- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadsz
tag
Tulajdonképpen abszolút életszerű és logikus amit írsz.A belső ajtókra igazából értelmes magyarázatot eddig még nem találtunk,mert az ugyebár világos,hogy nincs mögötte sem többszintes csarnok,sem Igalra /ezt egyszer Tab esetében hallottam.../ vezető alagút,tehát elvileg teljesen értelmetlen oda azokat a 10 tonnás ajtókat beépíteni.Hacsak nem arról van szó,amit felvetettél,mert azt hiszem,ez mind Császár,mind Tab esetében megállná a helyét.
Alátámasztja ezt az elméletet az is,hogy nemrég végignéztem szinte az összes egykori kelet-német,lengyel,cseh Gránitot,és nagyon kevés kivételtől eltekintve mindegyik "átmenő" volt,mindkét végükön kapukkal.A kivételek esetében pedig sima fallal volt lezárva a "hátsó vég"- mögötte föld.Idáig sehol nem találtam olyan kivitelezést mint kis hazánkban Császáron ill Tabon.Esetleg nincs rokonod vagy igen jó ismerősöd az említett szervnél film megtekintés céljából?
Már ha ez civileknek amúgy elérhetetlen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged