- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomix
tag
válasz
Sir Pocok #352 üzenetére
Hello!
Nagyon király volt! Főleg a red colt!! Megittam pár tequilát és utána filmszakadás! Szobatársam mesélte, hogy ők cipeltek fel a szobába!!
De a péntek reggel se volt semmmi! Az lett mondva, hogy 9-ig el kell hagyni a koleszt! Na mármost engem délben ébresztett fel az egyik szervező! Azt se tudtam hogy mi van! Pakoltam oszt jöttem De jó buli volt! Már amennyire emlékszem!
Majd találkozunk szeptemberben!! -
Ijk
nagyúr
válasz
Sir Pocok #36 üzenetére
Gamf gépészmérnökiről mit gondolsz? Én ezt a sulit jelöltem utolsó helyen biztos ami biztos...
Amúgy van egy bme építészmérnöki és egy YBL építészmérnöki, de ehhez sztem kevés lesz a leendő 122 pontom... illetve van 2 gyógyszerészeti (csak családi vállalkozás miatt), bezzeg oda 128 pontom lesz (ami lehet hogy szintén kevés)
Nyelvvizsgám sajnos nincs mert hülye voltam és origóra mentem nem valami kis szar könnyűre...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest