- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomix
tag
Nem tudjátok, hogy mi lett a felvi.hu fórumával? Hiába kattintok a fórumra nem ad be semmit csak a chates baromságot! Azt a témát meg meg se nyitja ami be van rakva a könyvjelzők közé! Fontos lenne mert sör a tét!!
-
Motion_Blur
félisten
BMF-KGK-műmanager (A-L-A) 108 pont volt a határ és 108 pontom volt
-
pomix
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Szóval kit hova vettek fel?
Én megyek a GAMF-ra 89 pont a ponthatár és van 106 pontom! -
_seth_
veterán
Nem szivatásbvól mert jó, hogy sokmindent tanítanak de amit tanítanak annak a negyede sem kell ha vki elkezd vhol dolgozni... Olyan mint az ált suli szal mindent tanítanak mert bármi lehet még a gyerekből csak az a baj, hogy fősulin ez nem a megfelelő oktatási módszer
Sztem a szakirányválasztás után kezdik el tanítani azt amit már elsőtől kellene.
-
törölt tag
Szerintetek mikor lessz ma fent az eredmény? mert ragadnak le a szemeim, ugyanakkor rohadt kiváncsi vagyok.
Viszont reggel 4kor kelek
-
_seth_
veterán
válasz
concret_hp #228 üzenetére
Pontosan, ahogy Sir Pocok írta
A suli neve ha vki a gamfra megy:
Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar
Lehet a BME nehezebb de nem tudom (az 6 féléves? mind1) de a debreceni a gamfhoz képpest valóban sokkal könnyebb (pl ott első évben még csak prog sincs, ott van számtech mint tantárgy, wordozgetnek meg exceleznek, stb....)
Ja egyébként lehet nem mondtam új dolgokat sőt biztos de sokmindent sokszor kell elmondani vkinek, hogy megértse -
Sir Pocok
őstag
válasz
concret_hp #228 üzenetére
Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskola
-
concret_hp
addikt
pár megjegyzést ha megengedsz:
akár milyen nyilvántartó rendszer van legyen ETR vagy Neptun vagy bármi, azt mindenhol szidják, de jobb nincs
''Az ország többi műszaki infójához képpest nehéznek mondható'' azért a BME-VIK -et valszeg nem üti
lemorszolódás mindenhol nagy,
TO-n általában mindenhol rendesek,
''Előadásokra ajánlott bejárni (tudom korán van a reggel 7:45).'' ez is szinte mindenhol így van
de azért megkérdezem ezek után a Gamf az minek a rövidítése? -
_seth_
veterán
Szak rendben lenne, tanárok nem (az arab pl jófej volt de a néger... a többi sem jobb de azok legalább tudnak magyarul is
A tesitanár full jófej (a nőt válaszd mert a pasi(az apja) kicsit ideges természetű
A nagy kérdés az analízis tanár választása lesz, jót nem tudok ajánlani
Fizikából Szablicsot kerülni (néha azért tud jó tanár lenni ő is), közg, vállgazdból Károlyiné sztem a legjobb de Mozsár is jó. Architektúrából Pintér jó tanár. (gamfpuska.uw.hu oldalt ajánlom igaz ráférne egy kis bővítés
) ETR nagyon sz@r. Drága suli (kreditfelvétel: 1kredit 3000 ft szal pl ha elsőre nincs meg a fizika vagy analízis akkor a tantárgy felvétele 15000 ft és ez csak egy tantárgy.)
Nekem nem nyerte el a tetszésemet a suli. Az ország többi műszaki infójához képpest nehéznek mondható (pl debrecen gyerekjáték a gamfhoz képpest).
Mindenkit felvesznek egyébként, a ponthatárt úgy fogják megcsinálni. Tavaly asszem 33x-en kezdtük a műszaki infót (persze év végére már kevesebben voltunk)
TO-n Anita nagyon rendes és ha vmit nem fogsz tudni segíteni fog (mint minden elsősnek).
Sok zh lesz (néha fura körülmények között: pl oprendszereken volt, hogy bent volt 2 szamurájnak öltözött emberke (egyik mellesleg oprendszerek tanár) és a fejünk fölött hadonásztak zh közben a kardjaikkal a kb 30 percel később kezdett zh-n)
Előadásokra ajánlott bejárni (tudom korán van a reggel 7:45).
Lakhatási támogatást igényelni szinte kötelező ha vki nem kolis, ált 5k-t adnak.
Ha vmi még érdekel szólj! -
pomix
tag
válasz
concret_hp #224 üzenetére
Kösz a javítást! Nem emlékeztem rá pontosn! Az idén volt két osztálytársam akik halasztottak a gamf-on és azok mondtak valamit de nem emlékeztem rá pontosan! Most már beugrott, hogy volt ez az aktív passzív dolog!
-
concret_hp
addikt
nem kell fizetni halasztáskor. csak az aktív félévek számítanak.
ha halasztasz 1 évet akkor az valami olyasmi mintha 2 félév passzívval kezdenél, bár lényegében mind1 az a lényeg hogy csak azok a félévek számítanak amikor a hallgatói státuszod aktív.
ami viszont fontos h kérvényezni kell a halasztási szándékot a sulinál. (legalábbis asszem nem árt.) de kb odatelefonálsz vmi tanulmányi osztályra vagy hasonlóra, attól függően, hogy ott mi van és elmondod h halasztani szeretnél és jól elmondják h mit tegyél -
-
cafat
aktív tag
Na én is beírom a jelentkezéseim:
1. GAMF műszaki info
2. GAMF gépész mérnöki
3. Debreceni fősuli: mérnök informatikus
Azt szeretném hogy a Gamfra vegyenek fel, de ez ma este már kiderül.110pontom van nem a legtöbb de ennyit sikerült összeszednem.
Valaki tudja hogy a halasztás hogy működik? Ha felvesznek akkor halasztani szeretnék mert maradok a Pálfyba technikusin.
-
_seth_
veterán
Hogyan működik a pótfelvételi? A mostani fősulimat otthagyom és egy másikba szeretnék pótfelvételizni egy akkreditált felsőfokú képzésre. Még nem íratkoztam ki a régi fősulimból. Holnapra (ma estére) lesznek meg a ponthatárok és az, hogy hova lesz pótfelvételi. Hogyan jelentkezhetek pótfelvételire?
-
KMan
őstag
1. GLADIÁTORKÉPZŐ - ERŐSZAK
2. FKF - WC
(Bocs, kurv*sz*r, tudom, de nem tudtam kihagyni...) -
Ati_X_321
aktív tag
1. BME-VIK mérnök info - 141 pont
2. VE-MIK mernök info - 141
3. BMF-NIK mérnök info - 141 -
CuKoR
senior tag
1. VE-MIK A-N-Á gazdaságinformatikus (BSc)
informatika középszintű érettségi 100-30-Érettségi
matematika középszintű érettségi 100-30-Érettségi
Veszprémi Egyetem Műszaki Informatikai Kar
Érkezett dokumentumok:
Nyelvvizsga-bizonyítvány (német közép C ig.) - másolat
Nyelvvizsga-bizonyítvány (német közép C) - másolat
Érettségi bizonyítvány - másolat
Hiányzó dokumentumok: -
Pontok
Hozott 42
Szerzett 57
Összes 114
Többlet 7
Belső 121
ssz. kar
képz.-tag.-fin.
szak, szakpár 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005
1. VE-MIK
A-N-Á
gazdaságinformatikus (BSc) ÖJ - - - - - - - 146
ÖJI - - - - - - - 123
EH - - - - - - - 34
EHI - - - - - - - 27
PH - - - - - - - -
FSz - - - - - - - 50**
FSzI - - - - - - - -
Jelmagyarázat
ÖJ: Összes jelentkező száma
ÖJI: A középiskolai tanulmányaikat a felvételi évében befejező jelentkezők száma
EH: Első helyen jelentkezők száma
EHI: A középiskolai tanulmányaikat a felvételi évében befejező, első helyen jelentkezők száma
PH: Ponthatár
FSz: Felvettek száma
FSzI: A középiskolai tanulmányaikat a felvételi évében befejezők közül felvettek száma
X: A szakra több szakkal együtt van megadva irányszám, bővebb információ a kar oldalán található
Remélem nem csúszik el a táblázat
Máshova nem jelentkeztem !
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
felvi szerint:
Pontösszesítő
BMF-KVK D-L-K villamosmérnöki (BSc)
Hozott pontszám: 0
Szerzett pontszám: 108
Összes pontszám: 108
Többlet pontszám: 0
Belső pontszám: 108
Szerzett pontok
vizsga vizsga
éve eredmény pontszám
diploma átlaga írásbeli 2005 48 48
szakmai beszélgetés szóbeli 2005 60 60
Hat remelem osszejon -
MyKonzerv
senior tag
csak, hogy belépjek a közösségbe
ELTE-TÁTK A-N-A nemzetközi tanulmányok, pontjaim: 144
BCE-TK A-N-A nemzetközi tanulmányok, pontjaim: 140
BCE-TK A-N-A nemzetközi kapcsolatok, pontjaim: 140
BGF-KVIFK A-N-A idegenforgalmi és szálloda, pontjaim: 144
gondolom a tavalyi ponthatárok nem érdekesek -
tildy
nagyúr
válasz
Xantomas #198 üzenetére
Progmatra?
LOL egy nagyon rohogos smileyt kepzelj ide.
En si voltam olyan hulye hogy annak idejen azt gondoltam biztos sok pont kell elte progmatra azt a francot!
Szinte mindenkit felvesznek!!!
En azt hittem 86 pont keves lesz oda, tokre orultem hogya jate progmatra 105om van. Azt nezem az ujsagot, hat nem felvettek az eltere(akkor mar nagyon szegedre akartam menni, mert az jobb lett volna!!!!)
81 pont volt akkor a ponthatar... -
Poctar
senior tag
Jelentkezéseim:
1. SZTE-JTFK F-N-Á műszaki informatikai mérnökasszisztens
Összesen 30 jelentjeztek erre a szakra. Elvileg 30 embert vesznek fel.
Még nem tudom, hogy hány pontom van.
Tavalyi ponthatár: 62
2. SZTE-BTK A-N-Á filozófia-informatikus könyvtáros
Összesen 3 jelentjeztek erre a szakra. Elvileg X embert vesznek fel.
98 pontom van. Itt nem fogadták el e többletpontomat.
Tavalyi ponthatár: -
Holnap felhívom őket, hátha csak nem kapták meg vagy nem dolgozták fel az adatokat.
Ez a szak lehet nem is indul, mert kevés a jelentkező.
3. PPKE-ITK A-N-Á műszaki informatikai
Összesen 433 jelentjeztek erre a szakra. Elvileg 150 embert vesznek fel.
105 pontom van.
Tavalyi ponthatár: 100
Szerintetek mennyi esélyem van a bejutásra? A legjobb az első kettő lenne, de ez gondolom logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LibreOffice topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Temu
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest