- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Interceptor #85565 üzenetére
Mondok egy példát, van egy híd a víz alatt elárasztották régi kőhíd kb olyan 5-ös víz van és a híd kb 2 méterre van a felszín alatt. Azt szeretik a ragadozók leengeded függőlegesen és emelgeted gumihalad kicsit oldalra is. 2-3 kiló közötti süllők szoktak ott lakni , vagy harcsák. Ha harcsák akkor süllő eltűnik onnan. Kapás van emeled amit a cucc bír és közben súrlódhat a köveken kagylókon. Legnagyobb hal amit valaha ott ki tudtam venni az 15 kiló körüli harcsa volt. Harcsázó cuccal úszóssal fogtam 76-os monofil utolsó 3-4 métere mintha zsilett pengén húztam volna végig tiszta szálkás volt az egész pedig pillanatok alatt felemeltem onnan a halat azzal az erős cuccal . Ott a 20-as fonott se egy nagy eszköz ha harcsa kapja el.
Ha van kötve a végére egy darab vastag fluoro az se segítene semmit . Ugyanez akkor is ha messze dobálsz és olyan a terep nem csak az utolsó fluorós rész fog súrlódni . VAlamit jelenthet bizonyos esetekben ha az tényleg komoly vastagságú fluoro
-
törölt tag
válasz
Interceptor #85565 üzenetére
Nem használom a fluorót soha. Bonyolítja a szerkót és gyengíti. Ami előnye lehet "láthatatlan" és ha elakadsz és jól van összeállítva a cucc ott fog szakadni nem tépsz be a fonottból . Ezek a 20-as környéki powerprok már nem szakadoznak olyan könnyen kagyló miatt se. 12-es az mint a cérna kb . Pattanós az ilyen kis méret bevágásnál szakadozhat süllőzésnél is.
Ami előnye még lehet harcsázásnál nagyon vastag fluorónak ha úgy akad koptatja fárasztás közben a kefefogaival akkor később fog elkopni mint a 20-as fonott mondjuk. De ehhez azért bazi vastag fluoró kell nem ez a 0,1x-0,40-es kategória hanem mondjuk ilyen 60-70-es legalább vagy még vastagabb .
Azért szeretem direktben a fonottat mert azt a dobálózás nem fogja gyengíteni. Fluoró előtéttel sose tudhatom a sok dobás után milyen állapotban van az a monofil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest