- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
válasz
gergo5991 #29908 üzenetére
Plusz a szállítás költsége (9 EUR), azzal együtt jön ki a 30 EUR. Több cuccnál megoszlik, de én most csak ezt az egyet rendeltem tőlük próbaként (nem nagyon bíztam bennük előzetesen). Még csak karon teszteltem, elég lineárisnak tűnik az illat, nem nagyon változik (mondjuk az eredeti is ilyen), ami nekem rendben van. Tartóssága jó vagy nagyon jó lesz, szóval nincs panasz. Ez egy jó másolat, összbenyomásom feltétlenül pozitív az illatról is, cégről is. Eddig csak a Dua-t ismertem, de az jóval drágább, vám és áfa is játszik (Anglia), ez sokkal barátibb költségű amellett, hogy a minőség ok. Remélem a többi illatuk is hozza ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest