az erőforrás igénye
ha nem is akarsz gta4 ill, bf3 színvonalú játékokkal játszani maxon akkor is elég egy 2 magos rendszer, ami kijön cirka 100.000 huf ból, én véleményem szerint érdemes lenne lecserélni ezt a konfigodat
másik szobában egy a tiedhez hasonló rendszer van, athlon xp 2200+, gf3 ti200, 512mb ddr ram - netezésen kívül semmi másra nem használjuk
(#441) rt06 valami hasonlót találtam de nem mertem belinkelni, mert noname oldal volt, jobb félni az ilyenektől mint megijedni - de ez sztem is jó lesz hozzá
Új hozzászólás Aktív témák

- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- hcl: Könnyű légierő
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest