Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HurkaLES
tag
válasz
slick-adam #13078 üzenetére
183cm/82kg... Kondizom, szóval a testtömeg teljesen rendben. Táplálkozás. igazából ez átlagos. Gyors éttermet mellőzöm. És a stressz sem hiszem hogy közre játszik. Mert ritkán fordul elő. Szóval nem tudom sajnos.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
HurkaLES #13073 üzenetére
eletmoddal minden rendben? mindent kiiktattal / rendbe raktal, ami közrejatszhat abban, hogy "nem normalisan" (nalad lehet az...) müködik a tested? testtömeg, edzettseg, taplalkozas, ... ezekre ertettem az en peldamat, hogy nem a tünetet kell kezelni, hanem az okot...
-
slick-adam
aktív tag
válasz
Jhonny06 #13075 üzenetére
"not guilty until proven otherwise" ? utalatos egy erveles szvsz (ilyen kontextusban). gyanu megvan mert igenis vannak papirok (pubmed...), amik bizonyitjak. aztan olyanok is, amik nem... (mondjuk ezeknel erdemes lenne utananezni ki a finanszirozo...). szal nem egyertelmü a dolog és ez mar elegendö ahhoz, hogy ovatos legyen az ember.
no es ... rák? csak rák létezik...?
-
slick-adam
aktív tag
válasz
bbdzyx #13074 üzenetére
persze, hogy meglatszik a BÖRÖN, föleg amig nem puhul meg a hötöl. de ez nem problema szerintem, hacsak nem ujjatlanban vagy ÉS emelgeted a karodat egesz nap embertömegek elött
nalunk soha senki nem erzekelt zsiros erzest, ezt nagyon furcsallom.ha tul keveset kentel a "fehér veszedelem" miatt, megis hogy müködjön rendesen? illetve mit jelent nalad a nap vege? van akinek "7-kor el, 21-re haza". ilyen esetben SEMMI nem akadalyozza meg, hogy ne legyen legalabb egy kis testszagod...
persze lehet, hogy nalad tenyleg nem müködik... nem allitottam, hogy 100%-os (mondjuk nalunk csaladi körben az, több ferfin is tesztelve...). de alaposan utanaolvasna a user beszamoloknak siman 95-ös. ezt egy hagyomanyos kence se mondhatja el magarol.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
slick-adam #13072 üzenetére
Mi nem érthető? Ha egy borsónyinál többet viszek fel az már meglátszik a bőrön. Mivel én legtöbbször inget hordok engem kevésbé zavar, ellenben a párommal.
Egy borsónyi pedig nulla hatással van. Penetráns hulla szagom lesz nap végére. Nagyobb adaggal hatásosabb, úgy viszont a krémréteg érezhető és nem kellemesen zsíros érzést kelt.
-
HurkaLES
tag
válasz
slick-adam #13069 üzenetére
Tisztában vagyok vele sajnos. De akár milyen káros "muszáj"... Eszméletlenül izzadós vagyok. Még télen is nem hogy nyáron. Millió deo-t, stiftet meg mindent próbáltam, de egyik sem vált be. izzadás után mindegyik illata már erős és kellemetlenbe ment át... Azért is várom a többiek véleményét.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
kk831228 #13065 üzenetére
btw én is rendeltem meg ilyen deo-t, meg amikor adam először említette itt a topikban pár hónapja és nekem sajnos nem vált be. ugyanúgy beszagosodok, mint nélküle, ha többet ha kevesebbet kenek. Utóbbinál meg egy kis tapadós diszkomfort érzet is párosul hozzá.
Barátnőmnek reméltem beválik, de ő pedig sokat van nyáron topokban, ujjatlanban így a fehéredés miatt nála is kiesik.
Azért adok neki még egy esélyt a nagy melegben is később. A csomagban érkezett termékminták között viszont volt pár cucc, ami bejött.
-
Azie
őstag
válasz
slick-adam #13069 üzenetére
ne szójjá be! ha 10 éves kora óta használja, akkor már ő terminátor vagy a vasember és nem tud repülővel utazni, mert a kapu mindig becsippan neki!
-
HurkaLES
tag
válasz
#72797440 #13046 üzenetére
Csak az a baj hogy nélküle izzadok. És nem igazán szeretem a deokat mert a legnagyobb melegben már annak is kellemetlen illata van rajtam. Pedig be vagyok kenve solutio antosudoricaval ami izzadásgatlo szer. Tudom tudom nem egészséges. De nélkülözhetetlen. Mert nélküle zuhany után fél órával már tocsognék. Ezért lenne jó ez az illat nélküli krém. Akkor ezt is elhagyhatnam.
-
kk831228
addikt
válasz
slick-adam #13066 üzenetére
Nem volt annyifa fura...
Picit lehet puhább de nem lényeg...
-
kk831228
addikt
válasz
slick-adam #13064 üzenetére
Nem akarom elkuabálni de mint ha működne a deo...
Bár, hozzáteszrm amióta megjött 20 fok van odakinn...
-
kk831228
addikt
Egy kis teszt...
[link]
-
slick-adam
aktív tag
-
slick-adam
aktív tag
brennyú ÚÚÚD.
Gucci Guilty Oud
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- EA Sports WRC '23
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest