- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
szerintem nem rossz kis játék,én már nyomtam pár órát...de ami bosszant,hogy a szinteknél hol hozzáirja a játékot,hol nem,van,ami egyáltalán nem akar menni sehová,pl.a gyógyitás,nomeg felmentem egy szerverre,ahol 15 körös volt a menet,heggesztettem direkt egy csomót,és nem adott hozzá semiit,a shotgunt szintén nem,a handcannont,a lángszórót és a láncfűrészt meg igen
pár hibajavitás és fantáziadúsabb pálya elkellene,remélhetőleg lesz tunningja a dolognak.kicsit zavaró a sok csak éjszakai pálya,a házakba meg olyan pályán,ahol vannak nyilt terek,teljesen felesleges bemenni.meg talán a lángszóró sikerült egy kicsit viccesre,sajna nem lehet pl.tűzfalat a földre varázsolni,és olyan lövedékesen hat inkább,ha valaki mellé megy,már negyújtja fel.de egyébként hogy úgy mondjam,komolytalankodni nem rossz
meghát sajna hátrány,hogy gyengébben az első kör után megvehetsz bármit,nagyon el kell bénázni,ha nem,hardon meg afelett már az első kezdőkörben elfogy mindenki lőszere,hiába van x pontja,és a kés nem sokat segit.de azért nyomni fogok még vele jópár menetet,az tuti,én nem bántam meg érte a 12 eurót 
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pár hibajavitás és fantáziadúsabb pálya elkellene,remélhetőleg lesz tunningja a dolognak.kicsit zavaró a sok csak éjszakai pálya,a házakba meg olyan pályán,ahol vannak nyilt terek,teljesen felesleges bemenni.meg talán a lángszóró sikerült egy kicsit viccesre,sajna nem lehet pl.tűzfalat a földre varázsolni,és olyan lövedékesen hat inkább,ha valaki mellé megy,már negyújtja fel.de egyébként hogy úgy mondjam,komolytalankodni nem rossz
meghát sajna hátrány,hogy gyengébben az első kör után megvehetsz bármit,nagyon el kell bénázni,ha nem,hardon meg afelett már az első kezdőkörben elfogy mindenki lőszere,hiába van x pontja,és a kés nem sokat segit.de azért nyomni fogok még vele jópár menetet,az tuti,én nem bántam meg érte a 12 eurót