Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz xBananaJoex #435 üzenetére

sajnos a géped enyhén szólva régi (de ezzel gondlom tisztában vagy), mx440-el a maga idejében ha jól emlékszem akkor az ut2k3 sem ment fényesen, azaz egy belepő szintű vganak számított (2002-2003 tájékán)

ha csak a hiba miatt érdekelne akkor ahhoz a vgahoz már elég régóta nem csinálnak drivereket - esetleg próbáld meg egy directx frissítéssel, vagy valami régebbi driverrel a dolgot - az a baj h annyira régi nem tudom megmondani h melyik driver támogatja (esetleg úgy ki lehetne deríteni hogy ut2004nek a dvdjén szétnézel és egy az nvidia által a dvdre szánt drivert feltenni... a kfről tudni kell h egy frissebb verzióval rendelkező ut2 engine fut alatta, aminek nagyobb az erőforrás igénye

ha nem is akarsz gta4 ill, bf3 színvonalú játékokkal játszani maxon akkor is elég egy 2 magos rendszer, ami kijön cirka 100.000 huf ból, én véleményem szerint érdemes lenne lecserélni ezt a konfigodat

másik szobában egy a tiedhez hasonló rendszer van, athlon xp 2200+, gf3 ti200, 512mb ddr ram - netezésen kívül semmi másra nem használjuk

(#441) rt06 valami hasonlót találtam de nem mertem belinkelni, mert noname oldal volt, jobb félni az ilyenektől mint megijedni - de ez sztem is jó lesz hozzá

Új hozzászólás Aktív témák