- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
#13935616 #83557 üzenetére
Látom minden hétvégén haveron aki versenyzik, (No.1 baits versenyző tele a szoba kupákkal, 1 évben 1x a fia hirdeti meg a megnyert cuccait eladásra ), hogy oké, ismeri a vizet, de szar helyet húzott, esélytelen volt innen nyerni, megcsinálta a szektor 2-3-at , de az elsőt a jó helyről nem lehetett megfogni.
Évek óta mondjuk neki, hogy lépjen szintet, neki már az Ob-n kéne indulni, de mindig mondja, hogy az elittel nem tud versenyezni, háttérmunkában, időben, stb.
Megpróbálja , de ha jól tudom most 13. lett, lemaradt megint.
Mindig mondom neki : na ezért versenyezzen a tököm.
Lemegyek, ha jön akkor jön, ha nem jön akkor variálok és legfeljebb keveset fogok, de stresszeljen ezen a franc. Ez nem horgászat.
Tbálinton is verseny után lementem, panaszkodtam, hogy milyen gyengén ettek, 6 ponty volt összesen, 32 kg. Erre mondja Zsolti, hogy tó 2 meglett volna a hétvégén.
Jaa, akkor nem is volt rossz. Ettől függetlenül nem nekem találták ki, sokszor elmegyek a haverral, tanits mester alapon, és ez bőven jó így számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Series 2200 EP2232/40 LatteGo automata kávégép, 1500W, 1.8L víztartály, 15 bar LatteGo eladó
- Vredestein Quatrac 4 évszakos 205/55 R16 91H TL 2023
- Műhely takarítás - DSO201 oszcilloszkóp
- Wüsthof AMICI Prémium 17cm-es Santoku/Rotoku kés // ÚJ // UTOLSÓ DARAB
- Eladó Electrolux LKR564200X Elektromos tűzhely
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest