- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
dudicukrasz #13219 üzenetére
hirtelen azt se tudtam, hova rakjam. nem is láttam még ekkora halat és késö volt. ez van, nem fájt neki.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
dudicukrasz #13219 üzenetére
Otthon azért már sztem elmegy, vízparton gondolom nem így fotózná.
Nem azzal van a gondom Magyar Szilárd esetében, hogy pénzzel jutott el idáig, hiszen anélkül tényleg nem megy (szerintem milliók mennek el évente/fejenként egy élversenyzőnek), hanem az, hogy évek óta kiviszik egy csomó világversenyre és vagy nincs szerencséje a sorsolásokkal, vagy nem jól horgászik ismeretlen vizeken, de lényegében mindegy is, folyamatosan miatta bukunk el jó eredményeket. Most is első fordulóban 8, másodikban 12-őt horgászott. Ha 4, és 6-ot horgászott volna (ő, vagy valaki), a csapat is európa bajnok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged