Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pohár

félisten

válasz Jhonny06 #1630 üzenetére

na igen, ez feltűnt nekem is... még jó, hogy Debrecenben nincs Marionnaud, vagy mi :DDD

én is hazatértem a beszerzőkörútról:

megszagoltam a Dior Homme Intense és Platinum Egoiste illatokat (igaz, hogy csak illatcsíkra fújtam ki őket), de annyira nem volt nagy szám egyik sem, de a Dior mintha jobb lett volna :U

majd legközelebb fújok a csuklómra egy jó adagot, úgy az igazi :D

a Prada helyett majdnem egy Allure Homme Sport lett a választás, de inkább meggondoltam magam, és elhoztam ezt a szettet 18900-ért (ennyi az 50ml-s parfüm is, ingyen van hozzá a tusfürdő), a Chanel is ennyi lett volna, de abból most van illatmintám (egy darabig még :D ), ez a Prada nagy vágyam volt már :))

ja igen, azoknak, akik a Douglas-be mennek vásárolni TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA NÉLKÜL: nekem sem volt, de ott helyben csináltunk egyet (kitöltöttem az adataimat egy papíron, a nő is írt rá valamit, majd aláírta azt), elővett a fiókból egy kártyát, csippantott egyet, és mindjárt -25% lett :))

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés