Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- A gyerekem "tartalmat gyárt", mit tegyek?
- E91 blog 2. rész
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve@prhw
őstag
Azt hittem, egyedül leszek a véleményemmel... Aztán mégsem.
Életkor: 26
Nem: ffi
Alaptermészet: látszólag vidám, belül rágódós
Horoszkóp: mérleg
Végzettség: főiskolai diploma+egyetemi kieg.
Munka: IT felhasználó-támogató
Parfüm: Semmit.
Miért ezt? Soha nem bírtam (lányokon sem) tartósan az illatfelhőket. Úgyhogy marad a nagyon enyhe illatú Old Spice deo stick (whitewater).''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
ladybug
őstag
-
divot
veterán
Tudni kellene, hogy milyen illatot szeretsz, mert anélkül ugyebár...
A kedvesemen nagyon szereptem a Lancome Miracle parfümöt, ez olyan izgalmas, besorolhatatlan illat, szerintem hozzád is illene (már amennyire itt megismertelek). Egyébként Uma Thurman reklámozta - ez kifejezetten jó ajánlólevél volt nálam, mert bírom a művésznőt. -
MarKoo
addikt
Naomi Campbell - Magic : Bővebben: link
Cacharel - NOA: Bővebben: link
Szerintem mindkettőnek isteni illata van. Szagizd meg egy parfümériában és ha tetszik (egyáltalán nem biztos, hogy a te stílusod), de drágább, mint 10k, csak szólj és megoldjuk.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
zsiga667
addikt
''Hát tudomásom szerint parfümnek csak egy bizonyos töménység felett szokás mondani.''
Tulajdonképpen ezt írtam én is.
A parfüm is és az EDT is ugyanabból az illatkeverékből készül, csak az EDT-hez több alkoholt kevernek, és így kisebb lesz a koncentrációja.
Amiket én használok, azok bírják reggeltől estig.
Szerk.: Egyszer használtam parfümöt, 2 fürdés után még bőven érezhető volt...
[Szerkesztve] -
Málni
csendes tag
Azért így merész kijelenteni, hogy az edtk nem érnek semmit, csak az edpk. T. Mugler edtk kifejezetten erősek és tartósak. YSL M7 absolu edtm is erős (bár már pont nem kedvelem az illatát)
Megkülönböztetném pl. a 2t, h vmi sokáig marad a bőrön, de mások alig érzik->sillage (hatótávolság), és tartósság->lasting Pl. volt olyan edpm, ami viszonylag sokáig maradt a bőrömön, de mások mégse nagyon érezték, engem ez jobban frusztrál, mintha erősen lehetne érezni, de csak 2 órán át...úgyis utána szoktam fújni, nem spórolok velük .D
Nehéz úgy javasolni, hogy nem ismeri az ember a személyiségedet, milyen illatokat kedvelsz, nehéz, fűszeres, virágos vagy inkább friss. Ha nehezebbeket, akkor Mugler, Lancome, YSL, Chanel irányba mennék el vagy niche (unisex) parfümök (de az már más árfekvés).
Az Avon tucatillatokat gyárt, semmi egyediség bennük (igaz mi is Avonozunk már amióta bejöttek Mo-ra), olcsók, nem is túl tartósak, kivéve a Far awayt...
Én nem használok nőit egyáltalán, szinte egyiket sem bírom magamon elviselni, ffi illatok közül elég sok kedvencem van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- BMW új felni kupak, felni közép készlet 68 vagy 56 mm-es
- BMW új 82, 78 vagy 74 mm-es embléma, logó motorháztetőre, csomagtartóra kék vagy fekete
- Google Nest Hub 2 fehér
- Storchenmühle Starlight SP gyerekülés gyönyörű állapotban, minden tartozékával
- FÉLÁRON EVE FLARE hordozható okos lámpa - Azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest