- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
sasa311 #85536 üzenetére
Durva, de volt már ilyen eset ott, egyik horgász mondta erre nagyon figyeljek, mert a cimboráját megbüntették emiatt.
Mondjuk én biztos külön rendőrt hívnék és hivatkoznék a szabályra.
Nekem volt olyan, hogy halőr meg akart büntetni még kezdő évemben amikor elkezdtem pergetni, mert turista államival horgásztam, de végül megvédtem magam, hogy de igenis van ilyen lehetőség. Aztán úgy lépett le, hogy még odaszólt, rendes engedély legközelebb legyen...
Ennyit arról mennyire ismerik vagy tartják be a szabályokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest