- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukucs
senior tag
Köszi a válaszokat!
Megkérdezhetem, hogy honnan szerzitek az illatmintákat? -
slick-adam
aktív tag
válasz
Mukucs #10545 üzenetére
ahogy Jhonny is irta: egyik legjobb rozsa+pacsuli kombo. ferfias, modern.
KAR, hogy a leszaradasra csak az olcso szintetikus váz marad belölerendszeresen elgondolkodok, hogy kene egy üveggel belöle. fujok olyankor egyet a decant-bol es helyeslek, hogy "igen-igen, ez jo cucc". aztan eltelik par ora es ...
-
Mukucs
senior tag
Valaki ismeri ezt az illatot?
-
slick-adam
aktív tag
válasz
freelanced #10543 üzenetére
"Akkor vélhetőleg a sima EDT-ből jobban jarok a 2011-es formulával nem?"
erre a konkluziora hogyan jutottal?
2005: eredeti formulacio
2011: naggyabol ugyanaz az illat, de megse... kevesebb irisz. jobban a nagyközönseg izlesehez passzintva. ez az aktualis verzio. az evszam NEM a gyartasi evre utal. azota ez is fel lett vizezve többször is. de az illat valtozatlan.ismerve a DH es DHI-t (DHP az tenyleg TELJESEN mas szörnyeteg), en Valentino Uomo Intense-t vennek. olcsobb, illatra (sztem) valahol az eredeti 2005-ös DH es a modern DHI között. az eredeti DH 2015 keszitöjetöl... (a 2011-es DH-t mas emberke modositotta)
sztem megtalalod mindet a drogeriakban. szaglaszd meg öket
-
freelanced
addikt
Köszönöm !
Akkor vélhetőleg a sima EDT-ből jobban jarok a 2011-es formulával nem?Egyébként meg kell hogy szagoljam az EDT-t mert eddig Parfume verziót fújtam. Nem tudtam hogy ekkora különbség van.
-
törölt tag
Akit érdekel egy üveg új Insurrection Pure II írjon privát üzenetet.
-
zs.tom
tag
válasz
slick-adam #10535 üzenetére
A Parfum az teljesen más karakterű illat, azért azt szögezzük le! Köze sincs a DH és DHI karakterhez, ahogy a DHC-nak sincs.
OFF: Aki akar DH vagy DHI decantot az jelezze, tudok adni. -
slick-adam
aktív tag
válasz
freelanced #10534 üzenetére
2011-es formulacio... ember...
DHI tartosabb sokkales Homme EDP nem letezik!
van:
Dior Homme (Eau de Toilette)
Dior Homme Intense (Eau de Parfum)
Dior Homme Parfum (Eau de Parfum) <--- na ez a legnuklearisabb -
freelanced
addikt
Illetve azt nem tudja veletlen valaki hogy a Notino csak kifogyott a Homme ( meg Homme EDP) es a Homme Intense illatokbol azert nincs? Douglas oldalan sem latom. Lehet hogy Reformulálják? Notinon 2011es van elvileg de ez fura nem ertem hol állt 6 even keresztul.
Pesig ez az illat bejön.
-
Azie
őstag
-
ToBeY
nagyúr
Megjött a Lalique parfüm,nem este hasra tőle,de egynek jó lesz.
-
Azie
őstag
válasz
Mukucs #10519 üzenetére
mindkettő szuper illat, de a roma rénykora a 90es évek közepe-2. fele, utána jött a AdG "őrület"
nem sokan használják, indokolatlanul underrated - pedig nagyon kevés 20 éves parfüm van, amit még megtalálsz a mai napig a nagy parfümériák polcain és nem a "nagy" házak cucca -
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy parfümöt, amit kb 10 éve szaglásztam egy srácnál (akkor 12-14 éves lehettem max), viszont annyira emlékszem, hogy sárga volt maga a parfüm. baromi igényes illat volt, de sajnos totál nem emlékszem másra.
Mancera Cedrat Boise és a Laura Biagiotti Roma Uomo ugrott be az üvegek alapján. Tudtok olyat mondani még, ami üvegre nagyon hajaz valamelyikre a kettő közül?
Melyiket ajánlanátok egy "igényes nőcsábász" illatának?
-
Valaki belinkelte a topikba notinorol a daarejt, hogy olcsóbb lett.
Gondoltam vaktában megveszem olyan jókat olvastam róla.
Tegnap élesteszteltem meló helyen, és mivel szerencsésen nagyon sok huszonéves hölggyel dolgozom együtt eléggé reprezentatív eredmények jönnek ki.Az eau fraichet és a burberry london ról kaptam jó visszajelzéseket,de konkrétan a rasasiért megőrültek a csajok, folyamat jöttek utánam. Nevetség határát súrolta már.
-
ödönke
aktív tag
Hol lehet ilyen 30ml-es alufejes üveget venni baráti áron?
-
summersam
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy a K&Z parfümösnél kapható Histoires de parfums?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest