- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadsz
tag
Tulajdonképpen abszolút életszerű és logikus amit írsz.A belső ajtókra igazából értelmes magyarázatot eddig még nem találtunk,mert az ugyebár világos,hogy nincs mögötte sem többszintes csarnok,sem Igalra /ezt egyszer Tab esetében hallottam.../ vezető alagút,tehát elvileg teljesen értelmetlen oda azokat a 10 tonnás ajtókat beépíteni.Hacsak nem arról van szó,amit felvetettél,mert azt hiszem,ez mind Császár,mind Tab esetében megállná a helyét.
Alátámasztja ezt az elméletet az is,hogy nemrég végignéztem szinte az összes egykori kelet-német,lengyel,cseh Gránitot,és nagyon kevés kivételtől eltekintve mindegyik "átmenő" volt,mindkét végükön kapukkal.A kivételek esetében pedig sima fallal volt lezárva a "hátsó vég"- mögötte föld.Idáig sehol nem találtam olyan kivitelezést mint kis hazánkban Császáron ill Tabon.Esetleg nincs rokonod vagy igen jó ismerősöd az említett szervnél film megtekintés céljából?
Már ha ez civileknek amúgy elérhetetlen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest