- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
xBananaJoex
üzenetére
sajnos a géped enyhén szólva régi (de ezzel gondlom tisztában vagy), mx440-el a maga idejében ha jól emlékszem akkor az ut2k3 sem ment fényesen, azaz egy belepő szintű vganak számított (2002-2003 tájékán)
ha csak a hiba miatt érdekelne akkor ahhoz a vgahoz már elég régóta nem csinálnak drivereket - esetleg próbáld meg egy directx frissítéssel, vagy valami régebbi driverrel a dolgot - az a baj h annyira régi nem tudom megmondani h melyik driver támogatja (esetleg úgy ki lehetne deríteni hogy ut2004nek a dvdjén szétnézel és egy az nvidia által a dvdre szánt drivert feltenni... a kfről tudni kell h egy frissebb verzióval rendelkező ut2 engine fut alatta, aminek nagyobb az erőforrás igénye
ha nem is akarsz gta4 ill, bf3 színvonalú játékokkal játszani maxon akkor is elég egy 2 magos rendszer, ami kijön cirka 100.000 huf ból, én véleményem szerint érdemes lenne lecserélni ezt a konfigodat
másik szobában egy a tiedhez hasonló rendszer van, athlon xp 2200+, gf3 ti200, 512mb ddr ram - netezésen kívül semmi másra nem használjuk
(#441) rt06 valami hasonlót találtam de nem mertem belinkelni, mert noname oldal volt, jobb félni az ilyenektől mint megijedni - de ez sztem is jó lesz hozzá
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Dacia topic
- Le Mans Ultimate
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Warships
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest