- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
szerintem nem rossz kis játék,én már nyomtam pár órát...de ami bosszant,hogy a szinteknél hol hozzáirja a játékot,hol nem,van,ami egyáltalán nem akar menni sehová,pl.a gyógyitás,nomeg felmentem egy szerverre,ahol 15 körös volt a menet,heggesztettem direkt egy csomót,és nem adott hozzá semiit,a shotgunt szintén nem,a handcannont,a lángszórót és a láncfűrészt meg igen
pár hibajavitás és fantáziadúsabb pálya elkellene,remélhetőleg lesz tunningja a dolognak.kicsit zavaró a sok csak éjszakai pálya,a házakba meg olyan pályán,ahol vannak nyilt terek,teljesen felesleges bemenni.meg talán a lángszóró sikerült egy kicsit viccesre,sajna nem lehet pl.tűzfalat a földre varázsolni,és olyan lövedékesen hat inkább,ha valaki mellé megy,már negyújtja fel.de egyébként hogy úgy mondjam,komolytalankodni nem rossz
meghát sajna hátrány,hogy gyengébben az első kör után megvehetsz bármit,nagyon el kell bénázni,ha nem,hardon meg afelett már az első kezdőkörben elfogy mindenki lőszere,hiába van x pontja,és a kés nem sokat segit.de azért nyomni fogok még vele jópár menetet,az tuti,én nem bántam meg érte a 12 eurót 
Új hozzászólás Aktív témák

- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Highguard
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
pár hibajavitás és fantáziadúsabb pálya elkellene,remélhetőleg lesz tunningja a dolognak.kicsit zavaró a sok csak éjszakai pálya,a házakba meg olyan pályán,ahol vannak nyilt terek,teljesen felesleges bemenni.meg talán a lángszóró sikerült egy kicsit viccesre,sajna nem lehet pl.tűzfalat a földre varázsolni,és olyan lövedékesen hat inkább,ha valaki mellé megy,már negyújtja fel.de egyébként hogy úgy mondjam,komolytalankodni nem rossz
meghát sajna hátrány,hogy gyengébben az első kör után megvehetsz bármit,nagyon el kell bénázni,ha nem,hardon meg afelett már az első kezdőkörben elfogy mindenki lőszere,hiába van x pontja,és a kés nem sokat segit.de azért nyomni fogok még vele jópár menetet,az tuti,én nem bántam meg érte a 12 eurót