Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sommi
aktív tag
Köszönöm szépen !!!
Nagy segítség lenne ha a hajmáskéri, hajagi, nagyteveli és szentkirályszabadjai bázist is megjelölnéd nekem ! Amint jobb idő lesz fel fogom keresni ezeket a helyeket, de nem tudom pontosan hol vannak a katonai területek a településen belül. Remélem nem pofátlanság, ha tudod, kérlek hasonló módon jelöld be nekem ezt a 4et még, légy szíves !
Tudsz még esetleg nagyobb bázist veszprém megyében ezeken és kis-Moszkván kívül ? -
Sommi
aktív tag
Újmajorra Budapest felől hogyan lehet eljutni ? Szintén a szakdolgozat miatt, néhány fénykép készítése miatt érdekelne. Azt tudom, hogy Hajmáskér mellett van valahol.
Tud valaki pontosabb leírást adni ? -
redjani79
újonc
válasz
fekeandras #17 üzenetére
Én is Szabadszálláson voltam katona 6 hónapig 2002-ben ! de egyszer 2011-ben jártam Szabadszálláson és meglepve néztem ki a fejemből,hogy tök lakatlan a laktanya.Persze valakinek jó pénz folyt be a zsebébe a felújítások után ez tiszta sor.Gyorsan újítsuk fel és utána bezárjuk
Én jól éreztem magam ott.Sok dolgom nem volt hiszen Ügyeletes vontatós voltam egy Ural 4320-as szervíz kocsivalazóta is kedvencem az a verda. Ki tudja pontosan hol található Tankos?ott volt az alap kiképzés de már nem találnék oda
-
válasz
huppancs89 #3612 üzenetére
A levelek tartalmáról lehet tudni valamit?
-
huppancs89
tag
-
huppancs89
tag
-
Sommi
aktív tag
Sziasztok !
Új vagyok ebben a topicban, a szakdolgozatomat szellemvárosokról, konkrétabban szovjet katonai szellemvárosokról és azok lehetséges utóhasznosításáról írom. Területileg veszprém megyével foglalkozom, mert amennyit eddig megtudtam, ott van talán a legtöbb, és elég fontosak is, többek közt a nagyvázsonyi/ tótvázsonyi kis-moszkva.
Továbbiak amikről tudok:
Újmajor
Hajag
Szentkirályszabadja
Hajmáskér
NagytevelAz lenne a kérésem, hogy ha ismertek még veszprém megyében másikat, osszátok meg velem !
(kritérium, hogy viszonylag nagy, több 10 ha összefüggő területe legyen, a belterülettől viszonylag elkülönülve)
Ha a felsoroltakról bármilyen információt tudtok, kérlek titeteket, azt is írjátok le, nagyon megköszönném !
(lehet, hogy már volt szó róluk a topicban, folyamatosan olvasom vissza az elejéről, de elég hosszú, szóval elnézést ha már voltak infók korábban említve)
-
hadsz
tag
válasz
csontospal #3608 üzenetére
Hello,
röviden:
Pécel: szovjet kormányzati (KGB) tropo híradóbázis,nem messze ettől az OLP RH adóállomása (32-es objektum)
Nagytarcsa: OLP ( országos légvédelmi parancsnokság ) - 30-as objektum,1 honi légvédelmi hds vezetési pontja,REAK (repülőgép anyagellátó központ) - műszaki anyagraktár,az OLP másik RH adóállomása (31-es objektum) ,Petőfi,majd Puskás Tivadar laktanya, a kerepesi osztály laktanyája,104 lérak ezred háp.
Kerepes: 11.lérak dandár 14.lérak osztálya,fegyverzet Sz-125M Nyeva
-
csontospal
újonc
Hallo,
kezdőként szeretnék infót, képeket péceli és nagytarcsai, kerepesi külterületi laktanyákról, jó bajai Vaskuti laktanya képeket küldenék cserébe gyűjtőknek, mint '89-es lakó,csontosp@vnet.hu
-
huppancs89
tag
-
huppancs89
tag
-
joocoo
újonc
Sziasztok,
Engem két dolog érdekelne:
Kis-Moszkva és Galgamácsa, szabadon bejárható vagy őrzik még őket?Üdv.
-
sztanozs
veterán
válasz
huppancs89 #3598 üzenetére
Egy ilyet én is tudok - bár az még csak ~ 10 éve van elhagyatva, mégis sokkal rosszabb állapotban van...
-
válasz
huppancs89 #3600 üzenetére
Értem. Akkor azért takartad ki a videón is?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest