Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panzermeyer
tag
válasz concret_hp #188 üzenetére
én ismerek olyat aki elvégezte (ez már nagy szó)
igaz hogy 10 év alatt de hát na D
én is elfogom, meglátjátokWhen you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.
-
pomix
tag
válasz concret_hp #224 üzenetére
Kösz a javítást! Nem emlékeztem rá pontosn! Az idén volt két osztálytársam akik halasztottak a gamf-on és azok mondtak valamit de nem emlékeztem rá pontosan! Most már beugrott, hogy volt ez az aktív passzív dolog!
-
Sir Pocok
őstag
válasz concret_hp #228 üzenetére
Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskola
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
_seth_
veterán
válasz concret_hp #228 üzenetére
Pontosan, ahogy Sir Pocok írta
A suli neve ha vki a gamfra megy:
Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kar
Lehet a BME nehezebb de nem tudom (az 6 féléves? mind1) de a debreceni a gamfhoz képpest valóban sokkal könnyebb (pl ott első évben még csak prog sincs, ott van számtech mint tantárgy, wordozgetnek meg exceleznek, stb....)
Ja egyébként lehet nem mondtam új dolgokat sőt biztos de sokmindent sokszor kell elmondani vkinek, hogy megértseIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
tildy
nagyúr
válasz concret_hp #374 üzenetére
Nem csak bme-n van muszaki kepzes....Ugye...
Pl. a Kandon villmernokire evekig 72 pont volt a ponthatar. Igaz ritkitjak is oket rendesen..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tithian
őstag
válasz concret_hp #374 üzenetére
Nem minden mérnöki szak Budapesten van, sok műszaki kar képzésére könnyebben be lehet jutni szerte az országban...
A ponthatároknál biztosan lesznek változások, de a tendencia tavaly óta szerintem nem változott érezhetően, ráadásul a legnépesebb fiatal generáció (86/87-es születésűek) már levonult, illetve a pontszámítást végülis nem módosították számottevően (ha jól értesültem).
Off: A tanítói szakról: gyufaszálból sem lehet atomerőművet építeni, s az erre továbbtanulók széles tömegeinek (tisztelet a kivételnek) szellemi teljesítménye sem valószínű, hogy hirtelen a tényleg felsőoktatásba valók szintjére ugrott volna. 72 ponttal ne menjen valaki egyetemre, de 76-al se (tanítani fog, ha ő is a kettes szintjén áll, akkor hogyan?). Ha a jelentkezők jelentős része azért megy egy szakra, mert valahová mennie kell, dolgozni pedig még nem akar, akkor annak lőttek.
Hasonló jelenséget jósolok jövőre ( , idén) a szabad bölcsészet szakokra, ahol sok-sok hallgatónak szinte minden ismeretet fognak oktatni alapszinten, de igazából az alapképzés után adott diploma magában majdhogynem értéktelen (mint Amerikában a Liberal Arts BA), mesterképzésre pedig ugyebár nem mindenki mehet.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
tracky
csendes tag
válasz concret_hp #406 üzenetére
ismerős
esetleg egy két vizsga anyaga vagy más ami érdekel és fenn van vik portaljan azt szívesen átküldöm neked . van ELTEs ismerősöm iszbk
-
LeC
addikt
válasz concret_hp #418 üzenetére
Nem, mert amit küldtek tájékoztatót, azon volt hogy 0. héten, beiratkozáskor kell ezt elintézni, és a 0. hét most kezdődött, beiratkozás meg holnap van. Szval időben még jó vagyok.
Szval akkor bármilyen indokot kötelesek elfogadni? Nem kell igazolnom semmit se? Vagy milyen esetekben utasíthatják el?◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest