Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz smokiii1 #72294 üzenetére

Kis vizek is nagyon izgalmasak lehetnek (lehetnének) Amíg nem csinálnak belőle egy pontyos halastavat üzleti alapon. Gyakorlatilag egy halnevelő tó halsűrűségével.

Amikor én kezdtem a pecát sok olyan kis tó volt még a környékünkön ahová alig járt valaki mert nem nagyon halasították . Kis tavak erdővel körbevéve , kimentél és 2 ember nem volt lehet az egész tavon. Nagyon jókat pecáztunk. Volt egy napijegyes víz is amit nagyon meghalasított a tsz. Új divat kezdett már bejönni. Abban a vízben az volt az érdekes egy nagy sekély tó volt , annyira sekély, hogy a közepén bokrok és nád nőtt. Azon a részen mellescsizmával be lehetett gázolni egy félszigetről. Álltál a vízben mellescsizmában és horgásztad úszóssal a bokrokat meg a nádat. Ez adta a varázsát annak a helynek. :) Nap végére eléggé el lehetett fáradni.

Amit nem tud megadni egy ilyen "kockató" ma, a helykeresést mert egysíkú általában vagy szinte mindegy hova ülsz annyi hal van benne. Illetve azt, hogy ne legyél tömegben . Kis tó és még sokan is vannak az nem túl jó kikapcsolódás nekem. Tömegben akarok lenni felmegyek Budapestre. De miért akarnék ? :) Nagyobb vizeken még ha sokan is vannak jobban eloszlik a nép. Változatosabb a víz , a meder és halat is keresni kell. Bár most nálunk pl éppen az történt az utóbbi években annyira telepakolták a víztározót is ponttyal, hogy már határeset egy kocka tóhoz viszonyítva is.

Új hozzászólás Aktív témák