- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudicukrasz
tag
válasz Recon666 #13136 üzenetére
A probléma az hogy nincs viszonyítási alapod,ha fogsz haldós menüvel,megideologizálod hogy ez marha jó,de lehet hogy mással 2x annyit fogtál volna ugyanabban az időben ugyanott./olcsóbb,természetes csalival/
Ismerek olyan helyeket ahol a halak annyira el vannak idegenítve hogy szabályosan félnek a bojlitól pl.
Ott kimész és kukoricával csalizva fogsz egy kamion halat.
De a bojlishorgásznak derogálna felrakni kukoricát /tapasztalat/ ezért még jobban az én malmomra hajtja a vizet.
Én kimondottan néphülyítésnek és üzletszerű becsapásnak tituálom pl a haldós cuccokat,persze szép a doboza meg szép színes benne a hybrid pellet,de azt mondom hajigálja a velencei tóba a pelletjét Döme úr és villantson valamit,ne a 800ezer ft-os horgászcuccával menjen Harsányba napokig előetetett helyre hinteni az igét és reklámfilmet készíteni belőle,mert ez becsapás,a termék valódi értéke így nem lessz arányban pl az árával.
Tehát meg vagy vezetve..... -
dudicukrasz
tag
válasz choco01 #13127 üzenetére
Elnézést,igazad van,Döme Gábort kérdeztük egyszer hogy hogyan lett a horgászsrácból,vegytiszta vízparti haldorádós "szendvicsember",akinek derogál már egy szem konzervkukoricát a horgára tüzni és csak kizárólag ezekkel a szupercsalikkal horgászik,természetesen üzleti célból.
A választ nem írnám le ide.
Azóta feláll a szőr a hátamon ha haldós csalikat látok.
Ez az én problémám elnézést mégegyszer ha megbántottalak.
Használd jó egészséggel,jó a cucc. -
dudicukrasz
tag
válasz dudicukrasz #13099 üzenetére
Érdeklődnék,bár nem sanszos,jár valaki itt véletlenül esetleg az Őrbottyáni tóra?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest