Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
musli26
tag
válasz B4l!nt #49121 üzenetére
B4l!nt és galervin93:
Ilyen vezetőszárat lehet külön kapni vagy szerezni bárhonnan?
Nem akarok egy távdobó kosarat erre feláldozni.
Én is átalakítottam a deáky kosarat:Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
galervin93
addikt
válasz B4l!nt #49121 üzenetére
Én is filóztam, vajon hagyjak-e oldalt valamennyit a bordákból, de végül teljesen megszabadultam tőlük. Lehet nem volt jó ötlet, meglátjuk így hogyan tartja az anyagot.
A gumis kosárra vagyok igazán kíváncsi, bár nagy távon biztosan nem működik, hogy a monofil nyúlását még egy plusz gumival is tetézem. Ellenben kisebb-közepes távokra (30-60 méter) talán jó lehet így tavasszal finomkodni.szerk.:
Berkley gumiszúnyog van valamelyik fővárosi horgászboltban? Soroksári Walterban nem volt tegnap... Talán mintha régebben még Újbudán láttam volna. Esetleg valami eldugott kisebb pecabolt? Kezdek kifogyni a munícióból.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest